Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:Dz:D Pa i ja sam bila malo skepticna po pitanju postavljanja iste,al rekoh sebi sto da ne,daj malo pozitive,kad je pljuvacina po tolikim temama ajd ovde da bude nesto bolje..z:lol:
Da se pohvalim,danas cu da budem vredna,ima celu kucu da istumbam,i necu podleci iskusenju da se zalepim za kauc i dignem noge u vis..oh kako plemenito od menez:lol:

Ja sinoć rekla dabogda se raspala ako ne budem vežbala i niti sam vežbala niti sam se raspala :( mada... raspadam se :lol:

Aj me ubedi da nisam lenchuga i da nisam baksuz. :( Placam ti keshom cim se postignu pozitivni rezultati. :mrgreen:

Morala bih da te poznajem malo bolje. Ovako mogu samo da nabacam neke generalne savete :p
Lenchuga si samo ako to zelis da budes. Kad si lenja, uradi nesto u inat sebi, nateraj se da se pokrenes.
Ne verujem da neko moze biti baksuz ili pod srecnom zvezdom, svako kroji svoju sudbinu. Ako ti sve ide unatraske taj dan, sednes i nasmejes se, cekas da te prodje "baksuz".. bez forsiranja i nerviranja.
Pozitivan stav je najbitniji. I opustenost.

Morala bih da te poznajem malo bolje. Ovako mogu samo da nabacam neke generalne savete :p
Lenchuga si samo ako to zelis da budes. Kad si lenja, uradi nesto u inat sebi, nateraj se da se pokrenes.
Ne verujem da neko moze biti baksuz ili pod srecnom zvezdom, svako kroji svoju sudbinu. Ako ti sve ide unatraske taj dan, sednes i nasmejes se, cekas da te prodje "baksuz".. bez forsiranja i nerviranja.

E, sestro slatka, vidi se da me ich ne poznajes. Ebiga, nisi zaradila kesh, al eve ti kisitj za trud. z:kiss:

Утајио сам порез... :) :) :)
Neka si vala... z;)z:)
Evo ja umem da pozitivno uticem na ljude, da im ulijem nadu, vratim veru u sebe i snove i tako to :aha:
Ajd da te vidim... z:)

A kad ti ide loše 3 godine... kako da se onda ne nerviraš, kako da budeš opušten i pozitivan?

A kad ti ide loše 3 godine... kako da se onda ne nerviraš, kako da budeš opušten i pozitivan?

Sta ti ide lose? Zasto? Sta si uradila da to promenis? Sve? Ili je mozda u pitanju nesto sto uopste ne zavisi od tebe?
Menjaj menjaj menjaj, ako ti nesto ne valja u zivotu, menjaj. Menjaj posao, momka, grad gde zivis, prijatelje, ma sta god da ne valja. Menjaj i sebe ako ne valjas.
Sve ispocetka ako treba.
Ne znam sta bih vise rekla, onako generalno, nisam vidovita

Shvatis i prihvatis da ima ljudi kojima i vise od 3 god. ide lose ili kapitalno stagnira... :mrgreen: Ono nije bas za utjehu, jer svakom su svoji problemi najveci, ali...
Sve je za ljude. Pa i nerviranje. Ali i :) ...
A to opusten i pozitivan - je stav prema probemu, da ne kazem zivotu. "Casu meda jos niko ne popi dok je casom zuci ne zagorci. Casa zuci iste casu meda, casa meda iste casu zuci..... Smijesane, najsladje se piju ..."

Bolje da sam cutala :p
Verovatno ne znam kako da uticem pozitivno na strance.
To sto sam se hvalila su mi rekli prijatelji, da uvek znam kako da ih izvadim iz bedaka.

Kakvo, bre, cutanje, ajmo da nastavimo hvalisanje...:D
Ja sam majstor u trazenju proizvoda kojih nema i u brzom racunanju aritmeticke sredine i niko brze od mene ne pojede sladoled bilo koje zapremine. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back