Поклон за жене, девојке.

Муж је купио за вас поклон, слика од сликара. Који мотив односно шта конкретно бисте највише волели да је насликано? Шта би вам грејало :heart:, шта би вас одушевило, разнежило емоције?

slikar-1.jpg

Само класицизам.
Симболизам, модернизам и сл., не долазе у обзир. :)

А било би баш супер и да да сликару неку нашу заједничку слику па да нам уради исту такву само уље на платну. ;)

Pošto knjige kupujem da mi se slažu sa tepihom, očekujem od slike da ide uz trosed.

Ovo je ziva istina...skoro mi je drugar doziveo nervni slom jer je zena trazila da joj naslika ljubicastu sliku...mi smo se pokidali od smeha a on na ivici suza, valjda se osecao k'o unajmljeni moler...

Sta bih ja volela...pa ne znam...imam punu kucu slika ali nemam Klimtove morske zmijice, pih, sitnica...:(:(:(...mogao bi da obije Belvedere i da mi tjapi jednu...e to bih bas volela:heart:

klimt-sea-serpents-100x50.jpg

sa dve reprodukcije bi me "procitao" i odobrovoljio u momentu: vrisak edvarda munka i bilo sta od hijeronimus boša.

a najbolje bi bilo da svoj nabrekli penis umoci u boju i u fazonu dzejsona poloka prska po platnu:)

Savršen izbor , sve tri opcije :lol:

Inače, zavisi od faze...
Nadrealizam mi uvek prija, kao i surealizam. Neka reprodukcija Miroa bi uvek dobro došla...još bolje mog najdražeg Šilea, eventualno Klimta ( što bi rekla moja poznanica, jao još nisi prerasla tu Šile/Klimt fazu.)
50849-Grumpy-Cat-GOOD-and-NO-memes-flSp.jpeg

U nekoj gotićarskoj fazi Frensis Bejkon ili Zoran Bulatović.

Pejzaži stop. Naiva stop.
Mada opet, bitnija mi je tehnika kao i kolorit nego motiv.

Savršen izbor , sve tri opcije :lol:

Inače, zavisi od faze...
Nadrealizam mi uvek prija, kao i surealizam. Neka reprodukcija Miroa bi uvek dobro došla...još bolje mog najdražeg Šilea, eventualno Klimta ( što bi rekla moja poznanica, jao još nisi prerasla tu Šile/Klimt fazu.)
50849-Grumpy-Cat-GOOD-and-NO-memes-flSp.jpeg

U nekoj gotićarskoj fazi Frensis Bejkon ili Zoran Bulatović.

Pejzaži stop. Naiva stop.
Mada opet, bitnija mi je tehnika kao i kolorit nego motiv.

Zoran_Bulatovic.jpg
:sad2:

---------------
moze nesto ovako
58b87ef3950da789af9e8cbd31778203.jpg

ili ovo
2c5dd374e0ac5a410888d6adc5063531.jpg

ili nesto zeleno
363e1b47fcf111572a152cbdb4f87f48.jpg

Poslednja izmena:
:hahaha:
Pa stvarno. A smešno mi je jer sam ga zavolela baš zbog te slike zapravo. IŠetam ja jedan dan tako pre koju godinu i prolazim kraj neke male galerije i vidim tu sliku kroz staklo. I reko leb te **** šta je pa sad ovo, moram ja da uđem i vidim..i beše to ljubav na prvi pogled. Zaista sumnjam da bih je okačila na zid naravno ali me poprilično oduševljava.
Ali sad ću da prestanem da pričam o tome da ne ispadnem još uvrnutija nego što jesam :rumenko:

:hahaha:
Pa stvarno. A smešno mi je jer sam ga zavolela baš zbog te slike zapravo. IŠetam ja jedan dan tako pre koju godinu i prolazim kraj neke male galerije i vidim tu sliku kroz staklo. I reko leb te **** šta je pa sad ovo, moram ja da uđem i vidim..i beše to ljubav na prvi pogled. Zaista sumnjam da bih je okačila na zid naravno ali me poprilično oduševljava.
Ali sad ću da prestanem da pričam o tome da ne ispadnem još uvrnutija nego što jesam :rumenko:

ma cuti, samo da nije cvece, kuce i balerine :pop:

Back