Pokazuju li veće kolićine alkohola, droge i slićnih supstanci pravi karakter?

Предалеко си отишао са претпоставкама. Није то метадон па да човек користи до краја живота. И тамо где је марихуана легална као лек зна се неки ред. Не користи се по свом нахођењу.
Него чијем ебеном нахођењу? Неког дебелог политичког крмета?
Какав ред ја могу знати ако ми је десетина доктора слегла раменима јер ништа није функционисало, и ја сам имао осјећај да ћу цркнути?
Превише себи дајете за право да одређујете шта ће други људи да раде и како да живе.

Ја сам рођен као слободно биће на овој планети и ниједан дебели крмак неће ми одрећивати моје Богом дане слободе. Да имам избора преселио би се на неку другу планету да се отарасим таквих за сва врмена.

Шалим се ја мало, алкохолизам није добар. Ко пије умерено, ако, треба да пије, тако се и пије. Али ко не зна да пије, не треба да пије.
Неумереност у свему (храни, пићу, дувану) није добра. Што би народ рекао ,,алкохол је за сваког, али није свако за алкохол".
Тако да, ко може да пије умерено, то је добро. А ко не може, боље да не пије. Јер, здравље, породица су ваљда битнији од алкохола, дроге, итд.

О дроги тек да не причам.

Back