Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam uvek tako, moram priznati. Bilo je slucajeva gde sam iskrivljen sledeci dan dolazio na posao itd. :mrgreen:
Sad mi malo glup taj fazon, pa zadnjih godina uvek budem na nivou. :lol:

Ajde uzivaj, samo da ne preteras....juce mi prica jedan bivsi kolega kako je na njihovoj proslavi jedan lik odlepio skroz i pred celom firmom poceo da urla "Ja sam ovde sef!" :hahaha:

:rotf: ...:hahaha: ...
Nadam se da nece dotle doci :mrgreen: ...

:rotf: ...:hahaha: ...
Nadam se da nece dotle doci :mrgreen: ...

Vidim ja, bice propast sistema. :mrgreen:

...e onda bi zamrla kad bi se provozala kroz Italuju :lol: ...
...na 220kmh ti se unese u gepek i pocne blicati :mrgreen: ...

Nisu ni u Nemackoj bolji....da zmigavac i skrene jednostavno u tvoju traku, iako ti vozis 50-60 km/h brze od njega...pa se ti snalazi, j*be se njemu, dao je zmigavac. :dash:

Vidim ja, bice propast sistema. :mrgreen:
Nisu ni u Nemackoj bolji....da zmigavac i skrene jednostavno u tvoju traku, iako ti vozis 50-60 km/h brze od njega...pa se ti snalazi, j*be se njemu, dao je zmigavac. :dash:

Moramo malo brate...ne puno..cisto da obeljezimo :mrgreen: ...da se ne zaboravi :rotf: ...
Takve nikako ne volim...vozi lijevom trakom 120kmh i sve jedno mu je...to je ogranicenje brzine...on se uhvatio lijeve i nece da se skloni :dash: ...

Moramo malo brate...ne puno..cisto da obeljezimo :mrgreen: ...da se ne zaboravi :rotf: ...
Takve nikako ne volim...vozi lijevom trakom 120kmh i sve jedno mu je...to je ogranicenje brzine...on se uhvatio lijeve i nece da se skloni :dash: ...

Ma da, to je onaj fazon "ajmo na jedno"...a od jednog nastane haos. :mrgreen:
Ovo drugo je tipicni austrijski stil voznje...autoput, tri (negde i cetiri) trake, debili se uhvate leve i ne sklanjaju se. :dash:

nije, lepse je da idem na slavu kod mojih... a jel ti to meni stopujes vreme provedeno na forumu?

Jel i ti imas kod nje dosije? :mrgreen:

379459_2806357916635_1189276807_33254640-1.jpg

znači da ne pokušavam :D
ili da se jede iz ove modle :hahaha:

e, videla sam tvoj recept na kulinarki (kako se to već zove), a još jedna forumašica mi je poslala... ima malo razlike, pa sad razmišljam koji da pravim :D

a sad ozbiljno
ne na ovom vec na jednom drugom forumu...
pravile su dve zense cheese po mom receptu i svideo im se i uspeo super
i to nisu ni imale taj kalup sa obrucem
stvarno krema bude cvrsta, ne pada, pa ne moras koristiti kalup ako nemas
samo ostavis u frizu da se lepo stegne
i voce i preliv po zelji kasnije odgore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back