krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Njega sex a tebe hrana... Ili ja nisam dobro razumela...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Preživela sam. To je dovoljno.
.Sad na dalje se cuvaj i radi koliko osecas da mozes,ne preteruj.Jel* spremna obuca? 

mislim da je ovo ipak za rupu. 40ro na ručq...
pečenje praseće, pileći batak i karabatak-izobilje..pačetina..kobaje ljute domaće..beečke šnicle na kajmaku), 7 vrsta salata( i posnih i mesnih)..5 od svežeg povrća,
musaka sa šampinjonima tikvicama i pečenom paprikom(za nemesaroše).baklava sa makom, male masne(buter) štrudle sa orasima

pio vodicu, pa da se vrati u sumicupa gde je on malisica posao?

Dive ja imam ovakve u dvoristu...
jezeve![]()
PS. A I ruze![]()

pečenje praseće, pileći batak i karabatak-izobilje..pačetina..kobaje ljute domaće..beečke šnicle na kajmaku), 7 vrsta salata( i posnih i mesnih)..5 od svežeg povrća,
musaka sa šampinjonima tikvicama i pečenom paprikom(za nemesaroše).baklava sa makom, male masne(buter) štrudle sa orasima

Kako su ti stopala?![]()

za nepoverovati..zarastaju ove dubinske rane od ovog spreja Bivacina..ali moram još barem jedan dan da idem bosa
zato danas nisam mogla da idem na groblje...
a kada sam nožem sekla prasetinu-zasekla sam deo dlana...kad nekoga hoće-onda hoće...opet radio bivacin
.Sta si uzela protiv bolova?
Desava se to,kad je covek nervozan da se posece.
Ma bas jezici...pio vodicu, pa da se vrati u sumicu
jesi sigurna da nemaju dugi rep i da se ne zovu jezevi
salim se, salim!!!!
divni su bre!

Ma bas jezici...
oni su meni tako slatki...
Pacove nemamo... imala sam priliku I njih da vidim... dole kod mojih oko zgrada... bilo ih ihaj... ne bojim se pacova... sretali smo se cak oci u oci... ja npr.u 3 nocu se vracam iz grada, a on na sred stepenica na drugom spratu... samo se pomerim u stranu I pustim ga da sidje I pobegne...
A ovde imamo jezice, zabe (odakle ne znam?), cvrcke, gustere, krtice (meni su one preslatke a mm ih mrzi iz dna duse)...