Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Cicak kako vam se zove vinarija,bas juce pomislih na tebe prolazeci kroz karlovce
Nismo u Karlovcima... Ni blizu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cicak kako vam se zove vinarija,bas juce pomislih na tebe prolazeci kroz karlovce
postavio sam stvari tako da se šef nelagodno oseća očekujući moje poteze, postao je fin i predusretljiv
ma uopšte ne uživam što tako moram da radim, ali moram da se branim od kočopernog dječarca
koji ne kapira da su propisi samo smernica i da u realnim situacijama odlučuju savest i čojstvo isto koliko i paragrafi
pa kad sam se ja dohvatio propisa onda je frka
pitao me da li ja znam kako ga karaju direktori zbog mojih prijava
da li si ti nadležan za te stvari, rekoh
nisam, kaže on
e onda šefe, moliću lepo, kao što podređenima umeš da kažeš da te boli k
tako isto vrati sve što ti šalju ti tipovi, kaži im da nisi nadležan i da te boli k

Bravo za cupavicu
I moja malena ide na balet![]()

...moja Cupavica je veceras imala svoj prvi baletski nastup u crnogorskom narodnom pozoristu i sve je odigrala bez greske![]()
![]()

Bravo za Čupavicu![]()

...moja Cupavica je veceras imala svoj prvi baletski nastup u crnogorskom narodnom pozoristu i sve je odigrala bez greske![]()
![]()

Моја чупавица је ишла пар месеци, поби ону децу тамо.
Трчи, трчи, и кад дође до оних огледала стане да се огледа, а ови се нанижу на њу
После јој досадило, па одустала, каже она тета је много строга а ништа нас не научи.
Ваљда је мислила да ће за 3 месеца играти Лабудово језеро
Честитам твојој шмизли, наравно.
onda je odlucila da nece vise tamo ici....ovo voli, do kad videcemo, sve je to jos sveze...ali neka uvek mi
![]()

Sta su vam to cupavice

Моја чупавица је ишла пар месеци, поби ону децу тамо.
Трчи, трчи, и кад дође до оних огледала стане да се огледа, а ови се нанижу на њу
После јој досадило, па одустала, каже она тета је много строга а ништа нас не научи.
Ваљда је мислила да ће за 3 месеца играти Лабудово језеро
Честитам твојој шмизли, наравно.

![]()

Jos jedna koleginica se zaposlila na moju preporuku. Drago mi zbog nje i zbog mog bankovnog racuna![]()

- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
![]()

Jos jedna koleginica se zaposlila na moju preporuku. Drago mi zbog nje i zbog mog bankovnog racuna![]()