smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
koncitica je bila bas draga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne, samo 2000 kmonda si na pravom mestu,da se pohvalis.to je super.i mlad je i treba i da zaradi i da upoznaje novu kulturu i ljude i da vidi dalje od srbije.podrzi ga u tome.na kraju krajeva,nije to predaleko.nek mu je sa srecom
a znam da tebi nije lako da pile izadje iz gnjezda,ja znam kako bi meni bilo i kako ce mi biti

koncitica je bila bas draga![]()

Ne, samo 2000 km![]()

Ne, samo 2000 km![]()
Znam to sve, ne bi ga ja sputavala, ima i internet, fala Bogu, zato i jesam na pohvalite se. Biće njemu tamo super, takvu vrstu posla je oduvek želeo, fine, male , skupe stvari na tanjiru, lepe za oko a nedovoljne za stomak. Dok je radio u restoranu tipičnom za naše podneblje, dolazio je kući gladan jer nije mogao da živi na mesu sa roštilja, karađorđevim, gulašu, šaranu pečenim u fritezi...

Znam to sve, ne bi ga ja sputavala, ima i internet, fala Bogu, zato i jesam na pohvalite se. Biće njemu tamo super, takvu vrstu posla je oduvek želeo, fine, male , skupe stvari na tanjiru, lepe za oko a nedovoljne za stomak. Dok je radio u restoranu tipičnom za naše podneblje, dolazio je kući gladan jer nije mogao da živi na mesu sa roštilja, karađorđevim, gulašu, šaranu pečenim u fritezi...

dolazio je kući gladan jer nije mogao da živi na mesu sa roštilja, karađorđevim, gulašu, šaranu pečenim u fritezi...
On je izrod, najbolji doručak su mu žitarice, a najbolji ručak belo meso na teflonu bez zacina, i nekoliko sampinjona uz to, uz jednu kasikicu pavlake.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

On je izrod, najbolji doručak su mu žitarice, a najbolji ručak belo meso na teflonu bez zacina, i nekoliko sampinjona uz to, uz jednu kasikicu pavlake.
skupila sam naaajzad sve nalaze za bolnicu jeeeeee...nedelju dana mi je trebalo..
znaci u sredu idem po sina![]()

skupila sam naaajzad sve nalaze za bolnicu jeeeeee...nedelju dana mi je trebalo..
znaci u sredu idem po sina![]()

Priznaj da si oba puta išla nizbrdo....Prepesacila danas dva puta po 2,5 km...![]()

Prepesacila danas dva puta po 2,5 km...![]()

Priznaj da si oba puta išla nizbrdo....![]()

Priznaj da si oba puta išla nizbrdo....![]()
hoces ja da ti to saberem?![]()
Uzbrdo!
I to drugi put sa detetom, moja torba, medov ranac, cupo (kuce torba), kutija (od cipela, pravili u vUticu), blok br.5, kesa I kifla I drzim ga za ruku... jos nisam imala kesu za te stvari nego sve nosim onako u rukama... po suncu...
a prvi put po kisi... ali sama...
- - - - - - - - - -
Ajd ako ti nije problem

Па како мајкуму толико да се напешачиш, ебо реч напешачиш
Напешачила си ли се? лол

pa problem mi je
a gde si ti to nasla kisu,da nisi ti prolazila ispod klima?

Prvo je volontirao, pa radio za mizerne pare u nekom restoranu, već sam počela da gubim nadu da za njega kao kuvara ima budućnosti, ali sam se tesila da ima tek 19 godina. Onda je iskrsla ponuda da poseti poznanike sa neta sa kojima pet godina igra glupe igrice, da ode kod njih u Letoniju, turistički, ali i poslovno, jer su oni programeri i dizajneri igrica i znaju da im treba neko ko tako razmišlja.
Radujem se tome, to bi bio posao koji bi radio od kuće i za dobru lovu.
E onda...javi se čovek, sada Nemac, ima veliku ketering firmu, dosta zaposlenih, profesor kuvarstva je tamo, hoće da ga zaposli kod sebe...placa kao nemac, placa kurs, živeće kod njega...hoće mlade i neiskvarene kuvare...
Ode mi dete u beli svet, kako god pogledaš...Idem sad malo na rupu da kukam
.
.