Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sma protiv ubijanja zivotinaj isto moja je macka juce zgrabila goluba i jedva sma ga izvadio i jadnik posle nekoliko minut umro meni bilo zao:(

Moja to redovno radi, čak sam joj par puta otela iz usta miša ili vrapca koje srećom nije ubila... ali ona ima instinkte a ljudi imaju razum... zato mačku i lovce ne možemo porediti... izvinite za offtopic ali bocnulo me je...

Mace koje su na poklon namenjene su isključivo za život u stanu. Očišćene od buva i glista. Stare su oko 4 meseca, krem-žuti i jedan crni su mužjaci a ženke su jedna crna, jedna belo-crna i jedna tigrasta. Zainteresovani, javite se na pm ili na spavlovkostic@live.com. Prevoz maca obezbedjen

Prilozi

• buket.JPG
    buket.JPG
    5,7 KB · Pregleda: 85
Da li neko želi da udomi malog rotića do četiri meseca, vakcinisanog (mislim da ima i papire, ali moram da proverim)

Postoj jedan problem, kuca je sa mesec dana dobila neku vakcinu i veterinar joj je tom prilikom pogodio nerv i od tada se slabo koristi jednom zadnjom šapicom. Konsultovano je nekoliko veterinara koji su rekli da se to da sanirati, samo se treba malo pozabaviti kucom, u smislu neke fizikalne terapije ili vežbica. Njegovi sadašnji vlasnici ne žele da se bakću oko toga i da ga vode na veterinarski fakultet na vežbice, jer im je daleko pošto žive u Sremčici (a tomo je očigledno stvar prestiža imati rasno kuče) :otkacio:...Vlasnik hoće po dobro poznatom seljačkom običaju da ga ostavi negde u šumi. Moja prijateljica ih je molila da to ne rade da ćemo se potruditi da mu nađemo dobru pododicu. Pošto oni putuju na neku Slavu van Bgd, tj Sremčice, bliži se taj trenutak.

Ako ima neko ko želi ovog malog rota i ko ima malo vremena, strpljenja i razumevanja damu se posveti, neka mi se javi na PP, HITNO JE

Molim vas prenesite na druge forume
Hvala

Poslednja izmena:
moj komsija me je zamolio da postavim oglas:
udomio bi plavu macu, moze i odraslu, pre par godina je imao plavog macka i neko mu je ukrao. on je iskreni ljubitelj zivotinja, ima sve uslove, kucu, dvoriste, dvoje male preslatke decice i malog retrivera.
negde sam na forumu procitala da u zarkovu ima plavih napustenih macaka, ako je to istina, bilo bi lepo da udomimo jednu...

mozda s enesto i nadje..
a zasto bas te lovacke rase...moze ;labrador?ti si lovac?

haha znala sam.
jadno to kuce sto je bilo tvoje..iskoriscavano ,zloupotrebljavano.huskano..tuga od boga..sto nase kucice nisu uzeli?jer mi nismo taj vas sloj da se otimamo vec ih sve volimo.

e sad ..

zenka nemackog lovnog terijera je u ponudu,nije mlada...2,3 godine.
samo za normalne dobre ;ljude ,kojima ce biti ljubimac u dvoristu.i koji ce da brinu o njoj da joj se nesto ne dogovdi,da je vole i maze,da je hrane svaki dan i da joj daju vodu.

haha znala sam.
jadno to kuce sto je bilo tvoje..iskoriscavano ,zloupotrebljavano.huskano..tuga od boga..sto nase kucice nisu uzeli?jer mi nismo taj vas sloj da se otimamo vec ih sve volimo.

e sad ..

zenka nemackog lovnog terijera je u ponudu,nije mlada...2,3 godine.
samo za normalne dobre ;ljude ,kojima ce biti ljubimac u dvoristu.i koji ce da brinu o njoj da joj se nesto ne dogovdi,da je vole i maze,da je hrane svaki dan i da joj daju vodu.
ja se u potpunosti slazem sa tobom;)

Nasa draga komsinica je parila svoju kuju sa opet nekim ulicnim psom koji je jako mali, kao pekinezer, ima 4 steneta, svi su muski, jedno je crno, dva su krem boje od kojih je jedno cupavo i jedno sivo sa crnom maskom, bice mali jer im je majka mala, a i tata, kao sto rekoh.
Na moje pitanje sta ce sa stencima rekla je da ne zna, a opet parila je da bi je sterilisala.
Ja se plasim da ce ti psi zavrsiti ko i njena prethodna 2 koja je izbacila, a kaze da su pobegli, posto sam ih ja vracala u dvoriste par puta.
Zato molim sve koji su zainetesovani da se sto pre jave, jer su stenci stari mesec dana, a moramo pre zime i prvog mraza da ih sklonimo!

Nasa draga komsinica je parila svoju kuju sa opet nekim ulicnim psom koji je jako mali, kao pekinezer, ima 4 steneta, svi su muski, jedno je crno, dva su krem boje od kojih je jedno cupavo i jedno sivo sa crnom maskom, bice mali jer im je majka mala, a i tata, kao sto rekoh.
Na moje pitanje sta ce sa stencima rekla je da ne zna, a opet parila je da bi je sterilisala.
Ja se plasim da ce ti psi zavrsiti ko i njena prethodna 2 koja je izbacila, a kaze da su pobegli, posto sam ih ja vracala u dvoriste par puta.
Zato molim sve koji su zainetesovani da se sto pre jave, jer su stenci stari mesec dana, a moramo pre zime i prvog mraza da ih sklonimo!

D li mozda imas slikice malih kuca moja drugarica je zaintetresovana za udomljavanje male kuce tj.psa nebitnog porekla i rase samo da je mali rastom recimo velicine maltezera ili malo veci.SVI KOJI IMATE PSE KOJI SU MALE RASE NEKE MI POSLJU PP I AKO MOZE NEKA SLIKICA.HVALA VAM UNAPRED!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back