-GARFILD-
Početnik
- Poruka
- 2
Trazi se mace Garfilde ako bi ona mogla doci iz zrenjanina bilo bi lepo![]()
Cica-mace su nestale,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazi se mace Garfilde ako bi ona mogla doci iz zrenjanina bilo bi lepo![]()
Cao svima,
moooolim sve ljude dobre volje za pomoc. Ispred moje zgrade neko je u toku dana doneo 3 male cica-mace, pretpostavljam da su tek odvojene od majke, jer su ciste, zdrave i lepo uhranjene.
Hvala puno unapred !![]()
Tuzne okice...![]()
Ostale su cetiri zenkice, sad pocetkom septembra ce napuniti tri meseca. Ciscene su od glista ali nisu vakcinisane. Takodje sam ih ja u vise navrata cistila od buva.
Evo ih malene
A što ih Mačkić ne doneseš na štand na početku Kneza zajedno sa ovim malim preslatkim braon mališom, sigurno bi se brzo udomili? Tu je štand svaki dan!
Samo zbog broja životinja dogovoriš se prethodno sa volonterima koji su tamo svaki dan![]()
A što ih Mačkić ne doneseš na štand na početku Kneza zajedno sa ovim malim preslatkim braon mališom, sigurno bi se brzo udomili? Tu je štand svaki dan!
Samo zbog broja životinja dogovoriš se prethodno sa volonterima koji su tamo svaki dan![]()
Ako mislis na stand koji drze oni ljudi navodno iz Mladenovackog azila tamo nema sanse da ih odnesem. Nista im ne verujem, daju pse bilo kome a nemaju nikakav ugovor kojim ce ta zivotinja biti zasticena. Takodje nemaju nikakav dogovor da stenad kasnije bude sterilisana, a posto su ovde sve zenkice pitanje je da li bi ih buduci vlasnici uopste sterilisali, i onda opet dobijamo gomilu novih stenaca, i tako sve u krug.
A iz koje organizacije su one?
Pravo da ti kažem mislim da je Verica volonter Orce, a za Suzanu nemam pojma, znam da koriste dozvolu Orce za taj štand. Ali mislim da to iz koje su organizacije i nema veze. Žene imaju ugovore, biraju kome dalju životinje, uostalom to sve radiš ti samo koristiš taj prostor. Ja sam nekoliko puta udomljavala životinje sa njima i bilo je uspešno. Životinje sa ne mešaju, svako brine za svoje.
Tanja MB. Ti si se strašno naljutila. Vidim ti po očima.Nedostaje mu prava osoba ili porodica da brine o njemu i da ga voli...![]()
Tanja MB. Ti si se strašno naljutila. Vidim ti po očima.
[/B]
Sta je bilo sa onim engleskim buldogom?![]()