Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.678
Ja želim da kupim perjane jorgane, ali mi je to uvek prevelika investicija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam od ćerke dobila neki Dormeo. Šta je u njemu pojma nemam, ali je tako lagan da spavaš kao pod oblakom, lako se održava, nije preskup, ma odličan je. Pogledaj, ide u kompletu sa jastukom.Ja želim da kupim perjane jorgane, ali mi je to uvek prevelika investicija.
Verovatno mislis na dunje? One nemaju stepove i kao oblak su.Moja baka je takve jorgane imala, mislim da je tad skoro svaka baka to imala. U hladnoj sobi spavaš a toplo pod njim ko u raju.
Ja od kada nemam štitnu žlezdu imam problem sa termoregulacijom. Stalno mi je vrućina. Danju. A noću ne mogu da se ugrejem čim spoljna t ode u minus. Spavam u prostoriji koja se greje, pokrivam se vunenim jorganom, i bude mi hladno. Nije meni bitno da mi jorgan bude lagan, nego da me bolje ugreje od vunenog.Ja sam od ćerke dobila neki Dormeo. Šta je u njemu pojma nemam, ali je tako lagan da spavaš kao pod oblakom, lako se održava, nije preskup, ma odličan je. Pogledaj, ide u kompletu sa jastukom.
Da to je odlična stvar, to smo nekad davno imali kod tetke kad smo spavali u sobi koja se ne greje. To je tad doneto iz Austrije, nije bilo kod nas.Ja od kada nemam štitnu žlezdu imam problem sa termoregulacijom. Stalno mi je vrućina. Danju. A noću ne mogu da se ugrejem čim spoljna t ode u minus. Spavam u prostoriji koja se greje, pokrivam se vunenim jorganom, i bude mi hladno. Nije meni bitno da mi jorgan bude lagan, nego da me bolje ugreje od vunenog.
Dušan mi kupio ovo za novu godinu, i spasao me. Odlična je stvar, tako da mi perjani jorgan više i nije potreban.
Pogledajte prilog 1078345
Da, kod nas se to zvalo perina.Verovatno mislis na dunje? One nemaju stepove i kao oblak su.
jel ima nešto za bundevuJa imam vise kila nego ikad u zivotu i presrecna sam
Sretno mu a i baki sretno.Moj lepi dečak, moj unuk je danas napunio 2 godinice![]()