Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

Bas su sredili, ali iskreno verujem da je bilo lepse i prijatnije pre - ovo se vidi da je za izdavanje, to je sad luksuzni hotel, a ne kuca.
(ja od ovakvih enerijera ospice dobijam, tacno kao iz casopisa a hladno i bez duze. Jedino je priroda divna :heart:)

Нема више бактеријааааааааа!!!

Желим јавно да се захвалим Птици Каснилици и Афро које су ми рекле за Нистатин, нисам добила ни гљивице.

(Мало сам звучала као Вучић :rumenko:)

Ето, хвала Птицо, хвала Афро :kiss: за обе.

totalno sam sokirana:eek:.ne znam da li je za ovu temu,ali ko hoce da pogleda sta su ljudi koji su od nas kupili kucu,napravili od nje.mi smo ziveli dvadest godina u njoj vrlo skromno,dugo godina nismo imali ni struju ni vodu.ovakav luksuz nisam ni znala da postoji u cg
http://www.booking.com/hotel/me/smokvica.sr.html

Ово је предивноооооо!

Само што мене ужасава оно камење у води, одувек.

Још и да им платим толике паре да носим сандале у води :eek:

Да не причам о недостатку цивилизације :sad2:

Ја сам сељак, ја волим Олудениз (око 50 км од Фетија) или Зелену плажу (10 км одКушадасија) :heart:

Smoki bogtebogov ova vest iz 2008.godine

- - - - - - - - - -

Jel to izgradjeno?
mislim,bas je sveya vest:pljus: nije nista izgradjeno,ni kamen na kamen
Prelepo je. Kako shvatam, vama je kuca bila vikendica a njima nacin za zaradu.
Ja bih bila srecna kucicom na moru...bez struje i vode, stanom, garsonjerom, cime god...a ovakvim vilama se iskreno divim.
Nije dovoljno da imas novac, potrebno je i oko i briga oko detalja...svasta nesto dok se ne dodje do ovako lepe slike.

Jesu li zadrzali nesto od stare kuce, cini mi se da jesu?
U kupatilu?
Mozda ni temelj nisu rusili, jesam li u pravu?

da zadrzali su staru kucu i gornji i donji sprat,zidovi,prozori,grede,drveni pod...ali su dogradili jos dva nestvarna objekta na mestima gde su bile samo stene i useci iznad mora.ona prostorija sa velikim prozorom je bila nas letnji wc,sa malim prozorom,kako su oni od toga dobili to sto su dobili je naucna fantastika
ne umem slike da stavim u spojler pa molim moderatora,ako ce da pomogne.ove sam pronasla da se bar malo vidi delic
s2500095-1.jpg

s2500112-1.jpg

s2500056-1.jpg

na poslednjoj slici je zena koja je stopirala i koju je moja mama povezla ,dovela kuci i zivela je kod nas 17 godina :)
iza smo sami sazidali letnju kuhinju i deo gde smo se tusirali:) dok nije uradjeno kupatilo

da zadrzali su staru kucu i gornji i donji sprat,zidovi,prozori,grede,drveni pod...ali su dogradili jos dva nestvarna objekta na mestima gde su bile samo stene i useci iznad mora.ona prostorija sa velikim prozorom je bila nas letnji wc,sa malim prozorom,kako su oni od toga dobili to sto su dobili je naucna fantastika
ne umem slike da stavim u spojler pa molim moderatora,ako ce da pomogne.ove sam pronasla da se bar malo vidi delic
s2500095-1.jpg

s2500112-1.jpg

s2500056-1.jpg

na poslednjoj slici je zena koja je stopirala i koju je moja mama povezla ,dovela kuci i zivela je kod nas 17 godina :)
iza smo sami sazidali letnju kuhinju i deo gde smo se tusirali:) dok nije uradjeno kupatilo

meni je smokvo kuca bila vrh u izvornom obliku
i sad su je sredili savrseno
plaze, more, mir - bili ste u raju

s2500095-1.jpg

s2500112-1.jpg

s2500056-1.jpg

Smokvo, ne znam kako si uspela ali si uspela jednim postom da me smiris i da mi razvuces smesak:heart:

Neverovatno milo lice ima zena sa poslednje slike dok me tvoja mama (u plavom dzemperu) podseca na Jelenu Zigon, jel licila kao mladja?

Verovala ili ne, imanje mi je bilo prelepo i pre renoviranja. Ideja mora ce mi zauvek ostati borovina, cisto, hladnjikavo more i kamena kuca. Mozda zato sto su moja prva secanja sa Braca.
Verovatno je vama bolno ali meni, kao udaljenom posmatracu je negde milo da vidim elitne kuce koje postuju prethodnu gradju, prirodu oko nje, istorijsko nasledje i zaista ne zelim da se otvori Kempinski, ma koliko gostiju sa sobom doveo i ma koliko novca ostavio. Neka dodje, lepo je to ali negde gde je cistina.
Spadam u malobrojne koji tvrde da je lepota crnogorske prirode retkost, spoj krseva, oblaka iznad krseva, kamenja i mora...sve je malo a tako dramaticno izgleda.

mi cemo nocnim vozom iz beograda,ne znam u cemu je problem,ako ide iz bg,da ide i iza n sada,ali i ovo je ok

...tako sam i ja nekad...od kad je komplikovan prevoz do BD, lakse mi busom, jos pritom od stanice do zgrade mogu i pesice koliko je blizu...

- - - - - - - - - -

...konacno i meni zamirisala lipa, samo mi mnogo to nesto jako. ili sam se ja skroz odvikla od tih mirisa, pa mi sad treba vremena da se
opet naviknem...

- - - - - - - - - -

...ofarbala se :)

...mnogo mi je lepa boja...

Bila na dva treninga danas, jedan je bila zumbaaaaa :zskace:
Dusa mi je sad na mestu:zaljubljena:

Dobro, dobila sam i brdo komplimenata i od trenera i od vezbaca, kazu da izgledam kao milion dolara cak i onako znojava:prstic:
Kazu desilo mi se nesto dok sam bila u Spaniji pa sam se prolepsala
Laskavci il ne, zensko sam, bas mi prijala njihova paznja:D

Doslo leto pa udarili hormoni decake u glavu : )))

Al mi najlepsi kompliment uvek da moj muz, volim ga:heart2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back