Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kapiji JAT Tehnike, vezan izgubljeni ili ostavljeni rotvajler sasvim solidne gradje, nešto stariji. Dežurni ljudi sa kapije ga hrane i daju mu vodu. Leži vezan izmedju barake diskonta i čuvara u ladovini. Ima i ogrlicu. Na kapiji je već više od 10 dana. Čuvari, kolko čujem, pričaju da reaguje na ljude koji se tu muvaju (prolaze) i da se ovi sa Aerodroma Beograd spremaju da ga upucaju... Ja sam momentalno na odmoru i ovo mi je dojavio kolega sa posla koji ga hrani...

Pas je u dobrom stanju, doduše malo oprašen, dobrica, a zalaje samo kad mu neko uđe u "revir". Kaiš oko vrata je original. Može da se pogleda svaki dan 0-24 h.

Novi / stari gazda wellcome

http://s233.photobucket.com/albums/e...kapija0011.jpg

prijavi orki!30 30 30 3 im je telefon.ako znas nekoga ko moze da im prenese nek im kaze da sam saznala da su izjavili da ce ga upucati,i da nisu svesni ko je to cuo.da ce svi dobiti otkaz i zavrsiti u zatvoru kao covek koji je vec tamo i odlezava kaznu za ubistvo psa.
bude li psu falila dlaka nece naci posao nikad vise u zivotu.
lep pozdrav
a da,
nek im neko prenese da sam javila ovu vest medijima i da ce javno reci sta su rekli!

Ćao drugari, ja malo eksperimentišem da vidim da li ću se snaći :whistling:

E super pošto sam se snašao ... ovako....

Ovako izgleda jedan mali mačorčić od oko tri meseca (od prilike) koga sam preksinić našla...Ali na žalost postoji jedan mali nedostatak koji će mnoge verovatno (bez pravkog razloga) odvratiti od toga da mi bude doživotni prijatelj. Naime, mačorčić je slabovid. Nismo još ustanovili da li bar nešto i koliko vidi. Ono što znamo je da ne prati ruku koja se pomera ispred njegovih očiju, ali zato prati kretanje kuce i to ne samo oko njega, nego i nadaleko po dvorištu, što ne verujem da je samo njuh, i tačno oreće glavu kao da vidi šta kuca radi i kuda se kreće...Mnogo je sladak i umiljat i niko ko ga je video, nije primetio da ne vidi dobro..Raspitala sam se kod veterinara i objasnio mi je da to mačkama ne predstavlja problem i da je on ima dosta maca pacijenata koje su bile slepe i doživele su dubolu starost...Eto sada znate o čemu se radi, pa ako postoji neki istinski ljubitelj životinja koji bi usvojio ovo mačence i kome nesmeta ovaj macin nedostatak (kao što ne smeta ni maci), neka se javi.

Samo na napomenem da, zbog slabovidosti macu poklanjam isključivo za stan, jer susret sa kolima i zlim ljudima ne može da nanjuši!

Poslednja izmena:
mala maca na poklon.
nasla sam je samu u travi na vrucini,jadnica mala.
tj nisam ja negomoji kerovi.imala je srecu sto je nisu pojeli pa sad bilo lepo da ima srecu da je neko usvoji odavde.nemam je gde jer mi kerovi ne podnose macke.komsinica je uzela samo do sutra.
HITNO joj treba udomljenje.jako je mala,place i trebalo bi da se malo hrani na spric.

ljudi do kuce me je pratilo stene koje se izgubilo,mali je,braonkast upasen i presladak...usao je sa mnom u stan ali ja sutra putujem i hitno moram da mu nadjem neki smestaj ili sta god jer su ga vec napali veliki psi...on je jeo,i sada drema...hitno nek se javi neko plz!!

my.php
[/URL][/IMG]
evo i slike

...Ko ne voli zivotinje, taj ne voli ni ljude...to je tachno!!!

Ja bih volela da udomim jednu kucu, poshto macu vec imam, i ochekujem prinove od iste...ako hoce neko, mozemo da se menjamo..maca je jako lepa, chupava, bela, ali nije persijska...machici su joj uvek bili lepi, i razdeljeni u kratkom vremenskom periodu.

Volela bih da udomim neko lepo shtene, rasno...jer i obichnih imam dosta u selu...ja sve shto nadjem nosim u selo....sve ih chuvam...ali do sada nisam nashla ni jednog rasnog psa..
Hoce li neko da mi pokloni neko lepo, malo kuchence, nije bitna rasa...mozete ovde objaviti slike i ostaviti brojeve. Ja cu se za neko odluchiti..i javicu se....A i objavicu slike machica kada se budu omacili?

:lol::ok::heart::heart:

Za "Mrvicu i Cileta" - ne bih imala nista protiv maceta koje ne vidi najbolje, ali sam puna k'o oko. Nadam se da ima onih koji zaista vole zivotinje, a nisu prebukirani.

Za***BarbiE_GirL*** - vidim da i na ovoj temi ima slatkih kuca koje se nude. Probaj da prelistas temu. Mozda ti se neki pas svidi. Nisam, za sad, cula za poklanjanje rasnih stenaca, a za lovu ima, naravno.

Za "Mrvicu i Cileta" - ne bih imala nista protiv maceta koje ne vidi najbolje, ali sam puna k'o oko. Nadam se da ima onih koji zaista vole zivotinje, a nisu prebukirani.

Tanja hvala na podršci! :ok:

A ja samo da obavesim društvance da sam progledao :super: :klap::vatromet:

Ne znam šta se desilo, možda je bilo trenutno od nekog stresa koji sam preživeo obzirom da sam živeo surovim životom na ulici :confused:

Popodne ću još otići kod veterinara da proveri moj vid...eto...

A ko me neko želi, ja sam još uvek tu i čekam vas...:bye:

Poslednja izmena:
Juče su pronađena tri prelapa šteneta, po mojoj slobodnoj proceni imaju oko tri meseca. Mešanci su Haskija i jako liče na njih. Ako ima neko ko bi mogao da ih udomi, ili bar pričuva ove prelepe štence do udomljenja, neka se javi, jer su kuce na ulici.:sad2:

Samo da vas obavestim da su sve tri kuce udomljenje. Jedna je otišla u Pančevo, a druge dve u Kikindu. Obe porodice koje su ih usvojile :heart: imaju kuću sa dvorištem tako da će kuce uživati i baškariti se. :klap:

Za usvojitelje kuce (mužjaka) iz Pančeva ne znam da li su članovi foruma, ali druge dve kuce (mužjaka i ženku) usvojio je "Darko 98" i nadam se da će nas obaveštavati sa vremena na vreme, na forumu, o njihovom odrastanju i njegovom druženju sa njima, kao i da će nam priložiti po koju sličicu.

:vatromet: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back