dive
Legenda
- Poruka
- 61.269
oribala sam rernu donekle..
mala 2u1 pauza, pa cu i odnekle..
mala 2u1 pauza, pa cu i odnekle..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Aj kad završiš da ti ponudim i moju štrokavu da glancneš.oribala sam rernu donekle..
mala 2u1 pauza, pa cu i odnekle..![]()
Aj kad završiš da ti ponudim i moju štrokavu da glancneš.
...
Oš da gvirneš da proveriš?...a ja mislio da si ti muško......
![]()
Oš da gvirneš da proveriš?![]()

na koji način ovo funkcioniše?
prvi put čujem da postoji

a mislim se ja, brate moj, neće je Čičak ribati ni ovako ni onako... slabo će je i koristiti...

a i crno je pa se ne vidi... 
na koji način ovo funkcioniše?
prvi put čujem da postoji
Ne zelin ni mislit kako iman kre.... doma
Zovu ga krematorijum.
Uključiš tu opciju, 3:30h ona radi na nekoj temperaturi, i troši nešto brdo struje(tako mi rekao prodavac) i kad završi, onda moraš opet da očistiš taj pepeo...
Mene čovek ubedio da ću i sa tim morati da je posle opet ribam...a mislim se ja, brate moj, neće je Čičak ribati ni ovako ni onako... slabo će je i koristiti...
Čak mislim da za ove 2 godine koliko sam u kući, oribala sam je jednom, il nijednom...![]()
Oribam ono staklo sa unutrašnje strane ponekad, ali ostalo me baš ne privlači...a i crno je pa se ne vidi...
![]()
Nisam ni znala da ima to dok ga nisan upalila....prava stvar!E ja sam danas k'o baka od dive preje8ala zavese u dnevnoj sobi i trpezariji.Jutros sam se predomišljala hoću li ili neću, jer sam nešto šmrkava, i muž mi nije bio kod kuće, pa sam morala da ložim grejanje, ali kada je sunce onako divno sijalo, ipak sam rešila da i to obavim. Jer život nepušača sa pušačem zaista ume da bude frustrirajući. .(
znaci ovaj izraz mora da udje u neku antologijuOprosti nisan vidila pitanje
Cicak ti je odgovorila samo sto prvi put cujen naziv za pecnice koje se same cisteNe zelin ni mislit kako iman kre.... doma
Ako redovito ukljucujes ciscenje nema ribanja, jedino vlazno krpom pokupis pepeo koji ostane posli sagorijevanja.Losa stvar je ta sto ako je pecnica dosta prljava poprilicno zadimi kucu ali to se provitri.....
Sve sto mi moze olaksati kucanske poslove koristim, kao sto rekoh pecnica se sama cisti(u nju cak uvalim i one zice na kojima kuham, budu kao nove), frizider se sam cisti, pegla a kupila san usisivac koji ima brzine na sebi, pa on gura a ja ga usmjeravam, ajme divoteNisam ni znala da ima to dok ga nisan upalila....prava stvar!
juče sam prvi put uzela da mu ispeglam košulju posle meseci ne korišćenja te odvratne sprave i shvatih kako mi treba bolja...
jer je IDIOT od majstora napravio pogrešan pad, voda ne ide prema onom ispustu već prema sobi...

psovali smo ga i uzduž i popreko...
naravno deo vode se izgleda uvukao i pod parket, to ćemo tek videti...

)

Pa dobro ženo, daj detaljnije informacije... šta i kako se samo čisti i koja je marka...
Meni treba nova pegla pod hitno, tj. mom mužu, pošto od juna meseca mm sam pegla svoje majice...juče sam prvi put uzela da mu ispeglam košulju posle meseci ne korišćenja te odvratne sprave i shvatih kako mi treba bolja...

ali nikako ti miljeici sto imas po stolovima
delimicno sam se resila viska odece. Ali i jedan mali korak u pravom smeru je znacajan 
Oročio sam 5 evrića na godinu dana u nedelji štednje u banci sa najvećom kamatom![]()

ne mogu da verujem da sam uspela da izvadim drzavljanstvo i izvod bez da sam dolazila pet puta

Šta će ti izvod i državljansto.Pasoš?ne mogu da verujem da sam uspela da izvadim drzavljanstvo i izvod bez da sam dolazila pet puta
Šta će ti izvod i državljansto.Pasoš?