gost 151384
Elita
- Poruka
- 22.756
opet?
nista dok ja ne prosudim.
dobro, al` to nije razlog da te ne pohvalim...
skoro da je sve kao sto si napisala ranije.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet?
nista dok ja ne prosudim.
dobro, al` to nije razlog da te ne pohvalim...
skoro da je sve kao sto si napisala ranije.![]()

...

Jos da umes da kuvas.......
naravno, drugarice komesariceajoooj, ovo je bilo niskoooo
![]()
![]()
![]()
![]()

pa sto ne rekoste da je samo za zenturace rezervisana tema
pa sto ne rekoste da je samo za zenturace rezervisana tema
![]()

zadatak da je odradila na zavidnom nivou sa dozom za mene ne prepoznatljive ozbiljnosti.

Mislim da je sledeca stvar stvarno odgovarajuca temi...
Juce je u nasoj skoli bila priredba humanitarnog karaktera za izgradnju dnevne decije hematoloske bolnice i moja kcerka je bila konferansije..na stranu sto se baki vece pre toga pohvalila da je jako srecna sto ce biti guvernanta ( od konferansa valjda ) na priredbizadatak da je odradila na zavidnom nivou sa dozom za mene ne prepoznatljive ozbiljnosti.
Ulepsala mi je i onako diiiiivaaaan dan.![]()

Pa nista..isto..aj probaj s reputacijom![]()
nije mi dan pa to ti je
nije,samo ti pisi blago namapa sto ne rekoste da je samo za zenturace rezervisana tema
![]()

Ja bas nisam neka hvalisavka..vecinom slusam takve i ne mogu da verujem...isticu same sebe kao npr..muskarci im se dive padaju u trans kad ih vide...onda najbolje znaju da kuvaju...onda razumeju se u nesto sad vec ne znam sta i onda te srozavaju kao ajde bezi nemas ti pojma...Mozda bolje i prolaze od mene kojoj se gade hvalisanja i razmetanja pogotovu neobrazovanih i primitivnih...Ali da ne budem toliko ogorcena na taj iskompleksirani svet mozda bih eto samo za sebe rekla da sam otkrila jednu osobinu koju ranije nisam imala...Tolerantna sam, umem da se radujem malim stvarima, na raspolaganju sam svima kojima treba neka pomoc, uteha razumevanje...i volim da cujem kad neko ima neki talenat za nesto, kreativnost npr. da zna da slika i svira to je nesto cim se treba pohvaliti...
Ja bas nisam neka hvalisavka..vecinom slusam takve i ne mogu da verujem...isticu same sebe kao npr..muskarci im se dive padaju u trans kad ih vide...onda najbolje znaju da kuvaju...onda razumeju se u nesto sad vec ne znam sta i onda te srozavaju kao ajde bezi nemas ti pojma...Mozda bolje i prolaze od mene kojoj se gade hvalisanja i razmetanja pogotovu neobrazovanih i primitivnih...Ali da ne budem toliko ogorcena na taj iskompleksirani svet mozda bih eto samo za sebe rekla da sam otkrila jednu osobinu koju ranije nisam imala...Tolerantna sam, umem da se radujem malim stvarima, na raspolaganju sam svima kojima treba neka pomoc, uteha razumevanje...i volim da cujem kad neko ima neki talenat za nesto, kreativnost npr. da zna da slika i svira to je nesto cim se treba pohvaliti...
Au moze biti...malo sam popila vina eto danas Bozic ovde...pa sve nesto pisem bzvz...Ajd nema veze samo napred ko ima cime da se pohvali lepo je...samo nastavite...Ти, изгледа, ниси схватила ову тему...

vau pa ako je tako eto i ja da kazem da imam najboljeg decka na svetu...e to je vala za pohvalu...u duhu teme ...
imam najbolju devojcicu na svetu !
![]()