Pokloni - kuce, mace i ostalo

• Začetnik teme Začetnik teme kinolog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primila bih na poklon ženku Labrador-retrivera , štene ili malo veće štene. Naša labika je uginula posle hiruškog zahvata.Naime nijedan veterinar kome smo se obratili nije dao tačnu dijagnozu,pa ni posle vet-intervencije.Labika je dožive 2 infarkta i uginula na mojim rukama.Molim ljude širokoga srca i dobre volje za jedno štene koje će nadomestiti jednu veliku prazninu u našim slrcima.
Hvala svima koji su dobre volje da pomognu,

Данас кад сам се враћао из школе,угледао сам малог хаскија,који се шетао са групом паса ту из краја.Отишао сам до куће,оставио торбу,узео ланац и храну за пса,одјурио сам напоље и са другарима га ухватио
Онда сам га нахранио и следеће што ми је пало на памет је,где ће му бити нови дом?
Прво сам хтео да буде код мене,али имам шкотског овчара,једино у обзир долази мали пас
Хаски је мужјак,тек је променио зубе,значи да је млад
Дао сам га једном од најбољих другова,са којим сам пре пар дана у огласима тражио хаскија,јер он их много воли

Можда сте мислили да ја ово поклањам,аки не,просто сам поносан сам на себе
Sa grupom pasa a ti se zaleto za haskija ,bas bezveze .Oni su nevazni jel su mesanci .Nemas ti nasta da se ponosis da si usvojio lutalicu tad bi ucinio dobro delo a rasan pas ce uvek naci dom i sam .:roll:

Поносан сам на то што је враћен,а не што сам га ''уловио'',а сад за групу,шта да им радим...
И ти лупаш,што већина (90% људи са форума) има расне псе,а не мешанце,а притом им је ''свеједно''?

Поносан сам на то што је враћен,а не што сам га ''уловио'',а сад за групу,шта да им радим...
И ти лупаш,што већина (90% људи са форума) има расне псе,а не мешанце,а притом им је ''свеједно''?

Nemora cela grupa ali i jedan bi bio dovoljan .I nije vazno dali je mesanac ili rasan pas svi su oni isti .Znas li kolko se u srbiji godisnje ubije malih kuca jos nestignu ni da progledaju.ZA TO 90% NEVERUJEM.
Pogledaj na orkinom sajtu kuce na usvajanju pa mi onda iskreno kazi da si ostao ravnodusan bar za jedno. I kazi mi molim te zbog cega je rasan pas bolji od njih, jedino sto od njega nemozes imati nikakvu finansisku korist. Ako si stvarno ljubitel pasa kao sto kazes to onda nebi trebalo da ti bude vazno.

Добро,иначе тај хаски је,од кад је враћен,побегао два пута,али други пут није нађен тј. мали пас се стварно изгубио:cry:
Могао је да оде или код мене у крај или горе на Лешће
Бедак...

Њима је можда свеједно,али уништавају један живот

Мачкић,видео сам јутрос тог хаскија,има огрлицу на себи и био је сам
Ипак може да прође незапажено
Овај пут ако га ухватим,неће бити враћен,већ ће у огласу тражити власника

^

Dva prelepa brata traze topli dom!
Jako su dobri, umiljati, pametni i poslusni.
Brzo uce, i najpre su zeljni ljudske paznje.
Idealni kucni ljubimci, ali zaista.
Dobri u stanu, a mogu da zive i u dvoristu uz adekvatne uslove.
Vakcinisani, ocisceni od parazita eksternih i internih, bili bi i sterilisani.

DSCN6266web-1.jpg
DSCN6269web-1.jpg

DSCN6292web-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back