moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Obožavam svoju Yogicu 
Bombon mašinica :

Bombon mašinica :

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti, davno je diplimirala danas im tek diplome dali.Čestitam![]()
Znam, ali još jedno čestitanje neće da škodiHvala ti, davno je diplimirala danas im tek diplome dali.
Bravo za vasPogledajte prilog 1051464
Moram malo da se pohvalim.
Nije bilo lako, sad idemo dalje.Bravo za vas![]()
Harmonika je vrh.Prvi put za 15 godina koliko pravim torte, nisam stigla sve da ih slikam. Cela nedelja mi je totalna ludnica. Jeste i finansijski efekat zadovoljavajući, ali sam se naradila kao konj.
Pogledajte prilog 1054008
uzas bio u kosmajubila sa marlonom u kosmaju na veceri, pre neki dan....jelo se i pilo za sve pare. posle smo isli na kafu. posle toga mi je drzao glavu dok sam pijana povracala u parku.
isli smo samo nas dvoje, htela sam da me posavetuje neke zivotne stvari. posavetovana sam.![]()
Ja tu ženu prosto obožavam, prava je inspiracijaДомаћице, свака част!
Домаћице, свака част!
Pa evo za vas dveJa tu ženu prosto obožavam, prava je inspiracija
Neka i patetika i neka i srce, zaslužila je![]()
Да није слепо црево или бубрег, а ниси добро лоцирала?Pa evo za vas dve
Zaslužile ste.
Nije za pohvaliti se, ali da napišem kada sam već tu. Malopre sam imala neki napad, neke bolove u želucu, iz čista mira. Toliko neverovatan bol, kao porođajni, mislila sam da mi neko čupa utrobu. U trenutku sam se preznojala, sve na meni je bilo mokro. Muž se prepao, ne zna kako da mi pomogne, ja ne mogu da pričam koliko boli, on hoće da me vozi u hitnu. Popila analgin, i prestalo, kao da ništa nije ni bilo.![]()
Takav bol sam imala kad mi se pokrenuo pijesak u bubregu.Ali nije podrucje zeluca.Pa evo za vas dve
Zaslužile ste.
Nije za pohvaliti se, ali da napišem kada sam već tu. Malopre sam imala neki napad, neke bolove u želucu, iz čista mira. Toliko neverovatan bol, kao porođajni, mislila sam da mi neko čupa utrobu. U trenutku sam se preznojala, sve na meni je bilo mokro. Muž se prepao, ne zna kako da mi pomogne, ja ne mogu da pričam koliko boli, on hoće da me vozi u hitnu. Popila analgin, i prestalo, kao da ništa nije ni bilo.![]()
Da nije kamen u žuči?Bubreg nije. To znam kako boli, imala sam i kamen u bubregu. Ovo nije to. Nije ni slepo crevo, visoko je za slepo crevo.
Prošlo me je, što je najvažnije. Ako se ponovi, moraću kod dr.
oce to i kad se prejedesPa evo za vas dve
Zaslužile ste.
pa starost munjoLol...