Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na teritoriji NOVOG SADA i okoline poklanjamo pse mesance i macke

POSTERsabr-1.jpg

HITNO!
PRE SAT VREMENA SAM NA BUVLJAKU,ISPOD JEDNIH KOLA,NASAO OVO BESPOMOCNO MACENCE,STARO SVEGA NEKOLIKO DANA,JOS MU VISI PUPCANA VRPCA.NISAM MOGAO DA GLEDAM KAKO CE DA UGINE OD VRUCINE,ALI JA NISTA NE ZNAM O ODGAJANJU OVAKO MALIH STVORENJA.OSIM TOGA,VEC IMAM MACKA I PSA.MOLIM NEKOGA,KO IMA MACKU KOJA IMA MALE,ILI KO MOZE DA ODGAJI OVAKO MALO STVORENJE DA MI POMOGNE.JA CU GA VRLO RADO UZETI KAD MALO OJACA,SAMO AKO GA PRIHVATI MOJ MACAK.MISLIM DA BI BILO NAJBOLJE POTURITI GA POD NEKU MACKU KOJA VEC DOJI SVOJE MACICE.JOS JEDNOM,MOLIM ZA
POMOC,JER JA ZAISTA NE ZNAM STA CU DA RADIM SA NJIM OVAKO MALIM.
HVALA UNAPRED!
ps.
Pokusao sam da mu dam malo mleka natopljenog u krpicu,kao prvu pomoc,ali bezuspesno.

Prilozi

• Picture 109.jpg
    Picture 109.jpg
    58,2 KB · Pregleda: 10
  • Picture 110.jpg
    Picture 110.jpg
    72,5 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:
Bull samo nemoj da se plasis i panichis,i dodaj zumance u mleko,koristi ovaj recept sto sa ti kopirala gore posto je to veterinar rekao.

a sto se tiche nas,mi polako postajemo spremni za novi dom....i pored loseg vida se igramo i ponasamo kao svaka normalna maca :)

Obozava Gorana :) evo kako spava sa njim bas u ovom trenutku :)

1. elina sestra je udomljena :klap::worth:

[/QUOTE]
2.Prca je udomljena (ovo crno cudo)...

[/QUOTE]

3.dobila sam ovaj meil pa ako ima neko nesto odgovarajuce neka se javi...."Zelim da usvojim muzjaka labradora ili zlatnog retrivera,starosti od 2 godine pa
navise....molim vas da me obavestite ako ste u mogucnosti da mi obezbedite nekog
ljubimca tog tipa."
4.Covek koji je jako bio zainteresovan da usvoji kucu (a svidela mu se Elina sestra) je rekao da ce doci po nju u petak...ALI,ona je danas udomljena i mi vise trenutno nemamo sta da mu ponudimo :super: tako da ako neko ima zensko stene (po mogucstvu da lici na Elinu sestru) a i ne mora...gospodin ima dvoriste ogradjeno ,voli zivotinje i skroz je ok lik,zeli ljubimca...mi cemo rado proslediti novog udomitelja nekome ko trazi dom za svog sticenika...

Zao mi je sto ovo moram da kazem, ali ja moram da poklonim svoju kucu :( :( :(
Zove se Badi i on je zlatni retriver, ima 8 meseci. Ima sve papire i redovno je vakcionisan. Navikao je na dvoriste. Trazim osobu koja ima uslove da drzi psa, koja ce dobro da se brine o njemu i redovno da ga seta i koja ce da mu posvecuje dovoljno paznje, zbog cijeg nedostatka i zelim da ga poklonim. Milsila sam da cu imati dovoljno vremena za njega, ali na zalost nemam i iako mi je mnogo tesko, zelim da ga dam nekome ko ce da ga voli i gde ce da mu bude bolje.
On je jako sladak i umiljat i brzo uci. Mi smo iz Beograda. Mozete mi se javiti na mail: mica90bg@hotmail.com

Rotvajler, muzjak, 22 meseca, pedigriran.
Zdrav pas, zivahan, tolerantan prema ostalim psima, ali i sjajan cuvar. Nije ziveo sa decom, tako da ne smem da tvrdim kako bi se tu snasao :)
Ne zanima me novac, zelim samo da se o njemu neko dobro brine, jer ja to uskoro vise necu moci, selim se van zemlje kroz par nedelja.
Pas je u Nisu.

DA LI NEKO OVDE CITA MOJE POSTOVE?

Rekla sam da svi dogovori oko usvajanja pasa ili bilo kojih drugih zivotinja idu preko pp. Brojeve telefona nemojte javno iznositi jer se uvek moze javiti neki ludak i maltretirati vas.

Boledora tvoju poruku opet posalji preko pp ljubimici.

vilus zasto je obrisan moj post ?ne razumem?kakva boledora to je moje kuce?koje hoceljubimica!!!napisala sam joj ovde kakav je pas i sta je i preko pp ostavil amoj broj.a to sam joj rekla ovde da zna da proveri privatnu postu!

ljubimice pogledaj pp i javi se za ovu kucu!!!
sta se desava ovde?brisi komentare koji nemaju veze sa temom a ne ove pomocu kojih udomljavamo pse.a to dal ce neko telefon ovde da ostavi njegova stvra.ti si im objasnila i rekla.a oni ako hoce nek ostavljaju.

vilus zasto je obrisan moj post ?ne razumem?kakva boledora to je moje kuce?koje hoceljubimica!!!napisala sam joj ovde kakav je pas i sta je i preko pp ostavil amoj broj.a to sam joj rekla ovde da zna da proveri privatnu postu!

ljubimice pogledaj pp i javi se za ovu kucu!!!
sta se desava ovde?brisi komentare koji nemaju veze sa temom a ne ove pomocu kojih udomljavamo pse.a to dal ce neko telefon ovde da ostavi njegova stvra.ti si im objasnila i rekla.a oni ako hoce nek ostavljaju.

Da,ali i ovi postovi guse temu i kad bi se svi preko ove teme dogovarali oko preuzimanja zivotinje vise se ne bi videlo koje zivotinje se udomljavaju.

boledora je ostavila broj neke Jovane da joj se ljubimica obrati zbog ovog psa. Eto doslo je do zabune,a sve zbog toga sto se ovde vise ne vidi ko sta poklanja zbog ovakvih postova. Ako si joj vec poslala pp verujem da ce je videti jer dobija izvestaj i na mail.

Evo ovako,
mama i ja smo nasle pre nekih sat vremena 5 macica ostavljenih u sahtu i izvukle smo ih. Cule smo od komsija da ih je jutros tu neki covek bacio. Mi vec imamo psa i macku i stvarno ne mozemo da ih zadrzimo.
Macici su zivahni i nimalo nisu plasljivi, stari su oko mesec dana po mojoj proceni.
Ako ima nekog ko bi usvojio mace neka mi se javi na pp, zaista ne znam gde cu sa njima, a napolju da ih ostavim ne mogu, jos uvek su mali i bez majke da ih zastiti.

E ovako, u azili ima 240 pasa, svi traze dom i ljubav :D
Ako znate ljude kojima trebaju ljubimci, psi mesanci slobodno ih upitite u azil u Budisavu, kod Novog Sada.
Ovaj poster ce od sledece nedelje biti izlozen u javnim ustanovama, objektima... a u pripremi je sajt gde ce biti pojedinacne fotografije svakog psa i prica o njima.
Valjda ce i najizbirljiviji konacno naci nesto i za sebe :D

posterBudisavaazil.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back