Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poklanjamo mesanku labradora, staru oko 7 meseci, po imenu Sara
Svi zainteresovani se mogu obratiti na saskans@sbb.co.yu

DSC03900-1.jpg

sara-1.jpg

E ovako,
Bekicu smo našli pre tri noći u centru Pančeva, samog u kutiji. Neko ga je izbacio na ulicu da se sam, sa zubićima koji su tek počeli da rastu, stara o sebi
icon_eek.gif
icon_cry.gif

Mi već imamo jednog (jako ljubomornog) psa, tako da ne možemo Bekija da zadržimo.

Slikice:
drb9g7.jpg

2dl88xt.jpg

28ice95.jpg

Poslednja izmena:
jao kako su svi mileni i slatki.ja bih ih sve udomila da mogu.pa kod kuce imam mali milion machkica i kuchica..isto tako sa ulice pokupljenih jer ih je neko izbacio i ostavio.ali ovde u NS-u ne mogu puno da ih drzim..nazalost..:-(
rado bih udomila kuche labradora ili irskog setera ili retrivera...znachi nekog psa koji je sada kuche malo a kad poraste bice velik/a. Znam da nije fer prema odraslim psima da ja sad hocu iskljuchivo shtene ali hocu shtene kako bi imali vremena da se naviknemo jedno na drugo i na zajednichki zivot.znam da zvuchi glupo,ali u stanu sam i hocu malo kuche da se polako privikavamo oboje....a i svaki put do sada smo udomljavali tj usvajali odrasle pse (znachi vec 7 komada u poslednje 2 godine) i ja bih rado da imam shtene:-)
ako neko ima ili zna ko ima....bice mu mnogo lepo sa mnom..ili njoj..nije bitno jel devojchica ili dechak..:-)
hvala puno
pozz
p.s. nadam se da ce svi biti udomljeni.drzim palcheve:-)

Cao svima,
ovih kuca ima ukupno 11- 7 muzjaka i 4 zenkice. Nalaze se u dvoristu jedne poslovne zgrade, ciji vlasnik nikako nije odusevljen ovim preslatkim kucama. Tacnije, vec neko vreme preti da ce ih ,,pobacati". Ovo mu ne bi bilo prvi put, jer kako sam saznala, prethodno leglo mama Zujke je nesrecno zavrsilo, pa je i ona neko vreme bila kod veterinara. Verujem da on za to, sada, moze ozbiljno da odgovara, vec su se raspitati sta i kako. A do tada, svih 11 kuca hitno trazi dom ili barem neko drugo mesto dok ne nadju dom, jer ce ih taj skot ukloniti. Mi se trudimo maksimalno oko njih i mame. Stari su 2 meseca i veselice su prave. Hranimo ih redovno, a kucicu im cesto pomeramo sve dalje i dalje u dvoriste, ne bi li se manje culi. Ovo je veoma hitno, pa ako neko ima bilo kakav predlog neka predlozi.
Hvala

Ćao svima,

Ovaj malenica se trenutno nalazi kod moje sestre. Uzela ga je od naše koleginice sa foruma Belle, koja ga je pronašla na ulici. Napravila mu je kućicu, hranila ga i brinula o njemu, a onda ga je jedno veče zatekla u kutiji od cipela sa kamenog odozgo :otkacio:. (možete pogledati na temio "pitajte veterinara" Mali dečkonja je očišćen od glista, za vakcinu je još mali, pregledala ga je veterinarka i dobio je i zdravstvenu knjižicu :ok: Veterinarka je rekla da joj liči na engleskog setera...pa videćemo :lol: Inače, mnogo je dobar i nuždu vrši samo na peleni tj podlozi za štence :klap:

Ako neko želi odvu lepu i dobru kucu neka mi se javi na pp da se dogovorima :lol:

Prilozi

• SP_A0849.jpg
    SP_A0849.jpg
    7,5 KB · Pregleda: 10
  • SP_A0850.jpg
    SP_A0850.jpg
    6,4 KB · Pregleda: 7
  • SP_A0851.jpg
    SP_A0851.jpg
    7,5 KB · Pregleda: 8
  • SP_A0852.jpg
    SP_A0852.jpg
    6,8 KB · Pregleda: 5
Ova lepa devojčica se juče pojavila ispred moje zgrade. Sunačala se i dremkala. Mnogo je lepa, boje bele kafe, mislim da ima oko četiri meseca. Danas će doći veterinarka da je pogleda i da je vakciniše. Juče je dobila tableticu protiv glista. Jako je druželjubiva i ide za svakim ko prođe pored nje, bez obzira da li joj se obrati ili ne. Na mace ne reaguje, iako je mače bilo spremno da joj se suprotstavi :P

Ako je neko raspoložen za ovu lelpu maznu ženkicu, neka mi se javi na pp, lepo se igrala i sa ostalim kucama iz kraja :super:

PS na fotkama izgleda tamnije, jer su iz telefona, ali je skroz svetla

Prilozi

• SP_A0853.jpg
    SP_A0853.jpg
    12,3 KB · Pregleda: 5
  • SP_A0856.jpg
    SP_A0856.jpg
    12,1 KB · Pregleda: 4
  • SP_A0857.jpg
    SP_A0857.jpg
    10,2 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena: