Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e kako ide to za pasos
ja bih malenu zver da vodim sa sobom kad budem isla

odes da ga vakcinises kod veterinara i on ti da knjizicu na kojoj pise pasos,izudara ti pecate da je primio sve sto treba i gotovo
e sad ne znam za neka debela inostranstva,ovo je za cg

To je jeftiniji i brzi postupak, za CG i Bosnu, za Evropu je neophodna i analiza krvi koja se salje u NS i ceka se oko mesec i po dana na rezultate, potrebno je da titar antitela posle vakcine protiv besnila bude na nivou koji propisuje evropska unija :D

A takodje je neophodno da prodje min 21 dan od vacc protiv besnila do vadjenja krvi, dugacka procedura, citava smaracina. Krenes dva meseca ranije i uspecete :)))

ebo ih patak!!!
ja sam mislila da je vodim u hr ako budem isla krajem juna
al tesko, jer ona tek 2.7. treba da primi trecu revakcinu
znaci, mogla bih da je vodim makar u bosnu ako budem isla na rafting? samo knjizica sa izlupanim pecatima od datih vakcina?

jasam presto pre dve godine i mogu ti kaem da mi super...nema ko da mi ispira mozak s gluposti, da mi plasira kontrolisane i filtrirane informacije, na kašičicu i spinovano
najnovije vesti saznam samo tako što pročitam naslove tema ovde i to je sve
jedino mi ponekad bude krivo što propuštam poneki film, al kad na poso vim šta puštaju, pomislim dal je moguče da ovaj narod smatraju za tolko tupav i prestane da mi bude krivo

e ja sam to, gladala po neki film
i onda shvatila da gledam stavrno sve same gluposti
ubuduce filmove u bioskopu i to je to
a vesti odavno ne gledam..novine odavno ne citam

ebo ih patak!!!
ja sam mislila da je vodim u hr ako budem isla krajem juna
al tesko, jer ona tek 2.7. treba da primi trecu revakcinu
znaci, mogla bih da je vodim makar u bosnu ako budem isla na rafting? samo knjizica sa izlupanim pecatima od datih vakcina?

Da, ali je to dhpl vacc ako se ne varam.
Besnilo ide na kraju zajedno sa čipovanjem, ako do tada to nije obavljeno, onda se izdaje pasoš, min 21 dan posle toga ide vađenje krvi, pa se čekaju rezultati par nedelja i takoc...
Možda odete u septembru :))))

jasam presto pre dve godine i mogu ti kaem da mi super...nema ko da mi ispira mozak s gluposti, da mi plasira kontrolisane i filtrirane informacije, na kašičicu i spinovano
najnovije vesti saznam samo tako što pročitam naslove tema ovde i to je sve
jedino mi ponekad bude krivo što propuštam poneki film, al kad na poso vim šta puštaju, pomislim dal je moguče da ovaj narod smatraju za tolko tupav i prestane da mi bude krivo

Штаааа, не гледаш Рокија премијерни 3. пут ове године?

Претпостављам да после њега иде Рамбо, свих 96 делова.

А после њих иде циклус никада емитованих филмова Стивена Сигала :mrgreen:

Imam novu fLizuru:ogledalo:

Е, да се похвалим и ја.

Ћери ошишали косу у паж до рамена, одсекла јој фризерка тону косе.

"Јао, мама, што ми је сад лака глава" :zcepanje:

Јесте тата мало запиткивао зашто, али ту је била граница кад престају сви договори.

Јадна се зноји од оне косе пет пута дневно, ноћу, катастрофа.

Ноћас је дивно спавала, без знојења, а са овом фризуром је као лутка :zaljubljena:

Da, ali je to dhpl vacc ako se ne varam.
Besnilo ide na kraju zajedno sa čipovanjem, ako do tada to nije obavljeno, onda se izdaje pasoš, min 21 dan posle toga ide vađenje krvi, pa se čekaju rezultati par nedelja i takoc...
Možda odete u septembru :))))

cekaj bre, ako je stene kako da je vakcinisem protiv besila pre vremena???
jel mogu samo sa knjizicom o do sada primljenim vakcinama da je vodima makar Ubosnu :)

- - - - - - - - - -

Pa jesu li sad ti stari kerovi ljubomorni na pridoslicu?

nisu vise
kad su shvatili da ona nije samo gost, nego da ostaje ovde za stalno, prihvaltili je kao clana porodice
onaj dodz kidise kad joj se neko priblizi, a retrivreka se igra sa njom kao majka :heart:
jedino je macke jos gledaju kao - otici ces valjda ovih dana :roll:

jel mogu samo sa knjizicom o do sada primljenim vakcinama da je vodima makar Ubosnu :)

Pa nikako, to i jeste problem.
Umeju carinici da propuste, ali to isključivo zavisi od njihove dobre volje.
Tu govorim o HR i SLO.
Ostale zemlje EU su još strožije.
Ubosnu možeš bez problema, ali bi je morala čipovati.
To nije frka i bolje je sada da odradiš dok je manja, izdaju ti pasoš, upišu dosadašnje vacc i putujete.

Problem u svemu tome je što Srbija nije zemlja koja je zvanično slobodna od besnila i onda su propisi baš strogi.

