Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.750
tolke godine si ovde, još nisi skapiraoopšta književnost i teorija književnosti
Čestitam.
Poslednje što bih pomislila da si, na osnovu načina na koji pišeš, je filolog.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tolke godine si ovde, još nisi skapiraoopšta književnost i teorija književnosti

Ko ga ebe,ujedi ti njega prva.Pocela sam da lajem.
Uplasio me komsinicin pas u mracnom hodniku i zalajao na mene, a ja mu u afektu uzvratih.
![]()

Pocela sam da lajem.
Uplasio me komsinicin pas u mracnom hodniku i zalajao na mene, a ja mu u afektu uzvratih.
![]()

Kakvo spricanje![]()

hahahahahahahaahaaaPocela sam da lajem.
![]()
Protiv besnila.
I kuče i ti.
Pokazujete simptome.
U yee ti k'o Hitler, o'ma bi da spricas.
Pasce malo, bezopasno,
a ja se vec filujem bioloskim drogama[/QUOTE]
Kako su se konkretno te droge zvale pre 25 godina?
Ispala sam iz štosa, ne pratim žargon omladine.![]()

Kako su se konkretno te droge zvale pre 25 godina?
Ispala sam iz štosa, ne pratim žargon omladine.![]()
...on bi na mame i tetke u biblioteci. . .I ja sam tetka..i ako sistvarno lep? onda nisi moj tip..da bi ušao u razmatranje. . .mora da nemas bar 3 zuba,.ali da se vidi da ih nemas...Pa onda zadah na sardine i beli luk. . . I takonisam pedofil jbt, a u školi mogu da radim samo kao bibliotekar, po novom zakonu

...on bi na mame i tetke u biblioteci. . .I ja sam tetka..i ako sistvarno lep? onda nisi moj tip..da bi ušao u razmatranje. . .mora da nemas bar 3 zuba,.ali da se vidi da ih nemas...Pa onda zadah na sardine i beli luk. . . I tako![]()

Ljubi ga majka, konačno je položio Ustavno pravo, posle tri odlaganja. Kaže, i danas je profesor hteo da ga vrati za ponedeljak, ali se setio da kaže da je sprečen, i da nikako neće moći tad.![]()

Idem sada da kupim tepih! Tj stazu za hodnik koju meracim odavno. Muz je pao na moje cari i rekao ''ajde nek ti bude''![]()