Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova prelepa kuca ima oko 5 meseci,velika je maza i prava blentica,trenutno je na ulici i nadamo se da ce se javiti neko da je udomi...Inace ,zenkica je u pitanju,ako nekog interesuje neka mi posalje PM,a evo i slike ovog secera! :)
fji1w8.jpg

25z6v15.jpg

Pit iz Mirjeva je od juce ujutru kod nas...ima hematom i grozne rane na vratu...uzasno se plasi ljudi ali nije agresivan prema njima...mlad je,pretpostavljamo da je izgubio prvu borbu pa je izbacen...rane ce mu biti sanirane a onda ostaje sa nama na rehabilitaciji...
samo javljam da se vise ne brinete za njega...

Ej, a šta je sa mešancem, isto tako ispovređivanjim koji je ležao pored tog pita, da li ste i njega zbrinuli?

E, ovako... poklanjaju se ovi slatkisi sa fotografija. Mama je sijamska macka a tata divlja sumska macka... Ima ih pet i totalno su luuuuuudi. Svi zainteresovani neka se jave Steli na ovaj broj 062-8920-392. Neka se jave jave samo ozbiljne osobe koje ce im pruziti puno ljubavi i povremeno oprostiti ako kandzicama iscepaju po koji jastuk ili carsav :D.

Prilozi

• IMG_1503.jpg
    IMG_1503.jpg
    65,6 KB · Pregleda: 14
  • IMG_1509.jpg
    IMG_1509.jpg
    33,7 KB · Pregleda: 4
  • IMG_1494.jpg
    IMG_1494.jpg
    49,2 KB · Pregleda: 12
  • IMG_1504.jpg
    IMG_1504.jpg
    60 KB · Pregleda: 11
mi smo odlucili ako do kraja nedelje ne nadjemo Donu, da odemo do Ovce da usvojimo kucu
nije da neko drugo kuce moze da zameni Donu....
Ovca nije iskljucivo resenje, pa ako neko ima preporuku ili slatkog kucova za udomljavanje nek se javi

joj ljudimoji aj pomozite meni!!imam mnogo kucice spasenih i iz ovce i sa ulice.moram da ih udomim..dajte mejl da vam posaljem slike..pliizz

Postavila sam temu i u oglasima ali ako nije problem neka ostane malo i ovde. Elem, treba mi kucica za psa, za jednog lutalicu koji jadnicak kisne i smrzava se po ovom vremenu, a ja ne znam kako da mu pomognem. Dakle ako neko prodaje/poklanja kucicu za psa, neka mi se javi ovde ili na pp...
Hvala unapred

mina saljem ti email
kafeburence@yahoo.com
slobodno posalji slike ili gde mogu da ih pogledam
naglasila bih samo da imam cerkicu od 4.5 godine i da pas mora da bude druzeljubiv sto se dece tice
inace, beskrajna ljubav i paznja su mu zagarantovani
i bilo bi pozeljno da ne juri macice, s obzirom da imamo i dve male mace
inace, imamo kucu sa dvoristem, mada dvoriste nije ogradjeno do kraja pa bi kuca verovatno bila u kuci sa nama

Ovo je Dona
4Dona-1.jpg

3Dona-1.jpg

Ovo je Keti, koju je njen bivsi vlasnik kolima odvezao na prugu u blizini azila i Zorica poslala radnika da dovede psa, jer bi neminovno nastradala ili od strane lovaca, na putu ili pruzi!

