Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje starije dete, koje je "zvezdaš" do koske i koje najviše na svetu želi da bude sportski novinar, sutra za neki sportski sajt izveštava sa utakmice Rad - Zvezda.
bravo,bravo :)
Купио сам први број макете једрењака за склапање, јеајеа.

na kiosku za 170 din?
jel to ceo brod u jednom broju ili deo?

bravo,bravo :)

na kiosku za 170 din?
jel to ceo brod u jednom broju ili deo?

199 дин. Део. Сад би ти цео брод од 70цм у једном броју да ти дају. У трећем броју кажу да ће бити и ЦД :)
Кад сам био клинац склапао сам макете борбених авиона, фино ми је ишло, али ни један нисам сачувао.
Сад ми се допао овај једрењак.

199 дин. Део. Сад би ти цео брод од 70цм у једном броју да ти дају. У трећем броју кажу да ће бити и ЦД :)
Кад сам био клинац склапао сам макете борбених авиона, фино ми је ишло, али ни један нисам сачувао.
Сад ми се допао овај једрењак.

e u nase vreme smo ih sami i bojili:aha:
ko ce bre da skuplja to u delovima,da ispizzdis dok ne sakupis sve

e u nase vreme smo ih sami i bojili:aha:
ko ce bre da skuplja to u delovima,da ispizzdis dok ne sakupis sve

Па кенијају јер нису рекли у колико наставака да очекујемо све делове.
Као, даће и 26 топова, а наводно ће бити 3 дела. Не верујем.
Добио сам део кобилице, мало прамца, једну даску, гвоздено сидро. И танку четкицу. Ненадијебив сам! лол....

Па кенијају јер нису рекли у колико наставака да очекујемо све делове.
Као, даће и 26 топова, а наводно ће бити 3 дела. Не верујем.
Добио сам део кобилице, мало прамца, једну даску, гвоздено сидро. И танку четкицу. Ненадијебив сам! лол....

i sad ces to oteti kolencetu :(

jesam se narmbala ,al moram da se pofalim da sam morala da skidam dugmiće ,a ima ih 9 komada i grb federacije sa sakoa koji sam nosila poslednjih godinu dana i ušivala ih na stari sako koji nisam mogla da zakopčam,a sad se komotno uvučem,zakopčam i mogu da radim suđenje u njemu....:zaljubljena:

jesam se narmbala ,al moram da se pofalim da sam morala da skidam dugmiće ,a ima ih 9 komada i grb federacije sa sakoa koji sam nosila poslednjih godinu dana i ušivala ih na stari sako koji nisam mogla da zakopčam,a sad se komotno uvučem,zakopčam i mogu da radim suđenje u njemu....:zaljubljena:

...eeeeeeeeeeee ovo je bas za pohvali se, i da cestitam:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back