Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
tako je to u pustoj tudjini kad se napijate 3 put godišnje
vozila sam velikog brm-brm-a 200![]()
Em nisam u tudjini, em se napijem najmanje deset puta cesce (ali to i nije bas za pohvatili se).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je to u pustoj tudjini kad se napijate 3 put godišnje
Nisam uvek tako, moram priznati. Bilo je slucajeva gde sam iskrivljen sledeci dan dolazio na posao itd.
Sad mi malo glup taj fazon, pa zadnjih godina uvek budem na nivou.
Ajde uzivaj, samo da ne preteras....juce mi prica jedan bivsi kolega kako je na njihovoj proslavi jedan lik odlepio skroz i pred celom firmom poceo da urla "Ja sam ovde sef!"![]()
...
...
...tako je to u pustoj tudjini kad se napijate 3 put godišnje
...zabezeknula bi se
...
...?!
odsekla sam se kad je baja iz desne dao levi na jedno 30 m od mene, od-sek-la...da ti je samo vidjeti sta se ovde desva vikendom...zabezeknula bi se
...

...
...
...
...
Nadam se da nece dotle doci...

...e onda bi zamrla kad bi se provozala kroz Italuju...
...na 220kmh ti se unese u gepek i pocne blicati...

Vidim ja, bice propast sistema.
Nisu ni u Nemackoj bolji....da zmigavac i skrene jednostavno u tvoju traku, iako ti vozis 50-60 km/h brze od njega...pa se ti snalazi, j*be se njemu, dao je zmigavac.![]()
...da se ne zaboravi
...
...zar ti nije lepše da blejiš na forumu svaki dan od 0-24 ako već imaš slobodne dane il uzimaš odmor?![]()
Moramo malo brate...ne puno..cisto da obeljezimo...da se ne zaboravi
...
Takve nikako ne volim...vozi lijevom trakom 120kmh i sve jedno mu je...to je ogranicenje brzine...on se uhvatio lijeve i nece da se skloni...

nije, lepse je da idem na slavu kod mojih... a jel ti to meni stopujes vreme provedeno na forumu?

nije, lepse je da idem na slavu kod mojih... a jel ti to meni stopujes vreme provedeno na forumu?

pa jeste,ali ja zivim sa tri metiljava muska komadapa tu ima mesta samo za 12 komada
bokice, je l' bi mogao da se pravi cheese cake u tome?

naravno da ces moj da pravisznači da ne pokušavam
ili da se jede iz ove modle
e, videla sam tvoj recept na kulinarki (kako se to već zove), a još jedna forumašica mi je poslala... ima malo razlike, pa sad razmišljam koji da pravim![]()