Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da je ovo ipak za rupu. 40ro na ručq...:sad2:
pečenje praseće, pileći batak i karabatak-izobilje..pačetina..kobaje ljute domaće..beečke šnicle na kajmaku), 7 vrsta salata( i posnih i mesnih)..5 od svežeg povrća,
musaka sa šampinjonima tikvicama i pečenom paprikom(za nemesaroše).baklava sa makom, male masne(buter) štrudle sa orasima

pečenje praseće, pileći batak i karabatak-izobilje..pačetina..kobaje ljute domaće..beečke šnicle na kajmaku), 7 vrsta salata( i posnih i mesnih)..5 od svežeg povrća,
musaka sa šampinjonima tikvicama i pečenom paprikom(za nemesaroše).baklava sa makom, male masne(buter) štrudle sa orasima

auuu ja ne znam odakle bih pre krenula da mrsim uh....AJ LAV JUUUU

• Podržavam
Reactions: Tol
ja niti sam se spakovala, niti sam ko tolka rucak spremala

al da se pohvalim sa lepim ruzama od jutros :aha:

052-1.jpg

i da se pohvalim sa jezom sa ade od juce :aha:

050-1.jpg

• Podržavam
Reactions: Tol

Kako su ti stopala? :(

Poslednja izmena:
ako mi verujete od svega sam samo presne krastavce jela-tj smuvala sam ih sa celerovom stabljikom i listom + blitva malo cimeta i kurkume-smuti, popularan...
počela sam sa presnom hranom

a povod za grupno ždranje-bolje da ne pominjem :(

za nepoverovati..zarastaju ove dubinske rane od ovog spreja Bivacina..ali moram još barem jedan dan da idem bosa
zato danas nisam mogla da idem na groblje...:(
a kada sam nožem sekla prasetinu-zasekla sam deo dlana...kad nekoga hoće-onda hoće...opet radio bivacin

Sta si uzela protiv bolova?
Desava se to,kad je covek nervozan da se posece :zag: .

Sta si uzela protiv bolova?
Desava se to,kad je covek nervozan da se posece :zag: .

kakva nervoza zauzče?..pa naoštrili noževe da možeš dlaku da sečeš na tri polovine uzduž-a nisam znala..i naravski da je kod rebarca(nisam sekla makazama) skliznulo sečivo i završilo u dlanu

bolovi se trpe...važno da nema krvarenja i da se već formirao tanak sloj kože..samo je hebeno kod kupanja moram da stavim onu tanku medicinsku rukavicu

pio vodicu, pa da se vrati u sumicu :heart2:
jesi sigurna da nemaju dugi rep i da se ne zovu jezevi :zper:
salim se, salim!!!! :lol:
divni su bre!
Ma bas jezici...
oni su meni tako slatki... :)
Pacove nemamo... imala sam priliku I njih da vidim... dole kod mojih oko zgrada... bilo ih ihaj... ne bojim se pacova... sretali smo se cak oci u oci... ja npr.u 3 nocu se vracam iz grada, a on na sred stepenica na drugom spratu... samo se pomerim u stranu I pustim ga da sidje I pobegne... ;)

A ovde imamo jezice, zabe (odakle ne znam?), cvrcke, gustere, krtice (meni su one preslatke a mm ih mrzi iz dna duse)...

Ma bas jezici...
oni su meni tako slatki... :)
Pacove nemamo... imala sam priliku I njih da vidim... dole kod mojih oko zgrada... bilo ih ihaj... ne bojim se pacova... sretali smo se cak oci u oci... ja npr.u 3 nocu se vracam iz grada, a on na sred stepenica na drugom spratu... samo se pomerim u stranu I pustim ga da sidje I pobegne... ;)

A ovde imamo jezice, zabe (odakle ne znam?), cvrcke, gustere, krtice (meni su one preslatke a mm ih mrzi iz dna duse)...

Treba da imas nemackog terijera,predivan pas cuvar, i imas cisto dvoriste od bilo kakvih zivotinja.

Samo mi reci da je povod neki rodjendan ili godisnjica///

@ tema ...nemam danas s cime

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back