Pokazuju li veće kolićine alkohola, droge i slićnih supstanci pravi karakter?

A, moguće, samo eto, mislim i ja sam povremeno uzimao, ali ja mogu i po dva tri tiedna da niśta ne uzmem, i tako, a i inače uzimao sam vikendom, rijetko kad u tjednu
И то је проблем. Док не престанеш скроз оно тебе држи у шаци а не ти њега.

A, eto, vrijeme je da stanem i s tím povremenim izletima u te svrhe, moguće je i da se na proślom.poslu to skuźilo, pa je zato i dośao otkaz
Trava ne stvara neku jaku zavisnost, manje je stetna i lakse se skinuti nego s alkohola no ako nemas bas neku bolest kojoj pomaze trava bolje izbegavati.

Takodje vreme je da nadjes novo drustvo, te drugarice se definitivno moras resiti, jer ne zvuci kao dobra osoba i neko ko zeli da bude spasen, vec neki ko zeli da istresa svoje komplekse na nekom drugom, ponekad kad ti ljudi ostanu potouno sami promene plocu.

Pa, da, ona se sama hvali da je pojaćala s drogom kako bi lakśe sluśala ,,niźeinteligentne"
Лаже
Trava ne stvara neku jaku zavisnost, manje je stetna i lakse se skinuti nego s alkohola no ako nemas bas neku bolest kojoj pomaze trava bolje izbegavati.
Трава ствара ужасну зависност јер се људи пецају на малу удицу.
Навикавају се да никада не буду трезни и нормални па се лако може претерати. Да не говорим о "лошем трипу" и расцепу и паници до које може доћи.
Кад неко не може годину дана без траве то је зависност.

Лаже

Трава ствара ужасну зависност јер се људи пецају на малу удицу.
Навикавају се да никада не буду трезни и нормални па се лако може претерати. Да не говорим о "лошем трипу" и расцепу и паници до које може доћи.
Кад неко не може годину дана без траве то је зависност.
Upravo ovo je najveci problem, na kraju dodje do velikih troskova i zbog toga ih se najvise skine, mada ih se dosta skine i zbog toga sto svate da su manje aktivni/produktivni i da mnogo toga propustaju npr cesto im drustveni zivot strada.
Tako da u vecini slucajeva nije dobar izbor, ali uvek ima izuzetaka kao npr u nekim slucajevima epilepsije gde moze pomoci.

To je mit o nettistotnostirave, trava je izuzetno štetna. Kao prvo triler je za šizofrwniju i paranoju, doduše možda moraš imati genetski podlogu ali opet možda ne bi to dobi da nisu davali. Čak i bez teske psihičke bolesti lako se primjeti da su dugo dišnih konzumenti trave čudni, spiri, smanjenom sposobnosti. To je nedavno potvrđenom da trava uništava mozak. Teava/ marihuane izaziva i rak mjehura. Jedino donekle pozitivno je da ne izaziva tešku ovisnost.

Upravo ovo je najveci problem, na kraju dodje do velikih troskova i zbog toga ih se najvise skine, mada ih se dosta skine i zbog toga sto svate da su manje aktivni/produktivni i da mnogo toga propustaju npr cesto im drustveni zivot strada.
Tako da u vecini slucajeva nije dobar izbor, ali uvek ima izuzetaka kao npr u nekim slucajevima epilepsije gde moze pomoci.
Ово нема везе са истином јер има милион врста траве. Што се продуктивности тиче ја сам цијелу високу школу завршио тако и на послу данас кажу да могу радити као "њих пет".
Чисти човеци смушени, као са пола ума, а ја тешки овисник играм коло око њих и по продуктивности, по квалитету рада и по ефикасности (њих треба 10 корака да направе за шта мени треба 3).

Читам, вјежбам, радим ствари далеко боље него кад ми је било 25 а више је него дупло. И користим траву већ 25 година.

Poslednja izmena:
Трава и све остало у животу тебе неће направити ни бољим ни горим.
Ти си то што си и тај почетни материјал је што имаш на располагању за даље.

Најбољи примјер је алкохол. Тобоже ради свакакве глупости кад је пјна, упропасти га алкохол, насилан је, прави проблеме итд. Не, он је био гов.но и прије алкохола алкохол је само отпустио његове лажне кочнице.

Poslednja izmena od moderatora:
To je mit o nettistotnostirave, trava je izuzetno štetna. Kao prvo triler je za šizofrwniju i paranoju, doduše možda moraš imati genetski podlogu ali opet možda ne bi to dobi da nisu davali. Čak i bez teske psihičke bolesti lako se primjeti da su dugo dišnih konzumenti trave čudni, spiri, smanjenom sposobnosti. To je nedavno potvrđenom da trava uništava mozak. Teava/ marihuane izaziva i rak mjehura. Jedino donekle pozitivno je da ne izaziva tešku ovisnost.
Да, и вода ако се користиш превише је штетна а о овисности да и не говоримо. Поготово прљава изагађена вода коју пије добар дио планете је лоша и за мјехур и за мозак.

