Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi prelepi stenci se trenutno nalaze u azilu u Budisavi, ostavio ih neko sa mamom, tako da jos sisaju.Svo troje su muskog pola

k3-1.jpg

k2-1.jpg

kuce-1.jpg

k4-1.jpg

maleni2-1.jpg

maleni-1.jpg

Njihova mama

mama-1.jpg

Takodje poklanjamo i ovo dvoje stenaca, bice niskog rasta, pol nisam sigurna... ne bih da stavim dezinformaciju
malenizic-1.jpg

niski-1.jpg

malazuta-1.jpg

Svi zainteresovani mogu da se jave meni na pp ili mob 064-15-05-200 Marijana

U pitanju je Novi Sad i okolina

izvini mi nismo ni tražili rasne pse nego nalik na njih ,eto npr. i ovi štenci što reče mrvica i cile možemo da uzmemo, a i žuća nam je sladak, a ti si poslala poruku da je ženka udomljena šarplaninac, a da imaš neko koje je slično:p

a sto ne biste zucu ako vam se svidja,naucen je sve!mio i miran.slusa.mali rastom.vakcinisan,sterilisan cipovan ociscen.

molim vas ja i dalje ne znam na kog sarplaninca mislite??dajte sliku..mozda i nije udomljeno..imam jednu zenku koja lici...mesancac je,sivkaste duze dlake,lici

molim vas ja i dalje ne znam na kog sarplaninca mislite??dajte sliku..mozda i nije udomljeno..imam jednu zenku koja lici...mesancac je,sivkaste duze dlake,lici
Odgovorite sa citatom
pa na tog što si rekla i mislimo, nismo ni videli sliku, možeš li da nam pošalješ sliku tog, a Darko mi probija uši, znaš kad je on dete pa bi on neko kuče da je kao rasan ker, njemu može i vučjak, bilo šta da je kao rasan pa da on njega šeta kad naraste.. pozzz

jao boze.videcu da uslikam ovu moju pa da je vidite.a vi s epotrudite da detetu objasnite ,molim vas.nije stvar utome.i zuca ceka dom,i jos mnogo njih slatkih i dobrih kuca.zar oni to nisu zasluzili.objasnite detetu da bude humano i dobro ,da ne gleda ni nazivotinje a ni na ljude na osnovu fizickog izgleda.
ja razumem da je dete zapelo da hoce,vi ste mu majka i tu ste da ga izvedete na pravi put.
ovo vam pisem samo zbog kucica.svih mesanaca koji su toliko dobro ,a ja to odlicno znam,i kunem se u to,da mogu da prevazidju svakog sarplaninca i vucjaka.

Zdravo,
Ja se ne zovem nikako,
Nemam dom, a mamu su mi odveli sinteri.......
Sam sam i mali( imam tek mozda mesec dana)
Danas mi se osmesila sreca, da me nadju klinci i nahrane.
Da moja sreca bude jos veca, roditelji jednog malisana su me primili kod njih i odlucili da mi nadju Dom!!!!!
Ono sto mi se ne svidja kod njih je sto vec imaju jednog DOSADNOG psa koji misli da sam mu ja igracka......UF mnogo je dosadan!!!!! A ne svidja mi se ni to sto cu sutra kod veta, zbog nekih glisti, koje nisam video, al eto , rekose da moram!!!!!
Javicu vam sutra sta mi je ta glista rekla, ili vet, ne znam!!!! Spava mi se!!!!
Uglavnom ako bi neko voleo da me ima i da se druzimo nek se javi Rii na pp!!!!!!
Hvala!!!

Evo kako izgledam!!!!

dsc00712.jpg

dsc00711.jpg

dsc00710.jpg

Na kapiji JAT Tehnike, vezan izgubljeni ili ostavljeni rotvajler sasvim solidne gradje, nešto stariji. Dežurni ljudi sa kapije ga hrane i daju mu vodu. Leži vezan izmedju barake diskonta i čuvara u ladovini. Ima i ogrlicu. Na kapiji je već više od 10 dana. Čuvari, kolko čujem, pričaju da reaguje na ljude koji se tu muvaju (prolaze) i da se ovi sa Aerodroma Beograd spremaju da ga upucaju... Ja sam momentalno na odmoru i ovo mi je dojavio kolega sa posla koji ga hrani...

Pas je u dobrom stanju, doduše malo oprašen, dobrica, a zalaje samo kad mu neko uđe u "revir". Kaiš oko vrata je original. Može da se pogleda svaki dan 0-24 h.

Novi / stari gazda wellcome

http://s233.photobucket.com/albums/e...kapija0011.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back