Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta cu kad mi je dan..
lepo mi krenulo jutros :zper: (ko je propustio str. 133)

malopre stigne i zvanicno obavestenje o prihvatanju moje ponude na raspisanom tenderu i zahtev za predracun..
ooooooooooooo kako volim tu fazu posla :whistling:

a onda me krenulo poslovno i drugo.. citav dan..:klap:
Ма, где, бре ја на Ади у цик зоре, а и ја сам мали и грбав... :lol:
Е, баш ми је драго, ја то кажем "уке њало*ло ме данас" лол...

Тематика..ево ја сам данас добио гратис кифлу са џемом од пекарке, а да јој нисам ни намигнуо нити дао визит-карту. Зна да волим кифле са џемом, лепо с њене стр.

da l` da se hvalim, da l` da se zalim?
nisam kuguarka majke mi..:dontunderstand:

bice da je ona faza, kad venera udje u nesto..:per:

otisla na adu da prosetam pse i sebe istrcim..
rano pre podne, samo penzioneri i ja..
poslednjih par godina, cesto se mimoidjem sa nekim ko je u automobilu uprave ade i samo mahnemo jednan drugom..sretali smo se leti i u 5h ujutru (jedino tada mogu da setam dzukce zbog vrucine) i u 23h uvece..i preko dana..
susretnemo se i malopre kod na kraj sveta i mah - mah..
a onda posle desetak min staje auto na sred staze i on izlazi..atleta, sisan na keca, 1,95..:zaljubljena:
:roll: ubedjena da je zbog ljubimaca koji nemaju povodac..
- pa nije sezona, bas ih dovodim kad nema guzve da se istrce :flert:
- nije zbog pasa..kad si ti u pitanju, mozes ovde i lavove da setas i dok sam ja tu niko ne moze da ti zameri! morao sam da stanem i da ti kazem, gledam te vec duze vreme..tebi je bog sve dao sto jedna zena treba da ima, morao sam da stanem i da ti kazem da sam tobom opcinjen..
- :eek:
- necu da budem navalentan i da ti trazim broj, hteo bih da te pozovem na pice.. molim te zapisi moj br pa se javi ako zelis..
- :eek: :rumenko:

i sad nista ne bi bilo problem da po mojoj proceni momak nema duplo manje godina od mene..:roll:

a mozda me oci varaju :cistinaocare: i u pitanju je drzeci pedesetogodisnjak :mrgreen:

kako god, ulepsao mi par jutarnjih sati :whistling:

...
nastavak sledi..
ja sam ipak zena u godinama..mozda mi je vec sutra poslednji dan..ovako nesto propustiti - cista greota..:malav:

jutros ada i opet mah - mah..
i autom prepreci stazu : ne javljas se, jel mogu ipak da dobijem br pa da budem malo dosadan? :)
- mozes naravno..tri dvojcicae, tri trojcice..:lol:
vec posle dva sata razmenjeni sms-ovi..
i naravno radoznalost me grize:
posle desetog saljem sms - moze jedno tesko pitanje?
- moze
- koliko imas godina?
- jel moze neko lakse?
- ne moze :D
- da slazem?
- bolje nemoj :D
-`89.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sto meni boza sa dobrim muskarcem uvek uvali i neki problem :besna:
:lol:
sve sam mu objasnila, al dete ne odustaje :roll:

i :confused: sta sad?

...
nastavak sledi..
ja sam ipak zena u godinama..mozda mi je vec sutra poslednji dan..ovako nesto propustiti - cista greota..:malav:

i autom prepreci stazu : ne javljas se, jel mogu ipak da dobijem br pa da budem malo dosadan? :)
- moze
- koliko imas godina?
- jel moze neko lakse?
- da slazem?
-`89.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sto meni boza sa dobrim muskarcem uvek uvali i neki problem :besna:

prosledi ga dalje:malav:

da l` da se hvalim, da l` da se zalim?
nisam kuguarka majke mi..:dontunderstand:

bice da je ona faza, kad venera udje u nesto..:per:

otisla na adu da prosetam pse i sebe istrcim..
rano pre podne, samo penzioneri i ja..
poslednjih par godina, cesto se mimoidjem sa nekim ko je u automobilu uprave ade i samo mahnemo jednan drugom..sretali smo se leti i u 5h ujutru (jedino tada mogu da setam dzukce zbog vrucine) i u 23h uvece..i preko dana..
susretnemo se i malopre kod na kraj sveta i mah - mah..
a onda posle desetak min staje auto na sred staze i on izlazi..atleta, sisan na keca, 1,95..:zaljubljena:
:roll: ubedjena da je zbog ljubimaca koji nemaju povodac..
- pa nije sezona, bas ih dovodim kad nema guzve da se istrce :flert:
- nije zbog pasa..kad si ti u pitanju, mozes ovde i lavove da setas i dok sam ja tu niko ne moze da ti zameri! morao sam da stanem i da ti kazem, gledam te vec duze vreme..tebi je bog sve dao sto jedna zena treba da ima, morao sam da stanem i da ti kazem da sam tobom opcinjen..
- :eek:
- necu da budem navalentan i da ti trazim broj, hteo bih da te pozovem na pice.. molim te zapisi moj br pa se javi ako zelis..
- :eek: :rumenko:

i sad nista ne bi bilo problem da po mojoj proceni momak nema duplo manje godina od mene..:roll:

a mozda me oci varaju :cistinaocare: i u pitanju je drzeci pedesetogodisnjak :mrgreen:

kako god, ulepsao mi par jutarnjih sati :whistling:

...
nastavak sledi..

- moze
- koliko imas godina?
- jel moze neko lakse?
- da slazem?
-`89.

:think:

-promeniti termin trcanja ?
-navici pse da cupkaju u mestu jer im se piski dok cekaju novi termin?
-popiti kafu , KAFU :tiganj: i slusati malo hvalospeve na racun izgleda i etc
-promeniti lokaciju trcanja
-iskoristiti situaciju (eb ga , ko zna dal smo zivi sutra )
-pozvati ga( posle :malav: ) na zimsko ronjenje i tamo ga krisom udaviti
-predloziti mu upoznavanje sa cerkinom starijom drugaricom :lol:

samo BRE izazivas probleme sebi :whistling:

PS cekamo nastavak

:ceka:

@
odoh kod frizera ( ponovo .... druga boja u 2 dana ..... nesto tu ne stima :think: .... bice da je to sto ne trcim na Adi :mrgreen: )

Poslednja izmena:
Мени није ништа ново, али морам: опет моји ђаци - петаци најбољи у целој школи! Као и свака моја генерација. И хвалим се тиме што умем да направим најбоље одељење, па то ти је! Ово је била шеста генерација, а сад правим још једну најбољу... :)

...
nastavak sledi..

- moze
- koliko imas godina?
- jel moze neko lakse?
- da slazem?
-`89.

kako sta?a sta bi ti? :zper:

da se pofalim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back