Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želim da pomognem mojoj prijateljici pri poklanjanju četiri Milija :) , četiri mačkenceta plišana dečaka, koje je dovela na svet njena princeza Maya 15. Septembra :) .
Mačići rastu i čekaju da se Vi zaljubite u njih i povedete ih sa sobom u život!
Baš su Mili i zovu se Milovan, Miloslav, Milorad i Milutin.
Milovan je rodjen naopačke, Miloslav sa umočenim repićem u mleko, Milorad kao mače Velikog Zevsa ima dlaku boje oblaka, i Milutin...koji je pravi, slatki glavonja.
Dečaci su male čupave maze, veoma umiljati i inteligentni, očekuje ih uspešna školska i fakultetska budućnost. Sami su otkrili čari mamine noše, tako da već sami piš-kake u pesak.
Klopaju sve, mada najviše vole mamino mleko. Igraju se do besvesti, pa zagrle i na kraju spavaju kao prava vesela mjau gomilica. Mama Maya se predano brine o svojim bebironima i čeka Vas da dodjete da ih upoznate!

Uslov je da budu čuvani kao isključivo kućne Mace :) .
Zaintereovani potencijalni budući vlasnici, javite se na moj broj o64/4580-555 Ksenija.
Ovo su njihove današnje sličice, mjau gomilica:

mayinimacicimilijilp8.gif

i tigar je macka nece loviti miseve ali kojekakve uljeze lopove isl. sigurno oce. NABAVITE TIGRA

salim se. ja imam na selu osuseni skelet od jednog macora mladog koji se borio sa pacovom. pa ako nekoga interesuje rado bi ga poklonio na usvajanje. star je oko 2 godine na tavanu. nema mesa ni koze samo kosti pa ako neko zeli za izucavanje ono poklanjam :)))) imam stvarno postovacu slike kad budem otisao i slikao. izgleda cool mada da je bio tigar.....

mačorčić CULE, заиста ценим твоју пожртвованост око удомљавања малих маца, знам колико труда треба јер сам и ја исто то радила баш овде. И није ми била намера да својим коментаром "кулираже" омаловажим твој труд.

Дакле, подсећам све вас задњи пут - ова тема имају сврху крајње хуманог карактера и сваки пост који буде "омаловажавао" ову тему биће брисан! Заиста, нема смисла расправљати око поклоњеног мачета да ли је расно, полурасно или нешто сасвим десето, јер "поклону се у зубе не гледа".

2000161919792286287_rs.jpg
2000125898975099811_rs.jpg

2000111757920725564_rs.jpg
2000161911207668987_rs.jpg

Ksenija, evo je Betty Boop u novom domu, neodoljiva je i odomacila se prvog minuta od kako je usla... kao da je sve vreme bila u istoj kuci... neverovatno je razmazena! i ponasa se kao mali covek i deli poljubce! :) :) :D
evo je maca, malo sam imala muke da okacim slike ovde, ali evo ovako

Ljudi ako znate nekog ko bi zeleo ovu preslatku majusnu kucu, zenkicu, staru otprilike 1,5 do 2 meseca, javite mi obavezno. Nasla sam je danas na ulici, tacnije sprecila sam je da izadje na kolovoz a nisam mogla da je ostavim jer je toliko malena da bi joj se nesto sigurno desilo.
Eto mislim da je ova kuca savrsena za stan, a i obozava da se mazi.
Svi zainteresovani mogu da se jave na 0113430654 ili na 0642358198

evo i nje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back