Pohvalite se III

Ja sam od ćerke dobila neki Dormeo. Šta je u njemu pojma nemam, ali je tako lagan da spavaš kao pod oblakom, lako se održava, nije preskup, ma odličan je. Pogledaj, ide u kompletu sa jastukom.
Ja od kada nemam štitnu žlezdu imam problem sa termoregulacijom. Stalno mi je vrućina. Danju. A noću ne mogu da se ugrejem čim spoljna t ode u minus. Spavam u prostoriji koja se greje, pokrivam se vunenim jorganom, i bude mi hladno. Nije meni bitno da mi jorgan bude lagan, nego da me bolje ugreje od vunenog.
Dušan mi kupio ovo za novu godinu, i spasao me. Odlična je stvar, tako da mi perjani jorgan više i nije potreban.
1641219875165_copy_576x271.jpg

Ja od kada nemam štitnu žlezdu imam problem sa termoregulacijom. Stalno mi je vrućina. Danju. A noću ne mogu da se ugrejem čim spoljna t ode u minus. Spavam u prostoriji koja se greje, pokrivam se vunenim jorganom, i bude mi hladno. Nije meni bitno da mi jorgan bude lagan, nego da me bolje ugreje od vunenog.
Dušan mi kupio ovo za novu godinu, i spasao me. Odlična je stvar, tako da mi perjani jorgan više i nije potreban.
Pogledajte prilog 1078345
Da to je odlična stvar, to smo nekad davno imali kod tetke kad smo spavali u sobi koja se ne greje. To je tad doneto iz Austrije, nije bilo kod nas.

ma jesi lud, pored svih ovih mojih kad nisam nadrljala necu ni od josipe:)
osim toga, to bre sinagoga, razmak, mere - nema stajanje i te fore
kulturica, makse obavezne.

ja sam je slusal kad god je bila u ns.tj, kad god sam uvatila kartu.

kad u lafajetu nisam nadrljala..aaaahhahaha, to je urnebes..dva coveka po cm2, vristanje igranje vatromet, nit treba sertifikat nit maska..nema korone, kad si neciji ili platish debelo:))
urnebesna smo mi drzavica.

Back