Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam to sve, ne bi ga ja sputavala, ima i internet, fala Bogu, zato i jesam na pohvalite se. Biće njemu tamo super, takvu vrstu posla je oduvek želeo, fine, male , skupe stvari na tanjiru, lepe za oko a nedovoljne za stomak. Dok je radio u restoranu tipičnom za naše podneblje, dolazio je kući gladan jer nije mogao da živi na mesu sa roštilja, karađorđevim, gulašu, šaranu pečenim u fritezi...

Znam to sve, ne bi ga ja sputavala, ima i internet, fala Bogu, zato i jesam na pohvalite se. Biće njemu tamo super, takvu vrstu posla je oduvek želeo, fine, male , skupe stvari na tanjiru, lepe za oko a nedovoljne za stomak. Dok je radio u restoranu tipičnom za naše podneblje, dolazio je kući gladan jer nije mogao da živi na mesu sa roštilja, karađorđevim, gulašu, šaranu pečenim u fritezi...

...neka mu je sa srecom, nista nije preko sveta danas...u krajnjem slucaju uvek ima gde da se vrati, sto je velika stvar:ok:
...nije lako kad su deca daleko, ali hvala Bogu na Viberu, sad vec mozete da budete na vezi koliko god zelite, sto je velika
stvar...samo kad su deca srecna i mi smo (ili se ja to tako tesim kad me stisne tuga):heart:

:eek:

Иначе, нека му је са срећом!

Биће њему тамо лепо.

Priznaj da si oba puta išla nizbrdo.... :kafa:

Uzbrdo!
I to drugi put sa detetom, moja torba, medov ranac, cupo (kuce torba), kutija (od cipela, pravili u vUticu), blok br.5, kesa I kifla I drzim ga za ruku... jos nisam imala kesu za te stvari nego sve nosim onako u rukama... po suncu...
a prvi put po kisi... ali sama... ;)

- - - - - - - - - -

hoces ja da ti to saberem?:mrgreen:

Ajd ako ti nije problem

Uzbrdo!
I to drugi put sa detetom, moja torba, medov ranac, cupo (kuce torba), kutija (od cipela, pravili u vUticu), blok br.5, kesa I kifla I drzim ga za ruku... jos nisam imala kesu za te stvari nego sve nosim onako u rukama... po suncu...
a prvi put po kisi... ali sama... ;)

- - - - - - - - - -

Ajd ako ti nije problem

pa problem mi je :rumenko:
a gde si ti to nasla kisu,da nisi ti prolazila ispod klima?

Па како мајкуму толико да се напешачиш, ебо реч напешачиш

Напешачила си ли се? лол

Jesam brate mili!
Akumulator mi ne radi... riknO... pa me mm.odvezo doGrada a onda klaj klaj nazad... na salas... on morO na posO, a ja isla na flizuru :mrgreen:
Drugi put me deda odbacio doGrada, pokupila medu u vUticu ali nisam racunala na sve te dodatke (kao kraj sk.godine)... a rekla muzu da cemo prosetati...

Prvo je volontirao, pa radio za mizerne pare u nekom restoranu, već sam počela da gubim nadu da za njega kao kuvara ima budućnosti, ali sam se tesila da ima tek 19 godina. Onda je iskrsla ponuda da poseti poznanike sa neta sa kojima pet godina igra glupe igrice, da ode kod njih u Letoniju, turistički, ali i poslovno, jer su oni programeri i dizajneri igrica i znaju da im treba neko ko tako razmišlja.
Radujem se tome, to bi bio posao koji bi radio od kuće i za dobru lovu.
E onda...javi se čovek, sada Nemac, ima veliku ketering firmu, dosta zaposlenih, profesor kuvarstva je tamo, hoće da ga zaposli kod sebe...placa kao nemac, placa kurs, živeće kod njega...hoće mlade i neiskvarene kuvare...
Ode mi dete u beli svet, kako god pogledaš... :( Idem sad malo na rupu da kukam

Ne lupetaj,da kukas,ide sebi da obezbedi zivot kakav mladi zele-daleko od roditelja a jos nemice opustene za provod ihaa za omladinu dusu dalo.

Treba da slavis :vatromet: .

Cestitam :vatromet: :vatromet: :vatromet: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back