Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa necu da ga zenim :malav:

ne verujem da staje..mislim, vidjamo se ovako vec tri godine u prolazu..

E, onda o.k. :lol:

Ma, ne bih ja da ti rasturam iluzije...ali da tri godine bulji samo u tebe i mase ti, a da ti pritom nikad nije prisao do sad - u najmanju ruku cudno. Jos manje verujem u to da ne startuje i druge cice. :per: :mrgreen:

Ali dobro, dok je tebi lepo, i mi smo srecni. :)

Ja sam vise ukazao na neke stvari decetno, koleginice. :lol:
Nije pesimizam, nego realizam. ;)
Sto se ega tice - i to je nesto. :mrgreen:

pa jok, nego je cekao celog zivota da meni prvo udeli kompiment..:lol: sta ce mi takav neiskusan..:mrgreen:

a za realnost: jel meni lepo - lepo mi, jel sam zracila jutros - zracila sam..jel sad zracim jos vise - ko nuklearka..:flert:
pa sta me onda briga sto si ti sinoc ostao bez svoje alkoholno 11 % doze..jel toliko ima pivo? ;)

pa jok, nego je cekao celog zivota da meni prvo udeli kompiment..:lol: sta ce mi takav neiskusan..:mrgreen:

a za realnost: jel meni lepo - lepo mi, jel sam zracila jutros - zracila sam..jel sad zracim jos vise - ko nuklearka..:flert:
pa sta me onda briga sto si ti sinoc ostao bez svoje alkoholno 11 % doze..jel toliko ima pivo? ;)

Ma dobro....vidim da nema svrhe. Zaljubila si se odmah cim je poceo da k*nja onoliko. :hahaha:

Pivo (pils, svetlo, nazovimo ga klasicno) ima oko 5% alkohola....moje standardno, koje najvise pijem ima 5,2%. Juce kupio 10 kodama posle sljake, eno ostalo jos par komada za danas. Dakle, oskudacije nema. Jel sam srecan? Jesam. :lol:

Е, јесте блесави. Три годинe маше из аута, а сад нашао да стартује нашу босоногу Дивајн, пришао да је осмотри изблиза... :lol:

Da ti prvo vidis da li taj tako staje svakoj drugoj, pa da onda pristanes na odlazak na pice? :mrgreen:

Е, јесте блесави. Три годинe маше из аута, а сад нашао да стартује нашу босоногу Дивајн, пришао да је осмотри изблиза... :lol:

Yu , kakvi ljubomorci i posesivci :rtfm:

Dive ne slusaj i nedaj da ti srozaju lep osecaj
Oni su samo muskarci forumasi :zper: koji po difoltu forumaskom moraju da te spuste
sad ce i zeMske , ne brini
a sto tebi da bude bolje nego nama :dontunderstand:

@tema
odoh kod kozmeticara na uLepsavanje ( ali ne kod Hedija :mrgreen: nemam ja novce za njega )

Yu , kakvi ljubomorci i posesivci :rtfm:

Dive ne slusaj i nedaj da ti srozaju lep osecaj
Oni su samo muskarci forumasi :zper: koji po difoltu forumaskom moraju da te spuste
sad ce i zeMske , ne brini
a sto tebi da bude bolje nego nama :dontunderstand:

@tema
odoh kod kozmeticara na uLepsavanje ( ali ne kod Hedija :mrgreen: nemam ja novce za njega )

:kiss: e nek si im rekla :mrgreen:

sta cu kad mi je dan..
lepo mi krenulo jutros :zper: (ko je propustio str. 133)

malopre stigne i zvanicno obavestenje o prihvatanju moje ponude na raspisanom tenderu i zahtev za predracun..
ooooooooooooo kako volim tu fazu posla :whistling:

a onda me krenulo poslovno i drugo.. citav dan..:klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back