- Poruka
- 73.916
@zendeli, kad potapaš glavu, ne idi u duboko, da brinem sad i o tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali neka izbegava plicak, moze neko detence da joj nabije nogicu u usta@zendeli, kad potapaš glavu, ne idi u duboko, da brinem sad i o tebi.
ma to je krenuo klimaks, sad ces da promenis temuPlačem ko kiša,a nisam plačljiva. Hvala vam na tom što dijelite radost sa mnom.

u camcu? najsigurnija si u camcu? volim tvoju kreativnostVolim vašu kreativnost. Piću u čamcu, najsigurnija sam tako.

u camcu? najsigurnija si u camcu? volim tvoju kreativnost![]()

da ti ipak sednes u neki kafic, na suvom ofcVolim vašu kreativnost. Piću u čamcu, najsigurnija sam tako.
Buahahahahaha idupic...ali neka izbegava plicak, moze neko detence da joj nabije nogicu u usta

ne znam zasto sad imam u glavi scenu nekih pijanih orgija na vodiКада сам пила са Русима па кренули на ноћно купање и они ми дали јастук на надувавање- што је сигурно, сигурно је. Зен, то саветујем и теби![]()

Znaš ti koliko je mala perverzna?ne znam zasto sad imam u glavi scenu nekih pijanih orgija na vodi![]()
Зато што си јутрос устала нормалнаne znam zasto sad imam u glavi scenu nekih pijanih orgija na vodi![]()

verovatnoЗато што си јутрос устала нормална![]()

ČestitamMoje malo dijete je danas položilo poslednji ispit. Malo je reći koliko sam sretna. Bez izgubljene godine,sa puno zajedničkim odricanja, naravno njenih puno,puno više uspjela je da me obraduje. Idem neko pivo da pijem.![]()
Cestitam! A moje juče tek uzelo index.Čestitam![]()
rekla sam ja odmah po uzimanju indexa - ceracemo se mi josCestitam! A moje juče tek uzelo index.![]()

Misliš da je pogrešno to što slave?Mani carski što ljudi slave kad im dete upadne na samofinansiranje, lol