pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.561
da dođem da te slikam, zbog tebe ću da kupim full frame kameru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro zamenicemo ih kupovina automobila,aviona,nekretnina![]()
27.04. Istambul![]()
Ovde u srb kad prodajes zlato prodajes ga kao polovno, cena je upola manja od kupovneZameni ih za zlato.
Prve godine, kada sam se odlucila da mi prekovremeni rad ne isplacuju mesecno, vec godisnje, plus godisnja premija za preko 100% od ispunjenih planova, sam kupila zlato. Od tada mu je vrednost porasla skoro 3 puta.
Kupila sam zlatnu polugu og 1kg.![]()
Posle jos jednu.
Sad ih ne bih mogla tako lako kupiti, ali tada je cena zlata bila niska.
Bez zezanja, kupi dukat ili tako nesto, ako hoces da stedis, a da ti se stednja poveca mnogo vise nego da novac drzis u banci na stednoj knjizici.
da dođem da te slikam, zbog tebe ću da kupim full frame kameru![]()
na đurđevdan u tri izjutra kod šupljeg stabla na AvaliMoze: )
Samo reci gde i kad : )- - - - - -
- - - - - - - - - -
U super
Bas je lep
Ja htela ponovo da odem prosle god, pa odustala zbog bombi
Ne znam sad kakva je situacija
- - - - - - - - - -
Ovde u srb kad prodajes zlato prodajes ga kao polovno, cena je upola manja od kupovne
To se uopste ne isplati
Sta vredi da kupi dukat od 200e, ako mu dodje zuta minuta i mora da proda, prodace ga za 100e....
Teske pare zaradjuju zlatari tako
A hvalim se da sam spavala u jednom komadu nocas
za dva najvise tri dana
brzo razmeni sve u sitne apoene![]()
Bez zezanja, kupi dukat ili tako nesto, ako hoces da stedis, a da ti se stednja poveca mnogo vise nego da novac drzis u banci na stednoj knjizici.
svojevremeno sam slusao nekog lika (strani ekspert) koji je pricao bas na ovu temu i on je rekao da ako hoces da uzimas zlato za stednju treba da uzmes nakit u vrednosti barem 20.000€ po komadu ili kompletu
poenta je u tome da takav nakit ima kolekcionarsku i sopstvenu vrednost i uvek se moze prodati po realnoj ceni.
sve ostalo ispod toga ide u lomljeno zlato i prodaje se po niskim cenama.
naravno..u ovu pricu ne ulazi trgovina zlata na berzi....
i na ovu temu..kad je krenula svetska ekonomska kriza, sad sam zaboravio o kojoj nordijskoj zemlji se radi ali se secam da je bila nordijska..ljudi su masovno pretvarali novac u rolex satove..bas zato sto oni zadrzavaju svoju vrednost....a vremenom moze i da raste
Ne prepoznajem motiv, ali vidim da "I" nisu dobro napisali.
I je pogresno![]()
Па то, ставили су латинично Н уместо ћирилићног И.
To je njima sve isto![]()