- Poruka
- 21.194
kupila sam karte za pilote
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne vidim...stiglaaa
http://imageshack.us/photo/my-images/7/38475527957492914261189.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/7/38475527957492914261189.jpg/
Juče sam ušla u 7-i mesec...Hahahaha...upravo to.
Ti kad sam ovoliko kukas, kakva ces biti u osmom, devetom mesecu? Kukulele....![]()

Dobar mi nalaz mamografije.![]()

kaže imam divan prirodni miris... pa mi još i zapeva:''Pozn'o bi te međ hiljadu žena...''

)
to sam sebe častila...
planiram da prizemnim bar dva komadagde letiš?![]()

zasto je muz birao za kuhinju?
zar nije to tvoje carstvo,mislim ti kuvas i peres?

Zato što onaj materijal koji sam ja izabrala nemaju... i to nam jave prošle nedelje... mi odemo, muž izabere ovu... ja se složim... u međuvremenu se predomislim, pa se posvađamo... i vratimo se opet u prodavnicu, ja pregledam sve, i ne nađem to što sam zamislila... pa prihvatih ovu...
Nije ona ružna, daleko od toga... lepa je, neobična, ide super uz kuhinju... ali sam ja zamislila u glavi nešto drugo... pa dok ne nađem to, može i ovo...
P.S. Kujna baš nije moje carstvo... iako se trudim...![]()

a prekrasna ti je kuhinja,ja bih u njoj i spavala.nego sad kad ti dopizzdi kuvanje,samo mu kazes,ajd ti lepo opasi kecelju,ionako su zavese birane po tvojoj volji![]()

hoće čovek sve da radi, i usisava, briše, sklanja, namešta ali kuhinja, nou vej... 
Ako ,ako i treba da se trudiš ako ne zbog sebe ono zbog čoveka![]()

boze... ne mogu da verujem da ti nisi znala.pita me deda mraz sta zelim za noel
ja ne znam
sta sta sta![]()

pita me deda mraz sta zelim za noel
ja ne znam
sta sta sta![]()

trazi skener, al neki pristojan idosadno![]()

Moje nove zavese...
Ovo su iz kuhinje... to je mm birao... posle ću da okačim iz dnevne, što sam ja birala...![]()

Dobila novu mikro talasnu![]()
Nece vise samo ZD da pravi filove u njoj i ja konja za trku imam sad![]()