Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokupovala sve poklone za ng, sem jednog, bila sam u frci da neću stići, nisam imala ideje ni inspiracije ali sve ispalo ok

sad još da okitim jelku, spremim tatu i mačke, spakujem se i možemo da krenemo na put : )

pundravci su me uhvatili pravi : )

si nasla eksperiment ili je bilo nesto drugo?

nisam linda, smorila sam se oko tog poklona znaš koliko : (

našla sam neka dve eksperimenta ali su bili baš bzv i neinspirativni, em su onako mali i jadni, em su za decu od 3+ godina.. na kraju sam mu kupila neku arenu koju je tražio kada je bio ovde, ebga, bar znam da će mu se svideti... ima tamo nekih ludih eksperimenata pa mu možda dokupimo...

sve u svemu očajan izbor igračaka, ali očajan

ako ukapira :neutral:
doduse mozda je tvoj promucurniji od mog
ja mu pricam kako je dosao covek u radnju i kupio zeni neki dojajni crveni kaput, a ja se secam kako je pre samo dva dana bio s njom i ona ga probala a on joj rekao "ma daj ruzan je i skup sta ce ti to" samo da ga ne bi ona kupila pa posle dosao da uzme tajno i iznenadi je
a covek nije klinac,ima preko 50god
i mm kao aha pa ok
reko pa kad si ti to uradio
kaze a zato mi ti to pricas
pa da :roll: nego zasto bih drugo :lol: :malav:

joj, što je super to kada ima osećaj da iznenadi, mnogo bre volim iznenadjenja.. volim i da ih pravim...

čičak, hvala, idemo u švajcarsku, ali ne na skijanje na žalost : )

i onda smokvin dragi uvece s drugarima u kafani prica
"ona moja zena izgleda da je hvata alchajmer,polepila svuda redom neke slike,neke papire valjda da ne zaboravi kad krene u pekabetu,da l da joj kupim rokovnik za novu godinu???" :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back