Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao svima,
ovih kuca ima ukupno 11- 7 muzjaka i 4 zenkice. Nalaze se u dvoristu jedne poslovne zgrade, ciji vlasnik nikako nije odusevljen ovim preslatkim kucama. Tacnije, vec neko vreme preti da ce ih ,,pobacati". Ovo mu ne bi bilo prvi put, jer kako sam saznala, prethodno leglo mama Zujke je nesrecno zavrsilo, pa je i ona neko vreme bila kod veterinara. Verujem da on za to, sada, moze ozbiljno da odgovara, vec su se raspitati sta i kako. A do tada, svih 11 kuca hitno trazi dom ili barem neko drugo mesto dok ne nadju dom, jer ce ih taj skot ukloniti. Mi se trudimo maksimalno oko njih i mame. Stari su 2 meseca i veselice su prave. Hranimo ih redovno, a kucicu im cesto pomeramo sve dalje i dalje u dvoriste, ne bi li se manje culi. Ovo je veoma hitno, pa ako neko ima bilo kakav predlog neka predlozi.
Hvala

Odnesite ih na neki stand u gradu, sada ima zaista dosta organizacija koje poklanjaju stenad, pa barem neke od njih da udomite.

Mace za udomljavanje:) Zdrave, negovane, ociscene od parazita i buvica.

Prilozi

• buket.JPG
    buket.JPG
    50,8 KB · Pregleda: 22
Moj Musa je uginuo.. Nije mu bilo spasa, morali su da ga uspawaju :(..
Mada uspela sam da okrenem list, i ako zanm da necu imati boljeg machka od njega.. Swe u swemu htela bih da mi neko pokloni macu.. Necu da bude puno mala, da wec moze da ide napolje al da se nawikla na psa.. Wolela bih da bude mushko, i da dlaka bude zute ili bele boje, sa shto manje sharama od crne, jer ne wolim..
Nadam se da neko ima owog macana za mene.. :)..

Ovaj rundavi lepotanko zove se Spasoje iz milošte Paja.

Krenula sam da bacim đubre i videla ciganku(belu) koja pokušava da ga uzme, a on beži od nje. Žena koja je tu pored stajala, objasnila mi je kako ciganka trvdi ta je kuca njena i da su ga izgubili pre dve nedelje i da ga je sad slučajno ugledala. Pošto je kuca sve vreme bežala od nje, ja sam je pitala kako misli da je vodi, kada neće sa njom, a ova je još sa biciklom i na ručkama joj visi gomila kesa. Otišla je do kontejnera po kesu u nameri da ga stavi unutra i okači o bicikl i tako vozi. Inače on i još neka crna kuca idu tako za njenim mužem dok on sa biciklom sa prikolicom skuplja stvari....naravno kada sam videla "koliko je sati" uzela sam kuci i rekla joj da ne može tako da je nosi i da joj je neću dati. Ona se naljutla i otišla uz pretnju da će da se vrati sa mužem. To je naravno i učinila posle jedno sat vremena, ali mi smo uspeli da sklonimo kucu.
Eto to je priča o Spasoju-Paji koji traži bolje vlasnike. Paja je očišćen od glista i parazita i sutra će biti vakcinisan. Sada ima oko četiri meseca i okice pune topline.

Ako je neko zainteresovan za preslatkog Pajčeta, neka mi se javi na pp

Prilozi

• Picture8.jpg
    Picture8.jpg
    7,5 KB · Pregleda: 13
Moram da was obawestim, komshija ce da pari swoje mace, pa cu na prolece da umem nekog macana od njega, da se ne muchimo oko prewoza, itd.. Hwala swima na interesowanju.. Postawljam uskoro slike roditelja, prelepi su.. Pozzzzzzzzz.....

Poslednja izmena:
Moram da was obawestim, komshija ce da pari swoje mace, pa cu na prolece da umem nekog macana od njega, da se ne muchimo oko prewoza, itd.. Hwala swima na interesowanju.. Postawljam uskoro slike roditelja, prelepi su.. Pozzzzzzzzz.....

OK, a jel ti nije humanije da udomiš neku nesrećnu životinjicu sa ulice, nego da uzmeš od nekog ko namenski razmnožava mačiće. Toliko ih je na ulicama, da je zaista žalosno to što ih ljudi svesno razmnožavaju, umesto da spašavaju one koje se već na ulici i čija sudbina zavisi od pasa i suludih vozača :dontunderstand:

Psica sam pronasla kako bespomocno i preplaseno hoda magistralom.. Uzela sam je (devojcica je ) i zajedno smo proputovale oko 100km, za svo to vreme malena nije niti jednom zaskicala, sklupcala se meni u krilu i nije mrdala dok nismo stigle..Preslatka je, mazava ali i plasljiva; naravno, vremenom ce se osloboditi i biti savrsen ljubimac Stara je oko mesec dana i samo mase njenim malim repicem :heart:
Bilo bi dobro da se malena udomi sto pre, jer ja nemam uslova da je dugo zadrzim, imam svojih zivotinjica i svi zivimo u iznajmljenom stanu
Svi zainteresovani se mogu javiti ovde-u temi ili na pm, ili na mail princezasofija@yahoo.com

MalenaMaza-1.jpg

maza2-1.jpg

maza1-1.jpg

maza-5-1.jpg

Jesam lovac na krupnu divljac, pre par dana sam ostao bez svog psa. Treba mi energican pas koji ce stalno da trci, NLT je dobro zavrsavao posao ali je problem sto ima srce a nema mozak, ludo kuce 100%. Ukrali su mi ga ne savesni lovci jer su videli koliko je dobar. E sad trazim nekog psa koji nece ici daleko od mene po mogucstvu pticar ali agresivan pticar. Ukoliko neko poseduje takvog ljubimca i ne zna sta ce sa njim, bio bih mu veoma zahvalan.

Jesam lovac na krupnu divljac, pre par dana sam ostao bez svog psa. Treba mi energican pas koji ce stalno da trci, NLT je dobro zavrsavao posao ali je problem sto ima srce a nema mozak, ludo kuce 100%. Ukrali su mi ga ne savesni lovci jer su videli koliko je dobar. E sad trazim nekog psa koji nece ici daleko od mene po mogucstvu pticar ali agresivan pticar. Ukoliko neko poseduje takvog ljubimca i ne zna sta ce sa njim, bio bih mu veoma zahvalan.

Ukoliko neko poseduje ljubimca sigurno ga neće dati lovcu. Ovde su ljudi koji vole životinje i sigurno je neće dati nekome kome ona služi u svrhu ubijanja drugih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back