Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stiglaaa ;)
http://imageshack.us/photo/my-images/7/38475527957492914261189.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/7/38475527957492914261189.jpg/
Ne vidim...:confused:
Hahahaha...upravo to. :dash:

Ti kad sam ovoliko kukas, kakva ces biti u osmom, devetom mesecu? Kukulele.... :sad2:
Juče sam ušla u 7-i mesec... :super:

Kakva ću biti ne znam... a kičma me izgleda uhvatila od vežbi, preterala sam... kako to boli... užas...:dash:
Dobar mi nalaz mamografije. :)

:super::super::super:

Kad pričate o parfemima i mirisima, uvek se setim mm-a... on ima običaj da kad uđe u kuću, poljubi me, zagrli i omiriše...:mrgreen: kaže imam divan prirodni miris... pa mi još i zapeva:''Pozn'o bi te međ hiljadu žena...'':mrgreen::zcepanje:

A juče, izlazimo mi iz mege, kišica počela, ja mu kažem da smo ostavili kišobran u kolima, na šta on kaže:''Idem ja sa kolicima, da stavim kese u auto, pa ću ti doneti kišobran.'' ja kažem Ma gde ćeš mi donositi, pretrčaću toliko... na to mi otljuča auto, kaže:''Idi sedi u kola, ja ću kese staviti u gepek'' :heart:

Verovatno vam ova priča zvuči normalno... ali mene šokira jer mm nije romantičar, i nije u toj ulozi 'zaštitnika'... jeste da on uvek nosi kese, gura kolica, obavlja 'muške' poslove... ali pre godinu dana da sam mu rekla:''Jao pada kiša'' rekao bi:''Ajde ne prečuđaj, nećemo se istopiti.''
Sad se nešto postavio zaštitnički... baš me oduševljava... :D (naravno ovo kažem vama, ne njemu... da se ne uobrazi :mrgreen: )

zasto je muz birao za kuhinju?
zar nije to tvoje carstvo,mislim ti kuvas i peres?

Zato što onaj materijal koji sam ja izabrala nemaju... i to nam jave prošle nedelje... mi odemo, muž izabere ovu... ja se složim... u međuvremenu se predomislim, pa se posvađamo... i vratimo se opet u prodavnicu, ja pregledam sve, i ne nađem to što sam zamislila... pa prihvatih ovu...

Nije ona ružna, daleko od toga... lepa je, neobična, ide super uz kuhinju... ali sam ja zamislila u glavi nešto drugo... pa dok ne nađem to, može i ovo...;)

P.S. Kujna baš nije moje carstvo... iako se trudim...;):mrgreen:

Zato što onaj materijal koji sam ja izabrala nemaju... i to nam jave prošle nedelje... mi odemo, muž izabere ovu... ja se složim... u međuvremenu se predomislim, pa se posvađamo... i vratimo se opet u prodavnicu, ja pregledam sve, i ne nađem to što sam zamislila... pa prihvatih ovu...

Nije ona ružna, daleko od toga... lepa je, neobična, ide super uz kuhinju... ali sam ja zamislila u glavi nešto drugo... pa dok ne nađem to, može i ovo...;)

P.S. Kujna baš nije moje carstvo... iako se trudim...;):mrgreen:

Ako ,ako i treba da se trudiš ako ne zbog sebe ono zbog čoveka :mrgreen:

a prekrasna ti je kuhinja,ja bih u njoj i spavala.nego sad kad ti dopizzdi kuvanje,samo mu kazes,ajd ti lepo opasi kecelju,ionako su zavese birane po tvojoj volji :D
:hvala:

Lakše bi ga naterala da dubi na glavi nego li da uđe u kuhinju... :lol: hoće čovek sve da radi, i usisava, briše, sklanja, namešta ali kuhinja, nou vej... :mrgreen:
Ako ,ako i treba da se trudiš ako ne zbog sebe ono zbog čoveka :mrgreen:

Prvenstveno zbog čoveka se i trudim, ali onog malog u stomaku... ;)

Moje nove zavese... :D

Ovo su iz kuhinje... to je mm birao... posle ću da okačim iz dnevne, što sam ja birala... ;)

macilinac...kuh ti je fantastic..a muž-puž za 10+ :)

@ tema

Noćas ludovanje..pesnička N.G. provod extremno divan..."sjatilo" se sa svih strana sveta...ljudski rod ima perspektivu-emocija još nije zamrla a ni duša :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back