Ово нема везе са истином јер има милион врста траве. Што се продуктивности тиче ја сам цијелу високу школу завршио тако и на послу данас кажу да могу радити као "њих пет".
Чисти човеци смушени, као са пола ума, а ја тешки овисник играм коло око њих и по продуктивности, по квалитету рада и по ефикасности (њих треба 10 корака да направе за шта мени треба 3).

Читам, вјежбам, радим ствари далеко боље него кад ми је било 25 а више је него дупло. И користим траву већ 25 година.
Неком трава активира наследне болести психе.
Други доживе панику и расцеп уместо уживања.
А добар број одлучи да пређе на нешто јаче.
Трава је gateway drug за многе. Само лажу да није. То је проблем.
Тешко је опустити се и наћи забаву без дроге, барем тако резонују зависници од марихуане

U pravu je Džudi. Treba se skloniti od tako negativnih ljudi a kažu da narcisoidni igraju prljavo i mogu zloupotrebiti svaku tajnu koju podjeliš s njima.
Što će ti prijatelj sa kojim moraš paziti šta reći i kakvog će danas biti raspoloženja?

Mislim da treba razdvojiti inteligenciju od visokog obrazovanja i načitanosti. Super inteligentan može biti i neobrazovan čoban koji nije pročitao jednu knjigu u životu.

Неком трава активира наследне болести психе.
Други доживе панику и расцеп уместо уживања.
А добар број одлучи да пређе на нешто јаче.
Трава је gateway drug за многе. Само лажу да није. То је проблем.
Тешко је опустити се и наћи забаву без дроге, барем тако резонују зависници од марихуане
Ко и све друго - није за свакога и умјерено. И никакви проблема неће бити бар не више него ишта друго. Мени је марихуана помогла да успјешно пребродим најгоре дане у животу.
Можда зато јер је нијесам узимао као крме без мјере и без разлога?
Уживање ми је било задња ствар на памети.

Ко и све друго - није за свакога и умјерено. И никакви проблема неће бити бар не више него ишта друго. Мени је марихуана помогла да успјешно пребродим најгоре дане у животу.
Можда зато јер је нијесам узимао као крме без мјере и без разлога?
Уживање ми је било задња ствар на памети.
Не бирају људи болест после марихуане или панику. То им се деси.
Не може се дрогирати умерено. Зато што је данас марихуана а сутра нешто друго. Људи прелазе на теже ствари. Сви почињу са марихуаном а лажу да кокаин није дрога.

Да, и вода ако се користиш превише је штетна а о овисности да и не говоримо. Поготово прљава изагађена вода коју пије добар дио планете је лоша и за мјехур и за мозак.

Da, zavisi i puši li osoba čistake ili blaže verzije pomješane sa duvanom.
Stvarno ne osjećam da mi treba trava. Mogu zaspati na kamenu što bi rekli i nekako sam kreirala mali, fin krug ljudi oko sebe i atmosferu u kući i društvu bez stresa.
Pronalazak Boga, ne toliko sljepo religiozno već shvatanje da je život borba sa mnogo padova ali da nisi izgubio ukoliko si posle svakog pada ostao na putu da budeš dobar čovijek.

Не може се дрогирати умерено. Зато што је данас марихуана а сутра нешто друго. Људи прелазе на теже ствари. Сви почињу са марихуаном а лажу да кокаин није дрога.
Да, и ако им се деси онда нека то више не раде. Јер не ваља радити оно што је штетно за тебе. "Дрогирање" је и узимање аспирина (вјеровали ви или не и аспирин има тешке посљедице за неке људе).
Имао сам и хероин и кокаин испред себе и никад ми није пало на памет и да "пробам".
Значи није то баш тако.

Немам никаквог проблема са тим да се људи упозоре о могућим негативним појавама кориштења нечег али имам итекако проблем кад се пореди марихуана са хероином и кокаином.
То су људске глупости и отуда забране свега и свачега и онај коме стварно треба помоћ пролази кроз још већи пакао него што треба.

