Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• Picture3.jpg
    Picture3.jpg
    24 KB · Pregleda: 9
  • Picture11.jpg
    Picture11.jpg
    13,5 KB · Pregleda: 16
  • Picture14.jpg
    Picture14.jpg
    11,6 KB · Pregleda: 17
  • Picture15.jpg
    Picture15.jpg
    14 KB · Pregleda: 15
  • Picture5.jpg
    Picture5.jpg
    19,1 KB · Pregleda: 10
Ova devojcica je stara 2-2,5 meseca, preslatka, mekana, mirna, dobra, odmah je shvatila da se piski i kaki na terasi (ne vodim je napolje jer je mala jos) tako da verujem da nikakvih problema nece biti da se nauci da to obavlja napolju. Ociscena je od buva i glista. Bice srednjeg rasta (kao nemacki ovcar recimo), i pravi pas cuvar jer vec pocinje da laje i vidi se da je cvrstog karaktera. 061/135-34-90

sezzione!!!
evo sa zivotinjskog carstva dva kontakta ljudi koji bi rasnog psa na poklon

ŠTENE ili odraslog psa bilo koje rase primam na poklon. 063/715-5144

TAFORDSKI terijer ili zlatni retriver, ženku, do 3 godine starosti, primam na poklon. 064/456-0355

http://www.zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=ST&f=2&t=4687

evo i iz halo oglasa od 29.11.
ŠTENE ili odraslog psa bilo koje rase primam na poklon. 063/715-5144

Evo opet mene sa malom kucom, ovog puta malo drugacijom.:)
Malena sa slike ima izmedju 2 i 3 meseca, vrlo je umiljata i fina, ne laje mnogo da ne kazem uopste, i gricka samo igrackice koje su joj date. Posto je ipak stene kad dodje vreme igranja ume da bude vrlo zivahna, (za sada) jede sve sto joj se ponudi. E da, i nece porasti nesto mnogo, bice nekog manjeg do srednjeg rasta.

Evo i nje (malo su losije slike, ali slikacu je ponovo i sa Tedijem da moze da se vidi kolika je)

Samo da napisem da je ova malena danas srecno udomljena.:D

Trazim stene zlatnog kokera spanijela, na poklon ili na prodaju. Da li neko ima/ poklanja/ prodaje, ili zna nekog ko to radi???? Jako mi je bitno, i realno hitno!!!
Sve sam oglase pretrazila, svi imaju crne, ali veoma mi je neophodan zlatni.

Puno biste mi pomogli, hvala vam unapred!!

Ljudi usvojite nasheg divnog Savu,koji i posle toliko meseci udomljavanja,jos nema trajnog vlasnika. Sava je divan pas i pun je ljubavi,miran je i nije ni malo agresivan. Srednje velichine je visok oko 57 cm u grebenu,ima dugu crnu dlaku mekanu i sjajnu. Ako neko zeli zaista divnog i dobrog prijatelja,neka se javi na 064 3200 695.
On je star malo jache od godinu dana i sve je vec nauchen....nit piski u kuci,nit grize bilo sta.Jako je privrzen i veran.....
Ako ga usvojite ulepshace vam zivot definitivno....
P.S. zbog svog milog i dragog karaktera Sava je pas iskljuchivo za ljude koji ga nece ostaviti u svom dvoristu na ne daj boze lancu i zaboraviti na njega. Njemu je ljubav preko potrebna zato sto se u zivotu mnogo napatio,ali i pored toga je ostao divan pas.....pre bi umro nego da nekoga ujede...eto toliko je dobar....
pomozite nashem lepom Savi

Moja mala devojcica zeli od Deda Mraza malu kucu na dar. Ne mora da bude "rasna", samo draga, i mala i kad odraste, jer bi zivela sa nama u stanu. Voleli bi ako neko zna za takvu kucu da nam javi na Pp

ako niste vec nasli kucu, savetujem vam da idete na orkin sajt, tamo ima zilion malih pasa, pa mozete da birate, ima i slika, opis, kontakte telefon itd.
Javite sta ste uradili mnogo me interesuje. Ja imam dve zenkice mesanca na poklon, dala sam vec oglas na orki, ali one bi bile velike kad porastu

@Maha-maja
Pogledajte kucu koju je postavila mushu13 par postova iznad vas.Prava je minijaturica a bice malecna i kada poraste.Jako je umiljata i slatka.Vakcinisana ke i potpuno zdrava.

A evo i jos jedne kuce
Svrcica je stara oko 4,5m.Mala restom.Izrazito umiljata ,mesanka terijera.Trenutno se smrzava na ulici.

Prilozi

• svrca-mala1.JPG
    svrca-mala1.JPG
    42,3 KB · Pregleda: 10
  • svrcs-msls2.JPG
    svrcs-msls2.JPG
    41,9 KB · Pregleda: 12
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back