Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo jedne teme gde mozete da se hvalite na sva zvonaz:shock:Dakle pohvalite se zbog necega sto posebno dobro umete i znate,kazite zbog cega vas drugi hvale,pohvalite i nekog drugog..z:)

Odlicna sam kuvarica,savrseno pravim sve od testa..kifpice,pitice...
Imam stila i lepo se oblacim.
Imam sexy glas i prosto je ljudima neverovatna boja mog glasa.
odlicna sam ljubavnica,imam dara.
Dovoljno :)))

Kad sam vec na temi... Da se pohvalim...

Ustala sam u 11, ispekla muzu jaja(il' se kaze isprzila?), sebi iscedila dve narandze a za dorucak iseckala jednu bananu, dve mandarine i jednu jabuku... Vratila sam se u krevet, jedem, pijem, kuckam se sa vama... I uzivam... Rucak imam od juce... Danas sam bas fraj...
Sad cu da smislim sta danas uraditi, a do tad se ne dizem...

P.S. Muz usisao kucu malopre... Eeeeee zivote... :-)

Aaaaaa, pa jel ovo za pohvalite se?

Perem zavese u dnevnom boravku, trpezariji i kuhinji jednom mesečno u zimskom periodu i jednom u dva meseca u letnjem periodu, jer imam manje vremena, a i čovek mi tada uglavnom nije kući, pa onda nemam pušača.

mom starijem sinu je danas rodjendan,sedamnaesti
a za rupu,jos nisam bila u prodavnici treba da pravim lazanju i tortu,a roditeljski mi je u 5,a gosti dolaze u sedam :(
a mene tako mrzi da se aktiviram
racunam,sticicu,uvek stignem

mom starijem sinu je danas rodjendan,sedamnaesti
a za rupu,jos nisam bila u prodavnici treba da pravim lazanju i tortu,a roditeljski mi je u 5,a gosti dolaze u sedam :(
a mene tako mrzi da se aktiviram
racunam,sticicu,uvek stignem

....neka mu je srecan rodjendan i sve najlepse i njemu i tebi mama:D

...stici ces, a na roditeljski ni ne moras idi neki drugi dan na otvorena vrata....

Poljubi ga za rodjandan jedanput da pukne...ulazi u bas lepe godine...

Nemam se cime pohvaliti osim da sam nasla karte za Krcka orascica ali casticu se njime ako mi se sklope datumi, ako se partneru za put sklope datumi, ako se sestri sklope datumi, ako karata uopste bude bilo kada se svima nama poklope datumi i tako...mrzim uklapanja a bas bih volela da vidim balet.

smoki, srećan sinu rođendan...:super:
afro, i tebi sutra, ako zaboravimm...;):ok:

Kod mene nema ništa za pohvalu... sem da sam se istuširala u 4 i obukla novu pidžamu...:rumenko: što bi moja mama rekla, postala sam kao kvočka, čim padne mrak ja u pidžamu...:mrgreen:

Danas sam mužu sela na život da podmaže vrata u sp.sobi jer škripe... uradio je to, usput uprljajući zid, srećom izribala ga posle... i sad idem u sp.sobu i zakucam se u vrata...:dash: :mrgreen::rumenko: nisam navikla da ne škripe...:lol::mrgreen:
Tako sam i letos glavom odvalila u prozor na kupatilu... sve sam zvezde prebrojala...:lol::rumenko::mrgreen:

E da, i sad vidim, da počinje da mi se diže parket u sp.sobi, od one poplave prošle nedelje...:evil::roll:

Elem, danas sam završila knjigu Ruska zima... odlična je...
Ručala sam kod sveki
Prošetala popodne
I da, muž mi je oprao sudove... :heart:

tetka mi trazila dzemper da joj dam,ja rekla moze,al daj ti torbu.jupiiiiiii,imam novu torbu.bas je lepa,samo nemam uz sta da je nosim :(
ne ide uz patike i farmerke,jel?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back