Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bas malo "nezgodna tema", ali 'ajde, vise cenim kada me drugi hvale (odnosi se na one cije misljenje uvazavam), u tom slucaju...z:dm3:
kreativna sam, lepo crtam, umem lepo da se izrazavam, dobro skijam, ronim, planiram da letim padobranom nekad - kad se pojavi prilika. Mozda imam jos neki skriveni talenat da ne preterujem z;)

sinoc sam napravila najlepsu tortu , zavrsila sam je za pola sata, i recept sam sama izmislila z:lol:

takodje moram da se pohvalim da cu uskoro da razbijem ovaj kompjuter ukoliko nastavi ovako da mi seta po zivcima !

Ostadoh ziva ! To je prvo za pohvalu. Drmnula me je struja i to Bogme lepo dok sam namestala iluminaciju na terasi. Tako mi i treba kad se svuda ja guram, a dragi mi rece :dobro si prosla, izgledalo je u par navarata kao da ces naglavacke sa petog, kesas se po toj terasi ko majmun...z:((
Ljakse.z:p
A drugo za povalu je da sam uspela da prospem pola losiona za lice po koji sam danas isla specijalno i pritom pogubila i preostale zivce koji mi nekako pretekose juce zbog huzve u saobracaju...
To samo meni moze da se desi..( gde je onaj smajli sto udara glavom o zid?) z:((z:((z:((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back