mina21bg
Aktivan član
- Poruka
- 1.778
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ljudi usvojite nasheg divnog Savu,koji i posle toliko meseci udomljavanja,jos nema trajnog vlasnika. Sava je divan pas i pun je ljubavi,miran je i nije ni malo agresivan. Srednje velichine je visok oko 57 cm u grebenu,ima dugu crnu dlaku mekanu i sjajnu. Ako neko zeli zaista divnog i dobrog prijatelja,neka se javi na 064 3200 695.
On je star malo jache od godinu dana i sve je vec nauchen....nit piski u kuci,nit grize bilo sta.Jako je privrzen i veran.....
Ako ga usvojite ulepshace vam zivot definitivno....
P.S. zbog svog milog i dragog karaktera Sava je pas iskljuchivo za ljude koji ga nece ostaviti u svom dvoristu na ne daj boze lancu i zaboraviti na njega. Njemu je ljubav preko potrebna zato sto se u zivotu mnogo napatio,ali i pored toga je ostao divan pas.....pre bi umro nego da nekoga ujede...eto toliko je dobar....
pomozite nashem lepom Savi
Gledamo Savu, i stvarno je drag pas. Ako moze da zivi u stanu, volele bi da ga vidimo, i ako nas zavoli, i uzmemo. Javila sam se na vas br. mob. pa bih molila odgovor.
PS. Nama ce ovo biti prvi pas u kuci, pa sam malo u panici oko snalazenja u pocetku, tako da bi vas gnjavila, inace zivotinje obozavamo, i kod nas bi ga strefio samo visak ljubavi i paznje.

Bash nishta od kokera?!![]()
Nije stene ali je napusten i zlatan
http://www.arc.org.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=67&Itemid=2

Zenka engleskog setera na poklon. Stara je oko dve godine,sterilisana,vakcinisana i chipovana. Jako je mirna i poslusna,ali ipak je za nekoga ko je ranije imao pse,posto je stidljiva.
Ako neko zeli divnu drugaricu,neka se javi na 064/32-00-695
P.S. zove se Beka i vec se jednom shtenila. Izbachena je na ulicu kada je imala teranje :x
Sada je spremna za novi dom pun ljubavi.
evo Bekine slichice...

Ljudi,ja bih da usvojim mace tj macora,posto mi gazdarica ne dozvoljavava da uzmem psa ja cu razgovarati sa njom da uzmem macora...Planiram da ga drzim u stanu i pustam na terasu koja je velika...Dosta sam razmisljala da li da uzmem macku ili macora,ali sam nekako cesce imala macore,pa bih da i ovaj pu bude tako...Obozavam crne macore,mada mi u principu nije bitno...Vazno je da je malo da bih mogla da ga naviknem na zivot u stanu!Pozdrav,pa ako neko ima neko mace neka mi javi,ako ne potrazicu,njih uvek mozes da udomis![]()

2 sijamske mace na poklon !!!!!