Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joj, što je super to kada ima osećaj da iznenadi, mnogo bre volim iznenadjenja.. volim i da ih pravim...

čičak, hvala, idemo u švajcarsku, ali ne na skijanje na žalost : )

Šta te briga za skijanje... ko to još voli... ;) bitno da se putuje...:D

Što se tiče tih znakova kod muževa, ovaj moj ne primeti ni vode da nemamo... već moram da ga pošaljem u radnju sa tačnim naznakama... :mrgreen::dash:

ne znam da li sam vec negde rekla,ali pokupovala sam vise od pola poklona za novu,jupi
otkrila sam da u biblioteci mogu da se pozajmljuju sense,jupi
izbunarila sam maminu haljinu staru vise od dvadest godina,totalno tetkasta,planiram da je skratim(ebi ga drma me klimakterijum)i da je nosim uz kaubojke,jupi
znam da imam jos neki jupi,al ne mogu da se setim

Наоблачило се баш, међутим јутрос....
Хладно ал' звезда упекла и џукци, три редовна и млада басеткиња коју сам спасао од смрзавања у НС-у пре скоро месец дана, на сунцу, хватају боју!!!
:rotf:
И још на бедему(тако ми жена зове зид према комшији) булумента мачака, жмирка и с висине осматра.
Мајстори!!!!
:super::ok::super:

da l` da se hvalim, da l` da se zalim?
nisam kuguarka majke mi..:dontunderstand:

bice da je ona faza, kad venera udje u nesto..:per:

otisla na adu da prosetam pse i sebe istrcim..
rano pre podne, samo penzioneri i ja..
poslednjih par godina, cesto se mimoidjem sa nekim ko je u automobilu uprave ade i samo mahnemo jednan drugom..sretali smo se leti i u 5h ujutru (jedino tada mogu da setam dzukce zbog vrucine) i u 23h uvece..i preko dana..
susretnemo se i malopre kod na kraj sveta i mah - mah..
a onda posle desetak min staje auto na sred staze i on izlazi..atleta, sisan na keca, 1,95..:zaljubljena:
:roll: ubedjena da je zbog ljubimaca koji nemaju povodac..
- pa nije sezona, bas ih dovodim kad nema guzve da se istrce :flert:
- nije zbog pasa..kad si ti u pitanju, mozes ovde i lavove da setas i dok sam ja tu niko ne moze da ti zameri! morao sam da stanem i da ti kazem, gledam te vec duze vreme..tebi je bog sve dao sto jedna zena treba da ima, morao sam da stanem i da ti kazem da sam tobom opcinjen..
- :eek:
- necu da budem navalentan i da ti trazim broj, hteo bih da te pozovem na pice.. molim te zapisi moj br pa se javi ako zelis..
- :eek: :rumenko:

i sad nista ne bi bilo problem da po mojoj proceni momak nema duplo manje godina od mene..:roll:

a mozda me oci varaju :cistinaocare: i u pitanju je drzeci pedesetogodisnjak :mrgreen:

kako god, ulepsao mi par jutarnjih sati :whistling:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back