gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
to bi bilo slatko...
ne mogu da verujem šta sam rekla.![]()
Tako mi i treba kad ne čitam teme....
Ništa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi bilo slatko...
ne mogu da verujem šta sam rekla.![]()
Муж је купио за вас поклон, слика од сликара. Који мотив односно шта конкретно бисте највише волели да је насликано? Шта би вам грејало, шта би вас одушевило, разнежило емоције?
![]()
Pošto knjige kupujem da mi se slažu sa tepihom, očekujem od slike da ide uz trosed.
sa dve reprodukcije bi me "procitao" i odobrovoljio u momentu: vrisak edvarda munka i bilo sta od hijeronimus boša.
a najbolje bi bilo da svoj nabrekli penis umoci u boju i u fazonu dzejsona poloka prska po platnu![]()
Savršen izbor , sve tri opcije
Inače, zavisi od faze...
Nadrealizam mi uvek prija, kao i surealizam. Neka reprodukcija Miroa bi uvek dobro došla...još bolje mog najdražeg Šilea, eventualno Klimta ( što bi rekla moja poznanica, jao još nisi prerasla tu Šile/Klimt fazu.)
![]()
U nekoj gotićarskoj fazi Frensis Bejkon ili Zoran Bulatović.
Pejzaži stop. Naiva stop.
Mada opet, bitnija mi je tehnika kao i kolorit nego motiv.
Pa stvarno. A smešno mi je jer sam ga zavolela baš zbog te slike zapravo. IŠetam ja jedan dan tako pre koju godinu i prolazim kraj neke male galerije i vidim tu sliku kroz staklo. I reko leb te **** šta je pa sad ovo, moram ja da uđem i vidim..i beše to ljubav na prvi pogled. Zaista sumnjam da bih je okačila na zid naravno ali me poprilično oduševljava.
Ali sad ću da prestanem da pričam o tome da ne ispadnem još uvrnutija nego što jesam![]()
tu i tuМуж је купио за вас поклон, слика од сликара. Који мотив односно шта конкретно бисте највише волели да је насликано? Шта би вам грејало, шта би вас одушевило, разнежило емоције?
]
hahahahaPošto knjige kupujem da mi se slažu sa tepihom, očekujem od slike da ide uz trosed.
Pošto knjige kupujem da mi se slažu sa tepihom, očekujem od slike da ide uz trosed.
ma cuti, samo da nije cvece, kuce i balerine![]()
Devojcica sto place?![]()