Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvo, bre, cutanje, ajmo da nastavimo hvalisanje...:D
Ja sam majstor u trazenju proizvoda kojih nema i u brzom racunanju aritmeticke sredine i niko brze od mene ne pojede sladoled bilo koje zapremine. :mrgreen:

a ja jela kojih nema...
ne pamtim kad smo seli negde i da sam naručila iz prve... mm se zeza kad sednemo sa nekim, pa kaže, dajte ljudi poručujte, ona kad počne, ničega neće imati...z:mrgreen:

I znojim se kao konj... dnevno bar litru dve...
nekad pomislim da se ne znojim , bila bi debela kao slon... z:lol:

Kakvo, bre, cutanje, ajmo da nastavimo hvalisanje...:D
Ja sam majstor u trazenju proizvoda kojih nema i u brzom racunanju aritmeticke sredine i niko brze od mene ne pojede sladoled bilo koje zapremine. :mrgreen:

НЕ бих се баш кладио на твом месту у ово подебљано...

Има нас који вредно тренирамо већи део године и добро нам иде... :)

Ti ne bacaj pare na opklade na ovu temu. :cool:

Знам ЈА шта причам... :)

Особито кад је количина у питању...

Ни брзина ми није мала али што су количине веће, шансе било коме против мене су далеко мање...

Знам ЈА шта причам... :)

Особито кад је количина у питању...

Ни брзина ми није мала али што су количине веће, шансе било коме против мене су далеко мање...

Veruj mi, cak je i moj tata zhurio da pojede bar nesto kad zajedno jedemo velike kolicine jer je shvatao da je svaki izgubljeni sekund dok ja jedem sladoled bar dve kugle sladoleda manje za njega.

Uostalom, ako cujes za neko takmicenje u zdranju sladoleda, obavezno javi pa da se napokon najedem sladoleda ko chovek, a ne sve ovako na sitno.

Veruj mi, cak je i moj tata zhurio da pojede bar nesto kad zajedno jedemo velike kolicine jer je shvatao da je svaki izgubljeni sekund dok ja jedem sladoled bar dve kugle sladoleda manje za njega.

Uostalom, ako cujes za neko takmicenje u zdranju sladoleda, obavezno javi pa da se napokon najedem sladoleda ko chovek, a ne sve ovako na sitno.

Твој тата је старији човек... У годинама... :)

Важи... :)
Видећемо ко ће бити бољи... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back