И то је проблем. Док не престанеш скроз оно тебе држи у шаци а не ти њега.A, moguće, samo eto, mislim i ja sam povremeno uzimao, ali ja mogu i po dva tri tiedna da niśta ne uzmem, i tako, a i inače uzimao sam vikendom, rijetko kad u tjednu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то је проблем. Док не престанеш скроз оно тебе држи у шаци а не ти њега.A, moguće, samo eto, mislim i ja sam povremeno uzimao, ali ja mogu i po dva tri tiedna da niśta ne uzmem, i tako, a i inače uzimao sam vikendom, rijetko kad u tjednu
Trava ne stvara neku jaku zavisnost, manje je stetna i lakse se skinuti nego s alkohola no ako nemas bas neku bolest kojoj pomaze trava bolje izbegavati.A, eto, vrijeme je da stanem i s tím povremenim izletima u te svrhe, moguće je i da se na proślom.poslu to skuźilo, pa je zato i dośao otkaz
ЛажеPa, da, ona se sama hvali da je pojaćala s drogom kako bi lakśe sluśala ,,niźeinteligentne"
Трава ствара ужасну зависност јер се људи пецају на малу удицу.Trava ne stvara neku jaku zavisnost, manje je stetna i lakse se skinuti nego s alkohola no ako nemas bas neku bolest kojoj pomaze trava bolje izbegavati.
Upravo ovo je najveci problem, na kraju dodje do velikih troskova i zbog toga ih se najvise skine, mada ih se dosta skine i zbog toga sto svate da su manje aktivni/produktivni i da mnogo toga propustaju npr cesto im drustveni zivot strada.Лаже
Трава ствара ужасну зависност јер се људи пецају на малу удицу.
Навикавају се да никада не буду трезни и нормални па се лако може претерати. Да не говорим о "лошем трипу" и расцепу и паници до које може доћи.
Кад неко не може годину дана без траве то је зависност.
To je mit o nettistotnostirave, trava je izuzetno štetna. Kao prvo triler je za šizofrwniju i paranoju, doduše možda moraš imati genetski podlogu ali opet možda ne bi to dobi da nisu davali. Čak i bez teske psihičke bolesti lako se primjeti da su dugo dišnih konzumenti trave čudni, spiri, smanjenom sposobnosti. To je nedavno potvrđenom da trava uništava mozak. Teava/ marihuane izaziva i rak mjehura. Jedino donekle pozitivno je da ne izaziva tešku ovisnost.Trava ne stvara neku jaku zavisnost, manje je stetna i lakse se skinuti nego s alkohola no ako nemas bas neku bolest kojoj pomaze trava bolje izbegavati.
Ово нема везе са истином јер има милион врста траве. Што се продуктивности тиче ја сам цијелу високу школу завршио тако и на послу данас кажу да могу радити као "њих пет".Upravo ovo je najveci problem, na kraju dodje do velikih troskova i zbog toga ih se najvise skine, mada ih se dosta skine i zbog toga sto svate da su manje aktivni/produktivni i da mnogo toga propustaju npr cesto im drustveni zivot strada.
Tako da u vecini slucajeva nije dobar izbor, ali uvek ima izuzetaka kao npr u nekim slucajevima epilepsije gde moze pomoci.
Да, и вода ако се користиш превише је штетна а о овисности да и не говоримо. Поготово прљава изагађена вода коју пије добар дио планете је лоша и за мјехур и за мозак.To je mit o nettistotnostirave, trava je izuzetno štetna. Kao prvo triler je za šizofrwniju i paranoju, doduše možda moraš imati genetski podlogu ali opet možda ne bi to dobi da nisu davali. Čak i bez teske psihičke bolesti lako se primjeti da su dugo dišnih konzumenti trave čudni, spiri, smanjenom sposobnosti. To je nedavno potvrđenom da trava uništava mozak. Teava/ marihuane izaziva i rak mjehura. Jedino donekle pozitivno je da ne izaziva tešku ovisnost.
Неком трава активира наследне болести психе.Ово нема везе са истином јер има милион врста траве. Што се продуктивности тиче ја сам цијелу високу школу завршио тако и на послу данас кажу да могу радити као "њих пет".
Чисти човеци смушени, као са пола ума, а ја тешки овисник играм коло око њих и по продуктивности, по квалитету рада и по ефикасности (њих треба 10 корака да направе за шта мени треба 3).
Читам, вјежбам, радим ствари далеко боље него кад ми је било 25 а више је него дупло. И користим траву већ 25 година.
Ко и све друго - није за свакога и умјерено. И никакви проблема неће бити бар не више него ишта друго. Мени је марихуана помогла да успјешно пребродим најгоре дане у животу.Неком трава активира наследне болести психе.
Други доживе панику и расцеп уместо уживања.
А добар број одлучи да пређе на нешто јаче.
Трава је gateway drug за многе. Само лажу да није. То је проблем.
