EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemac za nemca. Mora da se udaje, a teska srca...Francuz za Francuza![]()
Pončo je super stvar. Lep poklon boga mi....lep komad odece, a i zgodan za koriscenje....lepo ti stoji...
kamo srece da smo i mi zavejani pa da malo jace stisne zima, ne bi bili ovoliko bolesnihvalim ovu zimu bez snega,svi okolo zavejani
cepaj preventivno rakicu i beli luk,kako pojedem meso i mleko odma nesto procuri nos i krene kasalj
- - - - - - - - - -
hvalim se od kad sam to smanjio ne bi prehladjen skoro,prijatelju se ukoci noga iz cista mira,kaze pojeo nesto sto nije trebo
bice da je do mesanja proteina i uh
drug mi je na keto ishrani tri godine i kaze bice do kraja zivota
kad unese samo malo uh, odmah mu se slosi imunitet
kad je samo na mesu, jajima i povrcu - pesma, ne zna kad se prehladio poslednji put
a inace u sestoj je deceniji i izgleda kao grom!
kolko rata si imalah?
Ja sam 6 meseci muzu spremala keto klopu i on kaze da se nije nikad bolje osecao. Razmisljam da i ja pocnem tj da opet pocnem pa da se i ja prikljucim.
Evo ujutru cu da napravim one keto mafine sa povrcem...good Idea!
Menu su problem čokolada, sladoled i voće, a kiki, bronhi ili gumene haribo me uopšte ne privlače. Ja sam par puta pokušala da se hranim po LCHF principima i poslije prva dva, tri dana stvarno osjećam da imam više energije.
I ja. Bombone uopšte ne primećujem. A Sava tamani sve vrste. I uvek imamo nekakve bombone u kući. Moja ruka prema njima nikada ne kreće.ja volim slatko, ali bombone uopste. slaba sa na kolace i cokoladice