Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smokvo, ja imam tus kabinu vec 5 godina i apsolutno nikakav problem sa njom. ne curi, ne hvata se budj, a uz redovno odrzavanje, ni kamenac nije veliki problem. imas ona sredstva za prskanje, ajax je odlican i 2 puta nedeljno lepo poprskas sve i izbrises i mirna si ;)

- - - - - - - - - -

a u velikom kupatilu i dalje prazno mesto za hidromasaznu kadu. uvek je potrosimo na neko putovanje. ali, dala sam sebi zadatak, do 1. maja je rok da bude postavljena u kupatilu :D
Naš ukupan sistem uverenja sačinjen je od mnogo podskupova uverenja kojih se držimo u različitim oblastima života: odrastanje, roditeljstvo, prijateljstvo, kultura stanovanja i tako dalje. Svaki ovaj skup je zbirka premisa za koje smatramo da su istinite i argumenata za koje smatramo da su čvrsti, mada iskustvo i razum mogu u bilo kom trenutku modifikovati bilo koji od ovih elemenata (Na primer: naši argumenti koji su do juče bili čvrsti i na suvom, mogu preko noći omekšati i postati mokri).

Ovi skupovi obično koegzistiraju u izvesnom neskladu, a do sukoba dolazi kada je premisa koju smatramo za istinitu u jednom skupu uverenja kontradiktorna premisi koju smatramo istinitom u nekom drugom skupu uverenja. Na primer, neki od nas mogu doći na ideju da je "hidromasažna kada" nužnost savremene kulture stanovanja, a prokleto putovanje koje je pojelo hidromasažnu kadu naprosto neophodno! Ipak, govore sebi: Hidromasažna kada mi ne treba u februaru, martu i aprilu, ali će mi već u maju Veliko kupatilo biti nezamislivo bez nje! Putovanje bismo mogli da odložimo za septembar, ili 1. oktobar.

Pitate se, dragi moji Kvinsi i ostali gastarbajteri koji ovo čitate, da li je moguće da su obe premise istinite, ali niste sigurni da ste u stanju da zanemarite svoju emigrantsku religioznost ili prihvatite mudrost domaće krstarovske porodice. Osećate da ste u konfliktu. To što vas muči naši na Psiholgiji nazivaju "kognitivnom disonancom" mudri savetnici sa Filozofije "egzistencijalnom disonancom".
Dobri ljudi sa Krste bi mogli reći: Ni tamo, ni ovamo.
Ja glasam za buđavu tuš kabinu koja "curka" u Malom kupatilu, prazno mesto za HIDROMASAŽNU KADU u Velikom, i putovanje sa presrećnom porodicom u špicu turističke sezone, na bilo koju destinaciju.

radi svako ono što nađe da radi, jako smo neuređena i haotična zemlja...pre svega zbog zapošljavanja po partijskim i rođačkim vezama...rade ljudi neke poslove sa srednjom školom, a treba im fakultet minimum za to ;)

- - - - - - - - - -

tipujem na parolu snađi se, i zajebi što više skotova kad imaš priliku za to :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back