Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Управо стигла са приредбе коју су наши предшколци правили за поплављена подручја.

Карту је плаћао ко је колико имао.

Приредба је била предивна, цела једна прича, дивни костими, прелепа музика, плес, нисмо приметили кад је пролетео цео сат.

И оно најважније: учествовао мој шврћа, љуби је мајка :heart:

jel ima rvanje žena u povraćci? :)

- - - - - - - - - -

gledo sam klip jedna japamka u kadi punoj povraćke i melase a druga pored gura sebi ruku u ustima i povraća ovoj prvoj na glavu :)

Zar nisi gledao nastavak, postoji i drugi deo tog klipa, kasnije su dosle jos cetiri cure, svaka sa veknom hleba i umacu i klopaju to tako slatko kao nasi sto s uzivanjem cepaju lepinje i pretop, napucase se samo tako, a onda i one povratise u tu kadu. Kazu bice jos tih klipova, ostala im skoro cela kada te smese.

u poslednja dva dana kockice s e slažu neverovatno dobro...
nisma ni sanjala da će ići sve ovako glatko,a još pride da će mi koristiti kako profesionalno,tako i finansijski...

i mene je Bog pogledao...:zaljubljena:

biće ovo divno radno leto....puno dobrih vibracija i pozitivnih pomaka....:zskace:

:super:

da se pohvalim da vise ne gledam tv

jasam presto pre dve godine i mogu ti kaem da mi super...nema ko da mi ispira mozak s gluposti, da mi plasira kontrolisane i filtrirane informacije, na kašičicu i spinovano
najnovije vesti saznam samo tako što pročitam naslove tema ovde i to je sve
jedino mi ponekad bude krivo što propuštam poneki film, al kad na poso vim šta puštaju, pomislim dal je moguče da ovaj narod smatraju za tolko tupav i prestane da mi bude krivo

...ja bi moj rado prodala, poklonila, sta god...bas nisam luda za tv-om, ali kad vec moram da placam ktv zbot neta, nesto mi glupo da ga po nekad i ne ukljucim...a ne moze samo net bez
ktv...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back