Mislim da je u ogromnoj većini slučajeva kad su loši odnosi svekrva- snaja, sin, žmu kriv za to. Jer on ne treba da zauzima stranu što pogoršava čitavu stvar, treba da smiruje strasti.Lepo od tvog muza sto se zauzeo za tebe.meni je mnogo mnogo smetalo sto je moj muz bio kao uplasen decacic kad sam bila u losim odnosima sa svekrvom.niti je znao da se zauzme za nju,nit za mene,nit je meni ikad rekao,alo bre,pazi sta pricas,to mi je mama dok sam mu drobila svasta o njoj u svom ludilu
Nekako mi se puno srozao u ocima
Mislim da pravi muskarac tu treba da odigra kljucnu ulogu,da zastiti obe,da se ne svadja,a da se svaka oseca dobro
Njegovim cutanjem i gutanjem niko nista nije dobio
Svekrva i ja šest meseci nismo razgovarale, a za to je žmu kriv jer kad je trebao da bude strpljiv i da objasni šta treba on je nastupio u mačo stilu - šta tebe briga, šta se mešaš, dža bu, tačno znam kako je reagovao i kod nje inat, kod mene inat...
I baš kad je prestao da zauzima strane, tu se situacija smirila.
I ne mislim da stariji treba da su razumni, možda i treba ali obično nisu jer se nakupi u njima dosta. Mladi su fleksibilniji, tolerantniji...
Tako da vam mu možda nije mnogo pomogao, ali bar nije odmogao mačizmima i kratkim fitiljem.