Pohvalite se III

Prvi put za 15 godina koliko pravim torte, nisam stigla sve da ih slikam. Cela nedelja mi je totalna ludnica. Jeste i finansijski efekat zadovoljavajući, ali sam se naradila kao konj.

inCollage_20211120_191405959_copy_960x768.jpg

bila sa marlonom u kosmaju na veceri, pre neki dan....jelo se i pilo za sve pare. posle smo isli na kafu. posle toga mi je drzao glavu dok sam pijana povracala u parku. :rotf:

isli smo samo nas dvoje, htela sam da me posavetuje neke zivotne stvari. posavetovana sam. :lol:
uzas bio u kosmaju :pop:

po 3 domace dunja a svaka u velikom cokanju znaci ko 6
2x po 4 ljute paprike i lepinje da se zalozimo i otvorimo burag za ono sta sledi
a sledi po karadjordeva sa garnirungom
pa kupus salate
uz naravno tikves roze policic jedan skroman od 0,7
pa kad je doslo do grla suva kobajagi pita a ustvari pita ko baklava sa suvim sljivama i orasima po zwei komata u porciji a lepo mi reko kelner aca dovoljno vam je komso samo jedna jer je jaka pa podelite..al jok, stoka ostaje stoka
pa opet tikves roze policic da se spere pita sad od po kile.... kao skromno da bude... :lol:

posle po redu, znaci kod zorza gde je najbolja kafa u gradu
'naci jedan laganica makijato for me
a za zlocka kafa jel' sa bejlisom...e, to ju je dotuklo :hahaha:

pa u parkicu pored bilo bljakkkkkkkk...bljucccccc
pa opet bljakkkkk...pa bljuccccc :rotf:

jos mi rece i urece me, koja si ti zivotinja od coveka kad ovako zdranje tako lagano podneses

i dodjem ja home...vim vrucina mi nesto, izmerim temp a ono opalac u crvenom, da nisam navato kuronu pomislih, jer kafance bilo ko oko puno, pa krenuo znoj, pa muka neka, pa presekoh muku oma sa grejpom i limunadom jer nisam imo sladoled u kuci inekako se smirio...al q... nema sna, skidam velove sa sebe ko orijentalna igracica a jos mi vruce i na kraju ostado skroz go a u gajbi ledara 21 stepen...sta cu, navukoh samo od devojcice zaboravljene tange :rotf: i jedva zaspo tako otkriven a sve brojim kako karadjordje kolje turke oko murata il to bese milos obilic, ebem li ga.

pred sam san se zareko da od sutra vise necu nista da jedem do kraja ovozemaljskog zivota
i to pravilo vazilo do sutradan kad odmrznuh pasulj sa vesalica rebrima :hahaha:

Домаћице, свака част!

Ja tu ženu prosto obožavam, prava je inspiracija :heart:
Neka i patetika i neka i srce, zaslužila je :heart:
Pa evo za vas dve ❤️❤️
Zaslužile ste.
Nije za pohvaliti se, ali da napišem kada sam već tu. Malopre sam imala neki napad, neke bolove u želucu, iz čista mira. Toliko neverovatan bol, kao porođajni, mislila sam da mi neko čupa utrobu. U trenutku sam se preznojala, sve na meni je bilo mokro. Muž se prepao, ne zna kako da mi pomogne, ja ne mogu da pričam koliko boli, on hoće da me vozi u hitnu. Popila analgin, i prestalo, kao da ništa nije ni bilo. :zeek:

Pa evo za vas dve ❤️❤️
Zaslužile ste.
Nije za pohvaliti se, ali da napišem kada sam već tu. Malopre sam imala neki napad, neke bolove u želucu, iz čista mira. Toliko neverovatan bol, kao porođajni, mislila sam da mi neko čupa utrobu. U trenutku sam se preznojala, sve na meni je bilo mokro. Muž se prepao, ne zna kako da mi pomogne, ja ne mogu da pričam koliko boli, on hoće da me vozi u hitnu. Popila analgin, i prestalo, kao da ništa nije ni bilo. :zeek:
Да није слепо црево или бубрег, а ниси добро лоцирала?

Pa evo za vas dve ❤️❤️
Zaslužile ste.
Takav bol sam imala kad mi se pokrenuo pijesak u bubregu.Ali nije podrucje zeluca.
Nego samo iznenadan,jak bol koji me probudio i povracanje od bola.

Pa evo za vas dve ❤️❤️
Zaslužile ste.
oce to i kad se prejedes
oce i od gasova
+ zuc ako pojedes nesto sto ne smijes
mislim, ne mora bit nista strasno

Back