Тешко је опустити се и наћи забаву без дроге, барем тако резонују зависници од марихуане
Не бирају људи болест после марихуане или панику. То им се деси.Ко и све друго - није за свакога и умјерено. И никакви проблема неће бити бар не више него ишта друго. Мени је марихуана помогла да успјешно пребродим најгоре дане у животу.
Можда зато јер је нијесам узимао као крме без мјере и без разлога?
Уживање ми је било задња ствар на памети.
Да, и вода ако се користиш превише је штетна а о овисности да и не говоримо. Поготово прљава изагађена вода коју пије добар дио планете је лоша и за мјехур и за мозак.
Да, и ако им се деси онда нека то више не раде. Јер не ваља радити оно што је штетно за тебе. "Дрогирање" је и узимање аспирина (вјеровали ви или не и аспирин има тешке посљедице за неке људе).Не бирају људи болест после марихуане или панику. То им се деси.
Не може се дрогирати умерено. Зато што је данас марихуана а сутра нешто друго. Људи прелазе на теже ствари. Сви почињу са марихуаном а лажу да кокаин није дрога.
Како би спавала да као ја спаваш 2-3 сата дневно, данима, мјесецима, годинама? Мислиш да не би било потребе за травом?Da, zavisi i puši li osoba čistake ili blaže verzije pomješane sa duvanom.
Stvarno ne osjećam da mi treba trava. Mogu zaspati na kamenu što bi rekli i nekako sam kreirala mali, fin krug ljudi oko sebe i atmosferu u kući i društvu bez stresa.
Pronalazak Boga, ne toliko sljepo religiozno već shvatanje da je život borba sa mnogo padova ali da nisi izgubio ukoliko si posle svakog pada ostao na putu da budeš dobar čovijek.
Не бирају људи болест после марихуане или панику. То им се деси.
Не може се дрогирати умерено. Зато што је данас марихуана а сутра нешто друго. Људи прелазе на теже ствари. Сви почињу са марихуаном а лажу да кокаин није дрога.
Како би спавала да као ја спаваш 2-3 сата дневно, данима, мјесецима, годинама? Мислиш да не би било потребе за травом?
Да, сигурно мање посљедица и штете дугорочно него многе таблете.Poznajem ljude koji ne mogu da spavaju a marihuana im pomaže i nikad nisu probali kokain i slično.
Kod nesanice možeš uzeti Ambien kao ljek a nuspojave mogu biti da hodaš u snu. Jedan je pod Ambienom u 2 ujutro ustao i pokosio travu u dvorištu i vratio se u krevet a da se ničeg ne sjeća. Ja bi prije izabrala travu za dobar san nego tablete.
Isto tako i moj muž. Činilo mi se da spava sa jednim okom otvorenim. Na svaki šum se budio.Да, сигурно мање посљедица и штете дугорочно него многе таблете.
Значи ја повучем два-три дима прије спавања и то је то. Можда је то некоме велика штета и тешка овисност али лично мислим да је то размишљње к. од овце.
Кад неко добије психичку дијагнозу јер му је марихуана окидач мала му је утеха да више не користи марихуану.Да, и ако им се деси онда нека то више не раде.
То преписује лекар. Не узима се на своју руку.Poznajem ljude koji ne mogu da spavaju a marihuana im pomaže i nikad nisu probali kokain i slično.
Kod nesanice možeš uzeti Ambien kao ljek a nuspojave mogu biti da hodaš u snu. Jedan je pod Ambienom u 2 ujutro ustao i pokosio travu u dvorištu i vratio se u krevet a da se ničeg ne sjeća. Ja bi prije izabrala travu za dobar san nego tablete.
Ко и све друго. Људи имају екстремне често пута и трајне реакције на све могуће љекове сваки дан. Ја сам имао реакцију на "вакцину" од које замало нијесам умро.Кад неко добије психичку дијагнозу јер му је марихуана окидач мала му је утеха да више не користи марихуану.
Наравно али марихуана није решење.Pa uzimala bi travu. Teško je organizam ubaciti i opustiti u taj mod ako je iscrpljen.
Dobar san je jednako važan kao i dobra ishrana. Uglavnom za srce.
А шта ако чајеви и све могуће врсте таблета и доктора не могу ни да додирну проблем?Наравно али марихуана није решење.
Мора постојати друго решење за лош сан.
Организам кад крене да спава лоше онда и човек паничи а и навикао је да се буди на два три сата па је све тешко вратити у нормалу.
Организам се просто исцрпи.
Мени су помагали чајеви кад сам имао проблеме са несаницом.
Или можда нешто друго, али да сад неко за стално пређе на марихуану ради доброг сна није ми решење. То је онда као доживотна везаност за марихуану. Не личи ми на добро.
Предалеко си отишао са претпоставкама. Није то метадон па да човек користи до краја живота. И тамо где је марихуана легална као лек зна се неки ред. Не користи се по свом нахођењу.А шта ако чајеви и све могуће врсте таблета и доктора не могу ни да додирну проблем?
Шта је твоје рјешење? Самоубиство?
Мудро, мудро.