Pohvalite se III

Stigla zaovica.
I donela mi pončo, time se hvalim. :malav:

pončo.jpg

cepaj preventivno rakicu i beli luk,kako pojedem meso i mleko odma nesto procuri nos i krene kasalj

- - - - - - - - - -

hvalim se od kad sam to smanjio ne bi prehladjen skoro,prijatelju se ukoci noga iz cista mira,kaze pojeo nesto sto nije trebo

cepaj preventivno rakicu i beli luk,kako pojedem meso i mleko odma nesto procuri nos i krene kasalj

- - - - - - - - - -

hvalim se od kad sam to smanjio ne bi prehladjen skoro,prijatelju se ukoci noga iz cista mira,kaze pojeo nesto sto nije trebo

bice da je do mesanja proteina i uh :lol:

drug mi je na keto ishrani tri godine i kaze bice do kraja zivota
kad unese samo malo uh, odmah mu se slosi imunitet
kad je samo na mesu, jajima i povrcu - pesma, ne zna kad se prehladio poslednji put
a inace u sestoj je deceniji i izgleda kao grom!

bice da je do mesanja proteina i uh :lol:

drug mi je na keto ishrani tri godine i kaze bice do kraja zivota
kad unese samo malo uh, odmah mu se slosi imunitet
kad je samo na mesu, jajima i povrcu - pesma, ne zna kad se prehladio poslednji put
a inace u sestoj je deceniji i izgleda kao grom!

Ja sam 6 meseci muzu spremala keto klopu i on kaze da se nije nikad bolje osecao. Razmisljam da i ja pocnem tj da opet pocnem pa da se i ja prikljucim.
Evo ujutru cu da napravim one keto mafine sa povrcem...good Idea!

Poslednja izmena:
Meni su problem čokolada, sladoled i voće, a kiki, bronhi ili gumene haribo me uopšte ne privlače. Ja sam par puta pokušala da se hranim po LCHF principima i poslije prva dva, tri dana stvarno osjećam da imam više energije.

Poslednja izmena:
Menu su problem čokolada, sladoled i voće, a kiki, bronhi ili gumene haribo me uopšte ne privlače. Ja sam par puta pokušala da se hranim po LCHF principima i poslije prva dva, tri dana stvarno osjećam da imam više energije.

jao haribo :rumenko:
taman sam se skinula sa njih, pa sam se navukla na kiki :(
nemam uopste napad na cokoladu i kolace
imala sam faze voca, ali ja ne stanem kod jedne vocke ..ili kilogram ili ne diram

u stvari sad sam shvatila da je moj zivotni problem neravnoteza u svemu :(

Ja bombone u zivotu nisam volela, ni torte, nista specijalno ni sladoled ali volim zdrave proteinske kolacice koje pravim: )
A pohvalno je to sto danas konacno ne moram nigde ici pa cu malo iskulirati dok ne radim nista(pametno)

Back