Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trazi se mace Garfilde ako bi ona mogla doci iz zrenjanina bilo bi lepo:bye:

Cica-mace su nestale, :( pretrazila sam ceo kraj oko moje zgrade i nema ih. Jutros cim sam ustala sam izasla da im odnesem dorucak, ali ih nije bilo ni na tom mestu, niti bilo gde u blizoj okolini. Mozda su se nocas uplasile nevremena, ili je neko naisao i uzeo ih, sto bi mi bilo mnogo draze. Iskreno se nadam su zive i zdrave, gde god da su. :sad2:

Tanja MB***imash malog andjela koji ti chuva ledja...Imam i ja jednu macu i jedva chekam prinove....treba da mi se okoti...

Imam jednu anegdotu vezanu za zivotinje i ljubav...

"Imala sam dechka, dugu vezu...mnogo smo se voleli i dobro smo se poznavali...sve sam znala o njemu...osim jedne stvari...da ne podnosi zivotinje....
JEdne vecheri doshao je kod mene kuci, vozio je belog Opel kadeta...i prednji deo mu je bio uflekan krvlju... Pitala sam ga shta se desilo, a on mi je rekao da je upravo ubio psa na ulici. Mislila sam da je sve bilo sluchajno i sve se zavrshilo na tome te vecheri.
Ali jedne vecheri, reshili smo da odemo do mene u selo, na kome imam veliki broj pasa koje sam usvojila...da posetimo mog dedu koji je zivio tamo.
Ishli smo putem, normalnom brzinom, tako da bi chovek u svakoj situaciji mogao da reaguje na vreme...i izleteo nam je pas na ulicu....Sreca bili smo blizu te moje kuce...na selu... Kreten od mog bivsheg dechka, je namerno umesto kochnice dodao gas i psa ubio na mesto.... Kada bi samo znali koliko sam plakala i vrishtala na njega zbog toga.....izashla sam iz kola i zauvek raskinula sa njim...rekla mu najgore stvari na svetu... On je otishao...jedva..a ja sam otishla kuci kod dede...srecom, nije me pratio inache bi ludak pogazio i one grdne pse u mom dvorishtu!!!!!

I ja je zovem gremlin.:lol::lol:
Mama im je imala uspravne usi i zaista je dosta licila na vucjaka. Imam njenu sliku, samo ne znam da li da stavljam... A ova malena je pre mesec dana pocela polako sa dizanjem usiju i evo od pre jedno tri-cetiri dana joj stoje skroz uspravno.:)

Jesu, veliki su, a najveca je ona na prvoj slici desna. Bice tako kao Tedi sigurno.
Jedu lepo, jedna zena im redovno donosi hleb u mleku, donose im supe, razne ostatke od hrane, ja sam im danas odnela granule za stenad u mleku, i tako...lepo jedu, ali kako su sve vece i vece tako im sve vise treba.

Ince bilo bi lepo kad bi neko uzeo i ovog malisu, doselio se kod nas pre par nedelja a mnogo je fin i vidi se da ga je neko sutnuo iz kuce jer me je pustio da ga ocetkam i zna da ide na povocu. Po zubima bi se reklo da je vrlo mlad, verovatno ima oko godinu dana. Nije sterilisan. Vrlo je druzeljubiv i voli da se mazi. Bas je pravo :heart:

Psi na poklon ljubiteljima, trenutno se nalaze u azilu u Budisavi, kod Novog Sada

P8100249-1.jpg

P8100250-1.jpg

Svi zainteresovani me mogu kontaktirati na pp ili 064-15-05-200

Ostale su cetiri zenkice, sad pocetkom septembra ce napuniti tri meseca. Ciscene su od glista ali nisu vakcinisane. Takodje sam ih ja u vise navrata cistila od buva.
Evo ih malene

A što ih Mačkić ne doneseš na štand na početku Kneza zajedno sa ovim malim preslatkim braon mališom, sigurno bi se brzo udomili? Tu je štand svaki dan! :ok:
Samo zbog broja životinja dogovoriš se prethodno sa volonterima koji su tamo svaki dan :super:

Danas sam videla oglas na ulici da su neki ljudi izgubili malo crno mace i da ga traze. Ako hocete, mogu da pokusam da u roku od par dana pronadjem mesto sa oglasom i da vam prosledim broj da pitate da li umesto prethodnog maceta, ako ga nisu nasli, zele da usvoje vase. Javite mi sta mislite o ovome.[/QUOTE]

Hvala ti što si se ponudila, ako budeš uspela pošalji nam broj tel. :bye:

A što ih Mačkić ne doneseš na štand na početku Kneza zajedno sa ovim malim preslatkim braon mališom, sigurno bi se brzo udomili? Tu je štand svaki dan! :ok:
Samo zbog broja životinja dogovoriš se prethodno sa volonterima koji su tamo svaki dan :super:

Ako mislis na stand koji drze oni ljudi navodno iz Mladenovackog azila tamo nema sanse da ih odnesem. Nista im ne verujem, daju pse bilo kome a nemaju nikakav ugovor kojim ce ta zivotinja biti zasticena. Takodje nemaju nikakav dogovor da stenad kasnije bude sterilisana, a posto su ovde sve zenkice pitanje je da li bi ih buduci vlasnici uopste sterilisali, i onda opet dobijamo gomilu novih stenaca, i tako sve u krug.

Ako mislis na stand koji drze oni ljudi navodno iz Mladenovackog azila tamo nema sanse da ih odnesem. Nista im ne verujem, daju pse bilo kome a nemaju nikakav ugovor kojim ce ta zivotinja biti zasticena. Takodje nemaju nikakav dogovor da stenad kasnije bude sterilisana, a posto su ovde sve zenkice pitanje je da li bi ih buduci vlasnici uopste sterilisali, i onda opet dobijamo gomilu novih stenaca, i tako sve u krug.

Ne, ne mislim na njih. Oni su kod Ruskog Cara, a na samom početku, kod Albanije, svaki dan stoje Suzana i Verica i udomljavaju životinje od 15-20:30

A iz koje organizacije su one?

Pravo da ti kažem mislim da je Verica volonter Orce, a za Suzanu nemam pojma, znam da koriste dozvolu Orce za taj štand. Ali mislim da to iz koje su organizacije i nema veze. Žene imaju ugovore, biraju kome dalju životinje, uostalom to sve radiš ti samo koristiš taj prostor. Ja sam nekoliko puta udomljavala životinje sa njima i bilo je uspešno. Životinje sa ne mešaju, svako brine za svoje.

Pravo da ti kažem mislim da je Verica volonter Orce, a za Suzanu nemam pojma, znam da koriste dozvolu Orce za taj štand. Ali mislim da to iz koje su organizacije i nema veze. Žene imaju ugovore, biraju kome dalju životinje, uostalom to sve radiš ti samo koristiš taj prostor. Ja sam nekoliko puta udomljavala životinje sa njima i bilo je uspešno. Životinje sa ne mešaju, svako brine za svoje.

Boledora je upravu, ja mislim isto, udomila sam nekoliko životinjica kod njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back