A plus, po Pravilniku o suzbijanju i iskorenjivanju besnila, svi psi i mačke stariji od 3m moraju biti vakcinisani protiv besnila, sa obaveznom revakcinacijom 1xgodišnje, sa izuzetkom lovačkih pasa - oni moraju 2 x.
Drugo je što se kod nas sva pravila blago zaobilaze a i mora se ispoštovati kalendar vakcinacije.
Prvo zarazne bolesti pasa pa onda besnilo.
J.bga, ipak ne može sve odjednom.

- - - - - - - - - -

nisu vise
kad su shvatili da ona nije samo gost, nego da ostaje ovde za stalno, prihvaltili je kao clana porodice
onaj dodz kidise kad joj se neko priblizi, a retrivreka se igra sa njom kao majka :heart:
jedino je macke jos gledaju kao - otici ces valjda ovih dana :roll:

Jbg sto nisi rodila jos koji komad umjesto da smirujes majcinske nagone na kerovima i mackama.

si nabavila i ronilacku opermu za psa? :D

scuba_dog1.jpg

- - - - - - - - - -

ja bih malenu zver da vodim sa sobom kad budem isla

kreces na more? :)

znaci pocinje sezona fotkica sa mehuricima :super:

:D

Штаааа, не гледаш Рокија премијерни 3. пут ове године?

Претпостављам да после њега иде Рамбо, свих 96 делова.

А после њих иде циклус никада емитованих филмова Стивена Сигала :mrgreen:

Dojadili su svima sa tim filmovima :aha: .Poceo je opet Roki neunistivi :mrgreen: .

- - - - - - - - - -

Imam novu fLizuru:ogledalo:

Hocemo slike :zag: .

udomila psa
kupila karte za more
uspela bez onesvescivanja,ali uz hodanje na kolenima i rukama da pozavrsavam neke stvari u opstini
stigla mi moja ljubljena stolica iz beograda
idem u subotu na http://www.vijesti.me/vijesti/plant...nitarno-vece-ugrozene-poplavama-clanak-217363
inace osecam da sam pod jakim sresom sto bas nije uobicajeno za mene,al prezivljavam...

....super si to sve obavila..ja jos nisam kupila kartu, ne znam hocu li u ponedeljak ili utorak...
....i mene trese neka nervoza...zasto pojma nemam...a idem danas na kompletnu depilaciju za 330 dinara:super:kako god da odrade za te parice bice super:)

....super si to sve obavila..ja jos nisam kupila kartu, ne znam hocu li u ponedeljak ili utorak...
....i mene trese neka nervoza...zasto pojma nemam...a idem danas na kompletnu depilaciju za 330 dinara:super:kako god da odrade za te parice bice super:)

nadam se da ces biti zadovoljna.ja se sve vise razocaravam kad uplacujem preko popusta.juce sam bila na pedikiru,koji mi uopste ni ne treba,imam bas neznu kozu kao beba,a nokti su mi odseceni,pa kao ajde mozda imaju neki lak koji ce malo duze trajati,a i volim masazu stopala
parila mi je noge u vreloj vodi pola sata,troje novina sam pregledala,mazasa je trajala koliko mi je utrljala kremu,a onda mi je rekla da se lak nikada ne nanosi kad se radi...ne znam sta sa nekom masinicom oko nokta,ja ne znam ni sta je radila,kao moze tek posle par sati...
tako da sam ja kao jao super jeftino...a dobila nista

nadam se da ces biti zadovoljna.ja se sve vise razocaravam kad uplacujem preko popusta.juce sam bila na pedikiru,koji mi uopste ni ne treba,imam bas neznu kozu kao beba,a nokti su mi odseceni,pa kao ajde mozda imaju neki lak koji ce malo duze trajati,a i volim masazu stopala
parila mi je noge u vreloj vodi pola sata,troje novina sam pregledala,mazasa je trajala koliko mi je utrljala kremu,a onda mi je rekla da se lak nikada ne nanosi kad se radi...ne znam sta sa nekom masinicom oko nokta,ja ne znam ni sta je radila,kao moze tek posle par sati...
tako da sam ja kao jao super jeftino...a dobila nista

...ja sam za sad zadovoljna, proslog meseca sam bila za 450 dinara isto ovo...ali nisam mogla da nadjem isti salon, mada mi je devojka rekla da ce biti opet,
pa da rezervisem..onda nadjem ovo za te pare ne moze nista sem nausnica inace da se odradi ovde....ono sto malo preskoci to cu ja da prezujim onim epilatorom
na struju i divota..posle samo da odrzavam, mada imaju dece i taj kao profi aparat i sve za depilaciju, jer je tamo uzas samo cele noge su 25e pa ti vidi...
..isla sam jednom i na sisanje, e tu sam malo zeznula stvar, ali sama sam kriva...pa sam cekala 6 meseci da mi doraste kosa (kao stepenovala mi)..al opet za
150 dinara nisam ni mogla da ocekujem da zna bilo sta osim da skrati krajeve i isfenira...

- - - - - - - - - -

..e da, ja na pedikir inace ne idem...sve sama radim bas zbog tanke koze, a i mozem redovno stopala pa nema sta da mi struze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back