Pohvalite se III

Dosao kući...Ovako prvo sam zavrsio tako dobar posao da ne mogu da verujem msm nije da sam sumnjao u sebe ali brate ...Posle toga tako kvalitetan maratonski seks je pao i to bas onako kako valja. Na kraju sam procistio kola , razvukao ga posteno po autoputu ...cist hedonizam i adrenalin danas ...Znaci mojne neko da mi jebbe dan

Ni jedno ni drugo.

...čudo....šta ti se konkretno ne dopada...ja stavljam u sve corbe kad god imam sve, cak i ona mala deca kad sam tamo se
udaviše u corbama, ili samo onako bareno uz neko meso..
...jesi probala da zaciniš po svom, ono so, biber, ljuta paprika tucana...to zna da popravi ukus...

..i zanimljivo ni moji u selu i oni koje znam da uzgajaju karfiol i brokoli za prodaju, ne jedu ni kad su najgladniji, radje przena jaja, 2x dnevno ako je
nuzno, samo to da ne vide...

...ja uz neko kuvano meso, samo onako obareno i jedno i drugo, par kapi maslinovog ulja i so...i bas prija, pritom je lagano...

- - - - - - - - - -

ali pohvaliti se sto si skuvo corbu
u ravni sa ukljucivanjem masine
:lol:

kad pomenuste cokoladu
vidoh juce cokoladu sa biberom i limunom, mogu misliti koja je to gadost

...aj sa limunom ok, ali sa biberom, baš ga preteraše....
..nego poslala sam ti na fb da vidis Hungari (ako sam dobro napisala) market na Kalenicu....gledala cene rekla bih da su bas
onako normalne....ima i onih tvojih lepih slatkisa sto si kačila....jesi videla?

nista meni ne znaci ova radnja, ja se ne palim na njihove prozivode niti kuhinju
sve sto ja volim je lidl ili aldi prozivodi, a to je lanac supermarketa po evropi, pa imaju svoje slatkise i jeftini su, to nisu madjarski marketi

- - - - - - - - - -

evo imaju tole kackavalje, meni je ta marka ogavna
kvinsi voli njihove kackavalje

evo gledam
al ne vidim kakve slatkise imaju sto sam ja kacila?

...ja pročitala da nisi videla da si dobila zahtev pa ti poslah u pp...
...listala ja sve sto nude pa mi se cini da si ti te neke slatiše kačila...ili sam to videla kod komšinice kad joj je sin doneo....

..nego šta kazeš za cene?

- - - - - - - - - -

nista meni ne znaci ova radnja, ja se ne palim na njihove prozivode niti kuhinju
sve sto ja volim je lidl ili aldi prozivodi, a to je lanac supermarketa po evropi, pa imaju svoje slatkise i jeftini su, to nisu madjarski marketi

- - - - - - - - - -

evo imaju tole kackavalje, meni je ta marka ogavna
kvinsi voli njihove kackavalje

...znam da lidl nije njihov, valjda se uskoro otvori i ovde...baš me zanima kakve će cene biti....

..ja volim njihove sireve,ne sve, ali one sto volim su skupi kao i naši...ali ću prošetati da vidim na licu mesta šta ima...

nemam pojma ja ne vidim slatkise
vidim vina sunke salame i kackavalje
nista ja od ovoga sto vidim nisam kupovala
kazem ti nista mene njihvo ne fascinira niti sam svercovala njihove nacionalne prozivode
svercujem aldi i lidl, ikea, turska nacionalna prodavnica...
nista tu nema madjarsko :lol:

Back