2Keti-1.jpg

1Keti-1.jpg

Svi zainteresovani me mogu kontaktirati na 064-15-05-200 Marijana

Izvinjavam se zbog puno slika i oglasa, ali imamo oko 300 pasa, pa bar neke u skorije vreme da udomimo :D

Postavila sam temu i u oglasima ali ako nije problem neka ostane malo i ovde. Elem, treba mi kucica za psa, za jednog lutalicu koji jadnicak kisne i smrzava se po ovom vremenu, a ja ne znam kako da mu pomognem. Dakle ako neko prodaje/poklanja kucicu za psa, neka mi se javi ovde ili na pp...
Hvala unapred

ovako ja znam jednog ovde kod mene prodaje kucice.ali ne verujem da je to jeftino i zaista t ne bih savetovala da kupis jer ce ti je ukrasti i polomiti..
sklepaj sama nesto ili daj nekom neke pare da ti napravi..
ja npr sama pravim kucice zimi za moje kerove i lepo ih sakrijem i opet mi svako jutro polome namerno i tako svako vece pravim novo..od dascica,kartona,kako kad..krpa,cebadi sta nadjem..na kontenjer uvek bace nesto sto moze da se iskorisri..
npr jednom sam nasla na kontenjeru stari kofer stavila neke krpe otvorila ga i tu su spavali..niko ga nije dirao jer su mislili da je bacen..dasu znali da je za kerove razbucali bi ga sto posto.
btw,nisam djubretarka..ja to samo nocu ako nesto nadjem i to je zbog kucica:)

Ako nadjes veliku kutiju, u kojoj je naprimer bila ves masina ili za sudove, to mozes da iskoristis tako sto je ojacas selotejpom onim smedjim debelim, nadjes neki veci najlon, to ljudi svuda bacaju ili mozes da pitas u nekoj prodavnici, i zalepis ga za karton, takodje mozes selotejpom, iseces rupu da sluzi kao ulaz i unutra stavis cebad, novine ili sl.

ovako ja znam jednog ovde kod mene prodaje kucice.ali ne verujem da je to jeftino i zaista t ne bih savetovala da kupis jer ce ti je ukrasti i polomiti..
sklepaj sama nesto ili daj nekom neke pare da ti napravi..
ja npr sama pravim kucice zimi za moje kerove i lepo ih sakrijem i opet mi svako jutro polome namerno i tako svako vece pravim novo..od dascica,kartona,kako kad..krpa,cebadi sta nadjem..na kontenjer uvek bace nesto sto moze da se iskorisri..
npr jednom sam nasla na kontenjeru stari kofer stavila neke krpe otvorila ga i tu su spavali..niko ga nije dirao jer su mislili da je bacen..dasu znali da je za kerove razbucali bi ga sto posto.
btw,nisam djubretarka..ja to samo nocu ako nesto nadjem i to je zbog kucica

Stavila bih kucicu pod prozor jer sam u prizemlju i ne verujem da bi neko dosao tu da je rusi ili odnese jer sam se vec svadjala i pretila policijom kad su terali pse pa nikad ne znaju dal gledam kroz prozor:mrgreen: Ne mora to da bude ne znam kakva kucica, ali toliko da pas moze bar malo da se ugreje jer se jadnicak trese celu noc. Raspitujem se medju poznanicima al niko ne zna nikog ko ima neke daske ili ko bi mi sklepao nesto, zato sam prindujena ovako da trazim. Ovde djubretari vredno rade pa kod kontejnera nista ne mogu da nadjem:D
Jel mozes da pitas tog sto prodaje kucice koliko kosta neka najjeftinija? Bar okvirno da znam.

Ako nadjes veliku kutiju, u kojoj je naprimer bila ves masina ili za sudove, to mozes da iskoristis tako sto je ojacas selotejpom onim smedjim debelim, nadjes neki veci najlon, to ljudi svuda bacaju ili mozes da pitas u nekoj prodavnici, i zalepis ga za karton, takodje mozes selotejpom, iseces rupu da sluzi kao ulaz i unutra stavis cebad, novine ili sl.

Da, to je dobra ideja sa velikom kutijom, al opet je problem gde je naci. Isla sam do Wega koji mi je blizu ali kazu (logicno) da masine prodaju sa kutijama, te nemaju viska. A nisam bas srecnica da takvu kutiju nadjem kod kontejnera, mada redovno gledam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back