smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Da ne kazem sucim su
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene neke posne, al ko da nisu. Pa ih mažem sa slatkim od borovnice i mlevenim orasima, a prelivam topljenom crnom čokoladom.I sa cime su

Pa aj kad si navalila![]()

Blago ti se....ja ove godine nista basE, obožavam poklone od firmi, posl. partnera pred NG. Svašta sam dobio. Vina, onu zaebanciju sa led sv. i katadiopterom, upaljače i rokovnike klasika, novčanik i jedan ranac...i pun k. kalendara (:

Biće, polako (:Blago ti se....ja ove godine nista bas![]()
Ja me smem da se smuvam sa nekom ženom iz kijentske firme, kojoj uvodim sistem, pa makar je i oženio kasnije. Ni da mi je u toj formi brat i slično.Ne smemo ni veće vrednosti na poklon da primimo, al manje daju kao reprezentaciju. I dozvoljeno je da nas vode na ručak. Msm, pa bilo gde da odem ppslovno, vode nas, a i mi njih.Mi ne uzimamo licno poklone iz etickih razloga i to je 100% dobra stvar.
Ne verujem ove godine, ali neka bice sledece, neka je samo zdravlja i nas, bice svegaBiće, polako (:

To je ok, mi poklone podelimo svima za tombolu jer salju. Ali kazemo svim nabavljacima da ne primamo poklone i onda nemamo nikakvu obavezu prema njima. Ruckovi takodje nikakoJa me smem da se smuvam sa nekom ženom iz kijentske firme, kojoj uvodim sistem, pa makar je i oženio kasnije. Ni da mi je u toj formi brat i slično.Ne smemo ni veće vrednosti na poklon da primimo, al manje daju kao reprezentaciju. I dozvoljeno je da nas vode na ručak. Msm, pa bilo gde da odem ppslovno, vode nas, a i mi njih.

mi isto poklone skupljamo pa napravimo tombolu, a od novca koji se prikupi za listice napravimo humanitarnu akciju i poklonimoTo je ok, mi poklone podelimo svima za tombolu jer salju. Ali kazemo svim nabavljacima da ne primamo poklone i onda nemamo nikakvu obavezu prema njima. Ruckovi takodje nikako![]()
Isto i kod nasmi isto poklone skupljamo pa napravimo tombolu, a od novca koji se prikupi za listice napravimo humanitarnu akciju i poklonimo

Nije baš kod mene to tako bilo. Montericu platila užasno skupo, doneli ORIGINAL iz inozemstva. Posle god dana paperje počelo da mi se lepi po ldeći..užass. Bacih je slatko, perije-no pasaran!ne mozes na osnovu mont jakne da izosis zakljucke
montare su jako kvalitetne zimske jakne..one perje imaju u posebnim vrecicama unutar stepova jakne a i materijali su kvalitetni.
to onda nije bio original mont..izvini ali je tako..mont ima posebne djacice u kojima drzi paperje i perje..Nije baš kod mene to tako bilo. Montericu platila užasno skupo, doneli ORIGINAL iz inozemstva. Posle god dana paperje počelo da mi se lepi po ldeći..užass. Bacih je slatko, perije-no pasaran!