dive
Legenda
- Poruka
- 61.269
Da ti prvo vidis da li taj tako staje svakoj drugoj, pa da onda pristanes na odlazak na pice?![]()
pa necu da ga zenim

ne verujem da staje..mislim, vidjamo se ovako vec tri godine u prolazu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ti prvo vidis da li taj tako staje svakoj drugoj, pa da onda pristanes na odlazak na pice?![]()

pa necu da ga zenim
ne verujem da staje..mislim, vidjamo se ovako vec tri godine u prolazu..

E, onda o.k.
Ma, ne bih ja da ti rasturam iluzije...ali da tri godine bulji samo u tebe i mase ti, a da ti pritom nikad nije prisao do sad - u najmanju ruku cudno. Jos manje verujem u to da ne startuje i druge cice.![]()
Ali dobro, dok je tebi lepo, i mi smo srecni.![]()

opet ti uskratili pivo, pa si dos`o meni jutro da kvaris, m?
![]()

Pa daj jedno da drmnem...mozda mi se popravi raspolozenje, mozda optimizam zavlada, a realnost bacim na ignore.![]()
![]()

mozes ti da bedacis pesimizmom koliko hoces, meni ego jutros nahranjen..mislim, za sada samo ego![]()

Ja sam vise ukazao na neke stvari decetno, koleginice.
Nije pesimizam, nego realizam.
Sto se ega tice - i to je nesto.![]()
sta ce mi takav neiskusan..

pa jok, nego je cekao celog zivota da meni prvo udeli kompiment..sta ce mi takav neiskusan..
a za realnost: jel meni lepo - lepo mi, jel sam zracila jutros - zracila sam..jel sad zracim jos vise - ko nuklearka..
pa sta me onda briga sto si ti sinoc ostao bez svoje alkoholno 11 % doze..jel toliko ima pivo?![]()

dive:i sad nista ne bi bilo problem da po mojoj proceni momak nema duplo manje godina od mene..
a mozda me oci varaju i u pitanju je drzeci pedesetogodisnjak
Sem forumaša, ovo navedeno ne postoji. 
A nije forumaš?Sem forumaša, ovo navedeno ne postoji.
Ja bih išla na piće, a ti?

A nije forumaš?Sem forumaša, ovo navedeno ne postoji.
Ja bih išla na piće, a ti?

Е, јесте блесави. Три година маше из аута, а сад нашао да стартује нашу босоногу Дивајн, пришао да је осмотри изблиза...![]()

Е, јесте блесави. Три годинe маше из аута, а сад нашао да стартује нашу босоногу Дивајн, пришао да је осмотри изблиза...![]()

ok, malo me blam, al evo konacno sam skupila hrabrost
da dam link za blogic
koji tek punim, al bice valjda...kad Djed Mraz donese skener : )))
http://thetipofmypen.wordpress.com
svaka čast =)
najbolje lajkujem one roze ježiće i ribice =)
da nema možda i neko prase na lageru? onako prijateljski trep trep
Јасно, волиш додир с пологом, да се сад не упустим у оно енергија, контакт, баланс, здравље итд.
otkud znas?
Јасно, волиш додир с пологом, да се сад не упустим у оно енергија, контакт, баланс, здравље итд.
Е, јесте блесави. Три годинe маше из аута, а сад нашао да стартује нашу босоногу Дивајн, пришао да је осмотри изблиза...![]()

koji po difoltu forumaskom moraju da te spuste 
nemam ja novce za njega )Yu , kakvi ljubomorci i posesivci
Dive ne slusaj i nedaj da ti srozaju lep osecaj
Oni su samo muskarci forumasikoji po difoltu forumaskom moraju da te spuste
sad ce i zeMske , ne brini
a sto tebi da bude bolje nego nama![]()

Yu , kakvi ljubomorci i posesivci
Dive ne slusaj i nedaj da ti srozaju lep osecaj
Oni su samo muskarci forumasikoji po difoltu forumaskom moraju da te spuste
sad ce i zeMske , ne brini
a sto tebi da bude bolje nego nama
@tema
odoh kod kozmeticara na uLepsavanje ( ali ne kod Hedijanemam ja novce za njega )
e nek si im rekla 
(ko je propustio str. 133)