Pohvalite se III

ma uopšte ne uživam što tako moram da radim, ali moram da se branim od kočopernog dječarca

koji ne kapira da su propisi samo smernica i da u realnim situacijama odlučuju savest i čojstvo isto koliko i paragrafi

pa kad sam se ja dohvatio propisa onda je frka

pitao me da li ja znam kako ga karaju direktori zbog mojih prijava

da li si ti nadležan za te stvari, rekoh

nisam, kaže on

e onda šefe, moliću lepo, kao što podređenima umeš da kažeš da te boli k

tako isto vrati sve što ti šalju ti tipovi, kaži im da nisi nadležan i da te boli k

ma uopšte ne uživam što tako moram da radim, ali moram da se branim od kočopernog dječarca

koji ne kapira da su propisi samo smernica i da u realnim situacijama odlučuju savest i čojstvo isto koliko i paragrafi

pa kad sam se ja dohvatio propisa onda je frka

pitao me da li ja znam kako ga karaju direktori zbog mojih prijava

da li si ti nadležan za te stvari, rekoh

nisam, kaže on

e onda šefe, moliću lepo, kao što podređenima umeš da kažeš da te boli k

tako isto vrati sve što ti šalju ti tipovi, kaži im da nisi nadležan i da te boli k

ovo treba da ištampam i zakačim na svakim vratima da se stalno podsećaju

...moja Cupavica je veceras imala svoj prvi baletski nastup u crnogorskom narodnom pozoristu i sve je odigrala bez greske :heart: :srecna::zaljubljena:

Моја чупавица је ишла пар месеци, поби ону децу тамо.

Трчи, трчи, и кад дође до оних огледала стане да се огледа, а ови се нанижу на њу :zcepanje:

После јој досадило, па одустала, каже она тета је много строга а ништа нас не научи.

Ваљда је мислила да ће за 3 месеца играти Лабудово језеро :lol:

Честитам твојој шмизли, наравно.

Трчи, трчи, и кад дође до оних огледала стане да се огледа, а ови се нанижу на њу :zcepanje:

После јој досадило, па одустала, каже она тета је много строга а ништа нас не научи.

...ova nasa tako nije volela gimnastiku nikako, tamo im nisu dali ni da sednu ni da idu u toalet, ni vode da piju
pa dete dolazilo kuci dehidrirano posle sat ipo vremena....jednog dana kaze majci i ocu, sto me vodite tamo da me
muce :( onda je odlucila da nece vise tamo ici....ovo voli, do kad videcemo, sve je to jos sveze...ali neka uvek mi
se vise dopada takva aktivnost od gledanja u tv...
...hvala :)

Sta su vam to cupavice

:zcepanje::heart:

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

...moja Cupavica je veceras imala svoj prvi baletski nastup u crnogorskom narodnom pozoristu i sve je odigrala bez greske :heart: :srecna::zaljubljena:

:heart:

Back