Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo jos jedne njegove slike..nizak je rastom.
mada da znate da i ako vam se svidi veci pas uopste nije problem sto ce ziveti u stanu..pogresno je misliti da je manji pas u stanu bolji..to nema veze sto ce vam malo veci zauzeti jos 20cm stana..mocicete da prolazite pored njega:)
mada ako hocete bas eto malog ima ih pa birajte

Ljudi usvojite nasheg divnog Savu,koji i posle toliko meseci udomljavanja,jos nema trajnog vlasnika. Sava je divan pas i pun je ljubavi,miran je i nije ni malo agresivan. Srednje velichine je visok oko 57 cm u grebenu,ima dugu crnu dlaku mekanu i sjajnu. Ako neko zeli zaista divnog i dobrog prijatelja,neka se javi na 064 3200 695.
On je star malo jache od godinu dana i sve je vec nauchen....nit piski u kuci,nit grize bilo sta.Jako je privrzen i veran.....
Ako ga usvojite ulepshace vam zivot definitivno....
P.S. zbog svog milog i dragog karaktera Sava je pas iskljuchivo za ljude koji ga nece ostaviti u svom dvoristu na ne daj boze lancu i zaboraviti na njega. Njemu je ljubav preko potrebna zato sto se u zivotu mnogo napatio,ali i pored toga je ostao divan pas.....pre bi umro nego da nekoga ujede...eto toliko je dobar....
pomozite nashem lepom Savi

Gledamo Savu, i stvarno je drag pas. Ako moze da zivi u stanu, volele bi da ga vidimo, i ako nas zavoli, i uzmemo. Javila sam se na vas br. mob. pa bih molila odgovor.

PS. Nama ce ovo biti prvi pas u kuci, pa sam malo u panici oko snalazenja u pocetku, tako da bi vas gnjavila, inace zivotinje obozavamo, i kod nas bi ga strefio samo visak ljubavi i paznje.

Gledamo Savu, i stvarno je drag pas. Ako moze da zivi u stanu, volele bi da ga vidimo, i ako nas zavoli, i uzmemo. Javila sam se na vas br. mob. pa bih molila odgovor.

PS. Nama ce ovo biti prvi pas u kuci, pa sam malo u panici oko snalazenja u pocetku, tako da bi vas gnjavila, inace zivotinje obozavamo, i kod nas bi ga strefio samo visak ljubavi i paznje.

:razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz:
oleeeeeeee ljudi triput ura za Savu...konachno...:razz:

Zenka engleskog setera na poklon. Stara je oko dve godine,sterilisana,vakcinisana i chipovana. Jako je mirna i poslusna,ali ipak je za nekoga ko je ranije imao pse,posto je stidljiva.
Ako neko zeli divnu drugaricu,neka se javi na 064/32-00-695
P.S. zove se Beka i vec se jednom shtenila. Izbachena je na ulicu kada je imala teranje :x
Sada je spremna za novi dom pun ljubavi.
evo Bekine slichice...

joj kako je slatka, jadna , ja stvarno ne razumem ljude koji svoje ljubimce izbacuju na ulucu...
i uopste ih ne grize savest....
pozdrav za sve one koji su usvojili kuce i mace i za one koji ih spasavaju i daju na usvajavanje!!!!!!!!!!
samo tako nastavi te!!!!!!!!!!!!!!!

Hej

nova sam ovde, pa nisam sigurna da pametno nastavljam temu:)

Volela bih rusko plavo mace na poklon ili za nisku cenu, decka, bice srecan sa mnom, celog zivota cuvam mace. Znam da su ruske plave skupe, ne treba mi sa papirima...Ja cuvam sijamke celog zivota i poklanjala sam macice, pa kapiram, mozda neko poklanja i rusku...

hvala za ma koji kontakt ili savet koji mi mozete dati!

iz beograda sam

Zenka engleskog setera na poklon. Stara je oko dve godine,sterilisana,vakcinisana i chipovana. Jako je mirna i poslusna,ali ipak je za nekoga ko je ranije imao pse,posto je stidljiva.
Ako neko zeli divnu drugaricu,neka se javi na 064/32-00-695
P.S. zove se Beka i vec se jednom shtenila. Izbachena je na ulicu kada je imala teranje :x
Sada je spremna za novi dom pun ljubavi.
evo Bekine slichice...

evo opet.... da se vidi

Ovo je mala Beti,stara oko 5 meseci. Zivi u mom kraju i prava je skitara mala. Danas sam je trazila ceo dan u tri ture i tek malo pre sam je nasla tamo gde inache boravi i slikala sam je telefonom pa su slike malo losijeg kvaliteta. Deluje mi kao mesanka Malinoe posto je takve boje a i gradjom malo podseca.
Sutra ako je nadjem u neko normalno vreme,vodim je kod veterinara u mom kraju na pregled da vidimo dal je skroz zdrava,pa ako jeste,dacu joj vakcinu.Bice ochishcena i od parazita i spremna za usvajanje.
Mnogo je pametna i voli da grize i vuche Unin povodac i tako seta Unu okolo naokolo,sto se Uni bas i ne dopada,ali sta je tu je,sa malom Beti nema oces-neces, nego moras.
Mnogo je dobra,obozavam je.
onaj ko je usvoji,nikako nece pogresiti,Beti je pravi mali prijatelj. Razigrana je ali nije bas haotichna i luda kao moja Una,ipak je dosta pristojnija i neznija od Une....
Bice pas srednje velichine recimo malo iznad kolena.
Onaj ko zeli da je usvoji neka mi se javi na 064/3200 695

Ovde dole sheta Unu :lol:

Ljudi,ja bih da usvojim mace tj macora,posto mi gazdarica ne dozvoljavava da uzmem psa ja cu razgovarati sa njom da uzmem macora...Planiram da ga drzim u stanu i pustam na terasu koja je velika...Dosta sam razmisljala da li da uzmem macku ili macora,ali sam nekako cesce imala macore,pa bih da i ovaj pu bude tako...Obozavam crne macore,mada mi u principu nije bitno...Vazno je da je malo da bih mogla da ga naviknem na zivot u stanu!Pozdrav,pa ako neko ima neko mace neka mi javi,ako ne potrazicu,njih uvek mozes da udomis:)

Ljudi,ja bih da usvojim mace tj macora,posto mi gazdarica ne dozvoljavava da uzmem psa ja cu razgovarati sa njom da uzmem macora...Planiram da ga drzim u stanu i pustam na terasu koja je velika...Dosta sam razmisljala da li da uzmem macku ili macora,ali sam nekako cesce imala macore,pa bih da i ovaj pu bude tako...Obozavam crne macore,mada mi u principu nije bitno...Vazno je da je malo da bih mogla da ga naviknem na zivot u stanu!Pozdrav,pa ako neko ima neko mace neka mi javi,ako ne potrazicu,njih uvek mozes da udomis:)

Ja imam 5 crnih macaka ,2 macor imaju oko 1god,a 2 oko 6meseci ,Marko ima 8meseci,i imam 1 zenku koja ima 5meseci i imam puno razno raznih macica na poklon!!!!:)
Javi se 064/397-00-66

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back