Da, zavisi i puši li osoba čistake ili blaže verzije pomješane sa duvanom.
Stvarno ne osjećam da mi treba trava. Mogu zaspati na kamenu što bi rekli i nekako sam kreirala mali, fin krug ljudi oko sebe i atmosferu u kući i društvu bez stresa.
Pronalazak Boga, ne toliko sljepo religiozno već shvatanje da je život borba sa mnogo padova ali da nisi izgubio ukoliko si posle svakog pada ostao na putu da budeš dobar čovijek.
Како би спавала да као ја спаваш 2-3 сата дневно, данима, мјесецима, годинама? Мислиш да не би било потребе за травом? :think:

Poznajem ljude koji ne mogu da spavaju a marihuana im pomaže i nikad nisu probali kokain i slično.
Kod nesanice možeš uzeti Ambien kao ljek a nuspojave mogu biti da hodaš u snu. Jedan je pod Ambienom u 2 ujutro ustao i pokosio travu u dvorištu i vratio se u krevet a da se ničeg ne sjeća. Ja bi prije izabrala travu za dobar san nego tablete.

Како би спавала да као ја спаваш 2-3 сата дневно, данима, мјесецима, годинама? Мислиш да не би било потребе за травом? :think:

Pa uzimala bi travu. Teško je organizam ubaciti i opustiti u taj mod ako je iscrpljen.
Dobar san je jednako važan kao i dobra ishrana. Uglavnom za srce.

Poznajem ljude koji ne mogu da spavaju a marihuana im pomaže i nikad nisu probali kokain i slično.
Kod nesanice možeš uzeti Ambien kao ljek a nuspojave mogu biti da hodaš u snu. Jedan je pod Ambienom u 2 ujutro ustao i pokosio travu u dvorištu i vratio se u krevet a da se ničeg ne sjeća. Ja bi prije izabrala travu za dobar san nego tablete.
Да, сигурно мање посљедица и штете дугорочно него многе таблете.
Значи ја повучем два-три дима прије спавања и то је то. Можда је то некоме велика штета и тешка овисност али лично мислим да је то размишљње к. од овце.

Да, сигурно мање посљедица и штете дугорочно него многе таблете.
Значи ја повучем два-три дима прије спавања и то је то. Можда је то некоме велика штета и тешка овисност али лично мислим да је то размишљње к. од овце.
Isto tako i moj muž. Činilo mi se da spava sa jednim okom otvorenim. Na svaki šum se budio.
Onda je od umora krenuo imuni sistem da mu kreira kožni osip i alergije.
Sad isto tako zapali navečer. Zadovoljstvo viditi ga da čvrsto spava. Nestalo stanje sa kožom.
Bolje nego tablete da mu nište jetru i bubrege.

Да, и ако им се деси онда нека то више не раде.
Кад неко добије психичку дијагнозу јер му је марихуана окидач мала му је утеха да више не користи марихуану.

То преписује лекар. Не узима се на своју руку.
Пошто је то нелегално код нас онда ништа.

Кад неко добије психичку дијагнозу јер му је марихуана окидач мала му је утеха да више не користи марихуану.
Ко и све друго. Људи имају екстремне често пута и трајне реакције на све могуће љекове сваки дан. Ја сам имао реакцију на "вакцину" од које замало нијесам умро.
Иако ми је предлагано од "струке" да добијем поново исту "вакцину". Набием на к. и струку и људе.

Pa uzimala bi travu. Teško je organizam ubaciti i opustiti u taj mod ako je iscrpljen.
Dobar san je jednako važan kao i dobra ishrana. Uglavnom za srce.
Наравно али марихуана није решење.
Мора постојати друго решење за лош сан.
Организам кад крене да спава лоше онда и човек паничи а и навикао је да се буди на два три сата па је све тешко вратити у нормалу.
Организам се просто исцрпи.
Мени су помагали чајеви кад сам имао проблеме са несаницом.
Или можда нешто друго, али да сад неко за стално пређе на марихуану ради доброг сна није ми решење. То је онда као доживотна везаност за марихуану. Не личи ми на добро.

Наравно али марихуана није решење.
Мора постојати друго решење за лош сан.
Организам кад крене да спава лоше онда и човек паничи а и навикао је да се буди на два три сата па је све тешко вратити у нормалу.
Организам се просто исцрпи.
Мени су помагали чајеви кад сам имао проблеме са несаницом.
Или можда нешто друго, али да сад неко за стално пређе на марихуану ради доброг сна није ми решење. То је онда као доживотна везаност за марихуану. Не личи ми на добро.
А шта ако чајеви и све могуће врсте таблета и доктора не могу ни да додирну проблем?
Шта је твоје рјешење? Самоубиство?
Мудро, мудро.

А шта ако чајеви и све могуће врсте таблета и доктора не могу ни да додирну проблем?
Шта је твоје рјешење? Самоубиство?
Мудро, мудро.
Предалеко си отишао са претпоставкама. Није то метадон па да човек користи до краја живота. И тамо где је марихуана легална као лек зна се неки ред. Не користи се по свом нахођењу.

Back