Pohvalite se III

Da da
I ovako svaki dan pita Zasto je samo bog vecan ? :lol:
Ali ozbiljna je tema... stvarno ne znam kad cu mu to saopstiti

Nije od znacaja za nas
Ali treba da znaju, jer je nama ostalo jako puno embriona, i ja ne mogu da tvrdim da su ih unistili, ne moze niko. Ako se desi da sretnu nekoga na svetu a da lici na njih, da znaju da nije iskljucena opcija da im taj neko bude rodjeni brat/sestra.
I stvarno je spuki sad o tome misliti ali to je realnost.
Moraju to znati.
Samo kontam tamo posle puberteta, ne bih da ih opterecujem takvim stvarima
Dilema ti je skroz realna. Znajući cenu VTO sa tuđim embrionima...
I mislim da deci mnogo ne igra to kako su napravljeni, ovako ili onako. Bitno da su željeni.

Poslednja izmena:
Cicak, moja sestra ima iskustvo sa VTO tj sinovi su joj tako zaceti, je l :))
ne drami, nista to nije tesko za objasniti deci. njima dvojici je receno kad su odrasli dovoljno da shvate, jednostavnim recima i cao.
mama nije mogla da vas rodi na uobicajen nacin, medicina se umesala, malo laboratorije, malo srece i hop-eto vas dvojice, zeljenih, voljenih i td itd. mislim, obojicu je blago bolelo uvo za to, jos manje za eventualne rodjake rasute po svetu.
s tim sto su sestra i zet potpisali da se odricu prava na ostale embrione, a bilo ih je.
sad klinci vec imaju 22 godine i i apsolutno nikakve traume od price o vantelesnom zacetku.
21. vek je, daj svojoj deci kredita da poseduju dovoljno zdravog razuma.

prica o bideu je bila inspirativna, samo da napomenem.

cekaj tonci, ne salji u spinat
ja imam tri sina, prebacit ce 180
kol'ko bese ono treba?
Cekaj svoj red u drugom krugu. :lol:
Cicak, moja sestra ima iskustvo sa VTO tj sinovi su joj tako zaceti, je l :))
ne drami, nista to nije tesko za objasniti deci. njima dvojici je receno kad su odrasli dovoljno da shvate, jednostavnim recima i cao.
mama nije mogla da vas rodi na uobicajen nacin, medicina se umesala, malo laboratorije, malo srece i hop-eto vas dvojice, zeljenih, voljenih i td itd. mislim, obojicu je blago bolelo uvo za to, jos manje za eventualne rodjake rasute po svetu.
s tim sto su sestra i zet potpisali da se odricu prava na ostale embrione, a bilo ih je.
sad klinci vec imaju 22 godine i i apsolutno nikakve traume od price o vantelesnom zacetku.
21. vek je, daj svojoj deci kredita da poseduju dovoljno zdravog razuma.

prica o bideu je bila inspirativna, samo da napomenem.
Nemam ja problem sa tim delom vejo.
Mogu mu i sad reci, i ovako je kao da ima 20 godina.
Ono sto ce ostati vecno da kopka mm i mene je sta se desilo sa ostalim. To ce ostati sa nama dok smo zivi.
Mi nismo nista potpisivali, nismo se odrekli. Nama su ponudili da nam cuvaju 5 godina, mi smo rekli ok i nikad se vise nismo culi. Ali sam ja imala jako velik broj celija i veliki broj embriona. Ko zna sta je uradjeno sa tim.
Nasa deca treba da znaju za to jer postoji mogucnost da negde na svetu sretnu nekog od njih a taj neko im je rodjeni. Zivot je cudan. Ne bih se ja sa tim igrala.
Kuc kuc
Jel gotovo zapiranje?

Postao sam stric, to je za pohvalu : )
Pa cestitamoooooo!!! :)

Nego eto prilike da vas pitam ,pise da je u sobi obezbedjen fen i toaletni pribor.jel u to spada i deodorans? Volela bih da nosim sto manje stvari
ne, uglavnom se to odnosi na sapun, pastu za zube, cetkica za zube, kapa za bazen (ako ga hotel ima) samponi za tusitanje, samponi za pranje kose, wc papir..i mislim da je to otrpilike to..ne pada mi nesto vise na pamet sta sam nalazio u wc-ima ( e da..peskiri i bade mantil (opet ako hotel ima bazen)

ne, uglavnom se to odnosi na sapun, pastu za zube, cetkica za zube, kapa za bazen (ako ga hotel ima) samponi za tusitanje, samponi za pranje kose, wc papir..i mislim da je to otrpilike to..ne pada mi nesto vise na pamet sta sam nalazio u wc-ima ( e da..peskiri i bade mantil (opet ako hotel ima bazen)
Nije to kapa za bazen i mantil za bazen :lol:
To je za tusuranje

ima..od zvezdica zavisi izmedju ostalog i ono sta se dobija u ponudi u samoj sobi..nemas u svim zvezdicama papuce..bife ..svu opremu u wc-u i da sad ne nabrajam.
[/QUOTE]
Verujem da znas vise od mene

Back